Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Ha már AAC, a Nero-félét érdemes használni. Nem kell hozzá a Nero, a parancssori encoder ingyenes.
-
N0zer0
senior tag
Meg még az AAC encoder sincs benne, de a fenti linken az is megtalálható, ha használnál olyat.
Egyébként egy kis használat után azt kell mondanom, hogy jót tett a FFMpegre átállás a foobarnak. Sokkal több formátumot játszik le, már mkv fájlokban is lejátssza a hangot. Eleinte aggódtam, hogy a fejlesztő elakadt, és azért állt át, de utólag tényleg előrelépés volt.
-
N0zer0
senior tag
válasz
zitromz
üzenetére
Szerintem ez csak placebóhatás. Hinni akartál benne, és azért tetszik jobban hallomásra. Ezek az encoderek nem sokat fejlődnek, fülre nem hallható a különbség (pláne FLAC-nál, Muse, Wavpacknél mivel veszteségmentesek, de az Opus, Ogg vonalon sem hallható a különbség emberi fül számára) inkább csak a hatékonyságuk nő (kisebb fájlméret), meg hibajavításokat tartalmaznak az új verziók.
Egyébként megnéztem neked ezt a Free Encoder Packet, és az van benne (plusz a Muse, Wavpack, Opus hivatalos tömörítőjéből a legújabb változat), amit én is írtam... a lame kivételével, ez utóbbi nincs benne. Szóval nyugodtan használd ezt a packet, csak ajánlati tudom mindenkinek. Legfeljebb töltesz még hozzá legújabb LAME mp3 encodert innen:
http://www.rarewares.org/mp3-lame-bundle.php
(3.99.5 a legújabb, OS-ednek megfelelőt töltsd le, csak a lame.exe kell belőle)Ez utóbbi oldal egyébként is jó, mert mindig közzéteszik rajta az ingyenes audiotömörítők legújabb stabil, windows-os verzióit és megbízhatók is, nem gányolások. Az ilyen packek mindig elavulnak idővel, de innen kézzel tudod szedegetni a legfrissebb tömörítőket (felülírod vele a régit, vagy megmutatod a foobar2000-nek az új .exe-k helyét). Mondjuk elve mindegy is, hogy melyik encodert használod, egyedül talán az mp3-nál számít valamennyire (a LAME a legjobb, a többi, a Blade, Xing, Fraunhofer már kihaltak), hogy mivel tömöríted, lehetőleg LAME legyen és a legújabb stabil kiadás (3.97 előttit nem szabad használni). A többiből jó akármelyik verzió, a régebbiek is, csak ne 10 évvel ezelőtti őskiadással csináld.
-
-
N0zer0
senior tag
válasz
zitromz
üzenetére
Biztos jó ez a Free Encoder Pack, csak értelmét nem látom. Ilyen sok formátumot (Opus, Musepack, WavPack) nem használ senki. Nekem csak a legújabb lame.exe (v3.99.5), flac.exe (v1.3.0) és oggenc2.exe (libvorbis 1.3.3, ez utóbbi csak tesztelésre) van fent egy mappában, pont elég. Összesen elfoglalnak keményen 4 megát, nem valami sok. Csináltam hozzájuk pár profilt (ezekből is általában csak az insane fokozatot használom, ami a legjobb minőséget adja), aztán annyi. Emellett néha wav-ba is konvertálok (Praatban, GoldWave-ben elemzem, Audacityvel szerkesztem), de azt a foobar2000 alapból tudja, hiszen csak sima dekódolás.
-
zitromz
tag
Hali!
Próbálta már valaki a Free Encoder Packot a foobar oldaláról?
Brutál jól szól én wasapit használok mellette,DDPLII Movie-val és majdnem felére levett subbal körítve
Nagyon állat,végre a magasak is igazán rendben vannak,és borzasztóan egyben szól az egész,minden hang a helyén zéró zajjal egyszerűen tökéletes,nagyon élethű!
Z5500-al használom
-
disy68
aktív tag
válasz
underdark
üzenetére
Hmm, valóban nem egészen úgy megy, ahogy gondoltam. Nem tudom a last.fm-et mennyire használod, ha nem, akkor a %systemroot%\system32\drivers\etc\hosts fájlba a
127.0.0.1 last.fm
sort beszúrva nem éri el a géped a last.fm-et.A másik - tisztább - megoldás az lenne, ha írnál saját scriptet, ami kezeli az infókat a Run External Script lehetőséggel, vagy rákeresel neten, hátha van valaki, akinek hasonló igényei voltak és már elkészítette ugyanezt.
-
underdark
aktív tag
Kösz
Megnéztem tényleg működni fog
de csak akkor olvasta be gépről, amikor letiltottam a netet...mert amúgy mindenáron online akarja leszedni az infókat....
Ha magát a last.fm sourcet nem engedélyezem akkor nem lesz jó...Szóval mindenképp futnia kéne last.fm pluginnak és gépről kéne beolvasnia .P
Erre kéne vmi -
Buccer
tag
Sziasztok!
Kérdeztem már korábban, de nem oldódott meg azóta sem a gondom.
UPnP controllert hogy kell beállítani, hogy ne álljon le minden szám után? Ha a gépen hallgatok zenét, akkor megy folyamatosan, viszont ha megy ez a plugin akkor megáll minden szám után. -
disy68
aktív tag
válasz
underdark
üzenetére
Üdv, én a last.fm-et használom információs forrásnak, az csinál egy mappát, amin belül van egy artist és egy albums mappa, amik tartalmazzák a last.fm-ről lehúzott adatokat xml formában (lfml - kiterjesztés
). Szerintem azt meg tudod csinálni, hogy beállítod azt, utána az alapján tudod szerkeszteni a fájlokat, ha megvan a forma, magad is szerkesztheted. A fájlok tartalmaznak egy timestamp értéket a legutolsó szinkronizációról, szerintem azt átírva egy későbbi értékre, nem fog újra szinkronizálni (bár valószínűleg elég, ha kiveszed a szervereket a beállításokból).Nem teszteltem a dolgot, de szerintem működőképes a dolog.
szerk: a szóban forgó mappa portable esetén a <telepítés helye>\lastfm , rendes telepítés esetén az %appdata%\foobar2000\lastfm
-
underdark
aktív tag
Hali!
Egy olyat szeretnék megcsinálni, hogy egy adott zenekarról saját biography-t készíteni. Tudom, hogy van ilyen plugin, ami netről leszedi az infókat stb.... de
Olyasmire gondolok, hogy beírkálnám a zenekar tagokat, discographyt + még 1-2 saját infót
Ezt meglehetn-e valahogy oldani? Tehát mintha csak egy .txt fájból olvasná ki az infókat
Remélem érhető vmennyire mit szeretnék
-
andorra
őstag
válasz
default.
üzenetére
A Foobar beállítása
Legjobb persze nem elrontani és butítani az audió anyagokat. -
Fandango
veterán
válasz
default.
üzenetére
mp3 helyett javaslom, hogy hasznalj aac-t, annak konvertalasahoz pedig szedd le a Nero aac encodert, ezt allitsd be a foobarban, hogy ezt hasznalja. Ha ez megvan akkor huzd a quality csuszkat a legmagasabbra az aac beallitasokban es utana mehet a konvertalas.
Ha ragaszkodsz az mp3-hoz akkor pedig a Lame mp3 encodert hasznald.
-
default.
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok nagyon otthon a témában, de régebben használtam foobart flac-ből mp3.ba konvertáláshoz.
Kérdésem, hogy melyik verziót kell leszednem, és milyen +cuccok kellenek (kodek, miegyéb), hogy flac-ből mp3-ba tudjam átdarálni az audiót. Bármilyen plusz infót, tanácsot szívesen veszek!
köszönöm előre is mindenkinek
üdv
-
N0zer0
senior tag
Azt lehet tudni, hogy miért váltott át a fejlesztő ffmpeg dekódolóra? Kicsit mintha feladta volna a küzdelmet azzal, hogy külső forráshoz nyúlt. Mondjuk érezhető változást nem érzékelek, csak csodálkozom a lépésén, annak ellenére, hogy nem meglepő. Miért ne lehetne használni egy minden formátumok lejátszó kész megoldást, ha már van... mégis, félek, hogy a jövőben a foobarból nehogy csak egy szimpla, grafikus frontend legyen.
-
disy68
aktív tag
válasz
andorra
üzenetére
A dokumentáció szerint:
"Kernel Streaming is known to work on certain Windows Vista and Windows 7 configurations, but not with devices having WaveRT drivers such as High Definition Audio Devices integrated with newer motherboards - such devices simply won't be shown on foobar2000's output device list as available KS devices.If you run Windows Vista, you should be using WASAPI instead in most cases."
Tehát ahol megy, ott a kimenetnél megjelenik a KS eszköz, ahol nem, ott nem jelenik meg. Vista fölött a wasapi ajánlott.
-
-
gorbep
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Jujj....

Ez egy direkt kimeneti mód...... akkor működik ha a preferences/output-nál olyan eszközt választasz, ami KS- el kezdődik......

-
-
andorra
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Betettem a dll-t de nem tudom, hogy a beállításokban meg kell-e jelenjen, mert nem találom a nyomát. A placebo nálam is működik ! Mire streamelsz?
-
-
andorra
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez a neve szerint valóban streameléshez tartozó kiegészítő, vagy digitális kimenethez?
-
Srácok én felnyomtam ezt a kernel streaming outputot és sokkal jobb lett a hangja. Vagy kurva jól működik a placebo hatás.

-
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Fel lehet okosítani a foobart úgy, hogy kényelmesen lehessen vele sok zenét kezelni.
iTunes-t használtam, aztán a MediaMonkeyt a flac támogatás miatt, de ez utóbbi nem annyira jött be, sem hangilag, sem használhatóságban. Az iTunest szerettem, csak az újabb változatok egyre lassabban futottak.
MediaMonkeyhoz képest sokkal jobb hangja van a foobarnak számomra.Ilyesmi funkciók kellenének:
- lejátszás számolás (láttam erre van plugin)
- smart playlist (ezt is biztos meg lehet oldani)
- drag'n'drop úgy, hogy tag-ek alapján könyvtárba rendezi őket egy megadott helyre másolja. Mondjuk előadó/album szerint. Emiatt kezdtem el iTunest használni, ott nagyon jól működött.
- Random lejátszás az összes zenéből
- fejlett kereső (mint iTunes)
- Tetszett a mediamonkey autoDJ-s playlistje, illetve iTunes party módja, de tudok ilyen funkciók nélkül élni.Ezeket meg lehet oldani? Érdemes foglalkozni vele (ki lehet hozni kényelmesen használható megoldást)?
Esetleg pár plugin nevet szívesen fogadok, ami nektek bevált a fenti célokra.
Tudom lehetne keresgetni, próbálgatni, de gondolom van aki használ ilyen pluginokat, és tud ajánlani, mert így sok fejfájást, mókolást megspórolhatok.
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni! -
Fandango
veterán
válasz
Satyricon
üzenetére
Igazsag szerint ha az alapjan nem tudtad megcsinalni, akkor en se tudok tobbet segiteni.
Egyebkent regen en is a skineket turtam allandoan, hogy igy meg ugy nezzen ki, aztan rajottem minek szorakozok ezzel? Addig nezem a lejatszot amig elinditom az elso zenet, utana meg olyan mindegy. -
Fandango
veterán
-
Satyricon
addikt
Keeper Of The 7 Keys! - A zenei ízlésed nagyon ott van barátom!
\m/Engem mondjuk valami Sabaton, vagy Limbonic Art skin érdekelne. Hogy tudnék ilyet csinálni?

------------------------------------------
Üdv srácok
Imádom a foobar-t, csak az a gáz, hogy az alap kinézete baromira nem tetszik! Nem tudom megszokni! Az lenne a kérdésem, hogy lehet témákat(vagy skineket) felpakolni a lejátszóhoz? elsősorban ez érdekelne, de nem tudom, hová kell másolni a fájlokat. Köszi a segítséget!
-
LonGleY
veterán
Eleve ezt a kiegészítőt használom - nem is gondoltam erre az export dologra, eddig átsiklottam a menüpont fölött. Friss telepítés helyett amúgy mostanit fogom használni, csak letörölt database fájllal (különben portable-ként hordozom vagy 10 éve, csak az 1.0-nál volt újrakonfigolás :]). Ott van az is, amit mondtál:

Köszönöm! :]
-
disy68
aktív tag
válasz
LonGleY
üzenetére
Elvileg ezzel a kiegészítővel megoldható a dolog. Csinálsz egy friss telepítést a régi adatbázisfájllal, beállítod az általad használni kívánt library-t, majd kiexportálod a Library -> Playback Statistics -> Export statistics menüvel, ahol van olyan opció, hogy 'Statistics of current Media Library content only'. Ezt utána egy friss telepítés új adatbázisába vissza lehet importálni.
-
-
Van egy opció foobar2000-ben, miszerint adott mappákban figyeli a zenéket. Hogyan tudom ezt hozzáadni playlistként, úgy, hogy automatikusan frissüljön, ha új zene kerül a mappába?

-
LonGleY
veterán
Adott egy foobar database, 13,5 MB.
Ezen már legalább 1,5 tera zene átment, ezért ilyen nagy.
Most viszont a maradék 500 gigát kéne csak kezelnie,
nem érdekelnek a letörölt albumok rögzített infói.Hogyan tudnám kitisztítani az adatbázist, hogy csak
a libraryban valójában létező zenék információit tartsa meg?A rescan nem jó, mert a lejátszás mennyiségét és a ratingeléseket
megtartanám, amiket az évek során jelölgettem a számokon. -
Dr. Gonzο
senior tag
Kezdő foobar felhasználó vagyok! Asio output kiválasztásakor az alaplap optikai kimenetén nem ad le hangot. Viszont a fejhallgató kimeneten jó a hang. Mit szúrtam el?
-
disy68
aktív tag
Szerintem ezt a 'Change playlist' action-nel lehetne kezelni (berakod külön playlistbe a streameket).
--------------
(#1745) andorra
Valóban fogalmazhattam volna érthetőbben is.A megoldás amúgy az lett, hogy a cél foobar-ban az Advanced/Networking -> Allow seeking over http bejelöl. Így már szépen megeszi a tageket is
Bár azt megjegyzem, hogy ez okozhat problémát egyéb online stream-eknél. -
disy68
aktív tag
válasz
andorra
üzenetére
Az otthoni gépen lévő foobar dlna szerverként üzemel ebben az esetben, csak megosztja a saját library-met. Adott másik gép másik foobar, amivel ebből játszok le bármilyen zenét. Az android controller csak a http api-ra épülő irányító, tehát ehhez az egészhez semmi köze.
Amíg elérhetőek voltak a last.fm stream-jei, addig azt is használtam, ezzel nem is volt gond, volt előadó, cím, stb., tehát nem ember ellen való dolog a stream és a meta-adat.
-
disy68
aktív tag
Scheduler: eseményeket (esemény listákat) lehet kötni időhöz, vagy egyéb eseményekhez. Egy darabig ébresztőként használtam.
-----
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy streamelnék az otthoni gépemről zenét. Gondoltam ezzel hibátlan lesz a dolog. Az alap funkció megy is, de a meta-adatokat nem hozza a stream magával, így nem megy vele az audioscrobbler (sem a hivatalos progi). Ahogy néztem ez egy limitációja az upnp kiegészítőnek. Ami érdekes, a foobar felismeri a %title% %album% stb változókból az adatokat a felület megjelenítésénél (van egy kis panelem, ami megjeleníti ezeket), viszont ugyanezeket a változókat használva nem megy a scrobble

A kérdésem az lenne, hogy ismer-e valaki olyan média szervert, ami adja a meta-adatokat is rendesen?
-
flash-
veterán
sziasztok
érdeklődnék hogy van e olyan kiegészitő foobarhoz ami előre megadott időintervallumokban elindítja egy adott rádióállomást?
-
LonGleY
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
Közben meglett: Screamer Radio
-
LonGleY
veterán
Tudtok mondani netrádió rögzítésére foobar plugint / programot?
Olyan érdekelne, ami nem újra enkódol, hanem közvetlenül menti a stream-et, mintha csak böngészőben tölteném a véget nem érő mp3-at. Plusz pont, ha számváltásonként automatikusan szabdal (és címkéz a stream-infók szerint).
Hallgatni nem akarok vele, ha külön programról van szó, mert a foobarom tökéletesen finomhangolva van a hangszóróimhoz, az playerként véletlenül sem lecserélendő. :] Egy hangerő-levétel gondolom ezt megoldja a 3rd party megoldásban.
-
Vincsó
aktív tag
Tehát az event mód a kedvezőbb, ilyenkor a lejátszó eszköz(DAC pl) mondja meg a "rendszernek", hogy milyen sorrendben küldje a nullákat és egyeseket (asszinkorn usb) . A push mód az csak simán áttolja az eszközön azt ami van. Valószínű ezért nem nyikkan meg nálad event módba mert az eszköz nem támogatja.
-
Fandango
veterán
válasz
üzenetére
Ez van fent? DTS decoder
-
törölt tag
Hali!
Többcsatornás DTS-t (nem röhög!
) miként tudnékmegszólaltatni? Decoder fennt van... XBMC kapásból viszi... -
gorbep
őstag
válasz
T_Stark
üzenetére
Állítólag a SPDIF kimeneteknél az Event kedvezőbb, az USB-nél pedig a Push ad kisebb Jittert...... de én is csak egy fórumon olvastam, elfogadható indoklás nélkül...... mindenesetre lehet benne valami ha a Wasapi interface készítői ezt ajánlják.... én kipróbáltam minden kombinációt, nem hallottam szignifikáns különbséget...

-
T_Stark
őstag
Wasapi-nál mit jelent a Push és Event? Mi a különbség? Melyiket érdemes használni?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Lehet valahogy balance-t állítani a Foobaron belül?
-
need
addikt
válasz
andorra
üzenetére
na akkor kezdjük sorba....
lejátszó rendszereddel
a sz.gépem inkább a játékra van kihegyezve tehát xgamer hangkártyám van hozzá az 5.1 így nem igazán beszélhetünk minőségi zenehallgatásról..! ez tény..elképzelhető, hogy a hallásoddal is
áruld már el nekem mi vagy te addiktológus..?még is hogy jössz ahhoz hogy hogy így látatlanban kivizsgálsz...?esetleg széklet mintát ne küldjek...?!Az úgynevezett hangszínszabályzást, equalizert olyan tévútnak tekintjük, amelyen sajnos rengetegen tévelyegnek.
enged már meg nekem légy szíves hogy úgy és ahogy én szeretek zenét hallgatni az úgy legyen..nem vagy te az apám sem az anyám hogy megmond mit hogy csináljak!Cccc menj már ezzel az Ákossal... más tollával ne ékeskedj!
időközben megtaláltam amit kerestem [ez az]
nekem ez így tetszik..és tudod miért mert én így szeretem...!
-
andorra
őstag
Nem a lejátszó hangjával van a probléma, hanem a lejátszó rendszereddel, sajnos elképzelhető, hogy a hallásoddal is. Az úgynevezett hangszínszabályzást, equalizert olyan tévútnak tekintjük, amelyen sajnos rengetegen tévelyegnek.
"Nyugati a zene, de keletre tart
És nem állja útját se tenger, se part
Persze nem biztos, hogy jót tesz neked,
Ha kiszolgálják az izlésedet" -
need
addikt
Üdv..
nekem még elég ismeretlen ez a lejátszó..az tudom hogy minden ajánlásban ez szerepel..
le is szedtem...de annyira nem vagyok kibékülve a hangjával..szükségem lenne hangzásképekre..(rock) főleg..
ezt hogyan tudnám megoldani...?? -
-szabi-
addikt
Hi
Kérdezném van e rá mód, a library viewer tab, vagy bármi egyéb playlist tab mögé áttetsző háttérképnek bekerüljön az aktuális cover kép?
üdv
szabi -
ozzy711
őstag
válasz
adodaniel
üzenetére
Kezdem érteni mi a gond! A monitor kikapcsolását állítsd át legalább 45-60 percre a vezérlőpultban. A "képernyőkimélőt" pedig ( ennél nyilván rövidebbre ) tetszés szerint ami neked megfelel. Így csak a monitor kikapcsolásnál kapcsolja le a Foobar-t ( nálam legalábbis így van ).
-
-
ozzy711
őstag
válasz
adodaniel
üzenetére
Igen, hangkártya ( vagy driver ) gond lesz, nekem is volt ilyen gondom a régebbi hangkártyámmal ( mondjuk az MPC-HC -n is elhallgatott lejátszás közben, aztán kis idő múlva ment tovább, de volt úgy, hogy újra kellett indítani a rendszert, hogy menjen.
Az új hangkari kb. 1 éve megvan azzal még egyszer sem volt ilyen gondom. -
adodaniel
őstag
Sziasztok. Notebook HDMI-vel van összekötve erősítővel. Foobar2000-et használok zenére (flac), és van amikor azt veszem észre, hogy elhalkul az egész, a foobarban szól a szám, de hang még sincs. Ha újra elindítom a számot akkor meg jó. Ez akkor fordul elő, amikor otthagyom a gépet és csak megy a zene. Mi lehet a gond?
-
Buccer
tag
válasz
andorra
üzenetére
Az sem segít, azt hiszem feladom.
Majd keresek más progit, amivel minden megy. Vagy váltok rágott almára
Azon az ilyesmi alapból megy nem kell buherálni semmit.
Amúgy fura, mert szám végén a lejátszási listában ugrik a kijelölés a következő számra, csak a lejátszás nem indul el. -
Buccer
tag
válasz
andorra
üzenetére
A Foobar-on. A WD-n nem is tudok állítani semmit. Az csak akkor megy, ha onnan nyitom meg a zenét. Sőt olyan van, hogy a WD-t be sem kell kapcsolni (igaz áram alatt van, mert az optikai kimenet világít szépen) és így is átmegy rajta a jel.
A foobar gépen lejátszva viszont viszi a rádiót. Most próbáltam
-
Buccer
tag
Na...
Semmire nem jutottam, de akkor foglalkozzunk csak 1 témával egyszerre. A rádiót most hagyjuk, azt meg tudom oldani a WD-n is csak akkor mindig be kell kapcsolni hozzá a tv-t amíg elindítom.Legyen az a kérdés, hogy ha simán a gépen hallgatom a zenét, akkor megy a lejátszás folyamatosan, ha az UPnP controller-en keresztül, akkor minden szám után megáll. Ennek mi lehet az oka?
-
Buccer
tag
válasz
andorra
üzenetére
Azt értem, van is külső vinyó rajta, csak azon nem jön rádió.
A másik érdekesség, hogy régebben működött, de egyszer csak nem és nem tudom, hogy én vagyok a hibás vagy frissítettem valamit és attól ment el az egész.A WD topic meg nem segít, ott csak a tuningolás megy... Ott a foobar-t nem ismerik szerintem
-
andorra
őstag
Ez egy nagyon bonyolult problémakör, szerintem még a WD TV Live topikban (ez már oda tartozik) sem sok jóra számíthatsz, de azért próbáld meg ott. A Foobar nem tud rádióadást streamelni, más programoknak, meg általában nincs UPNP szervere. Legegyszerűbb megoldás, egy külső merevlemezt tenni a WD TV Live-ra.
-
Buccer
tag
valószínű én vagyok balf@sz, de azt hol kell állítani, hogy ne álljon meg minden szám után a lejátszás, hanem folyamatos legyen???

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem igazán vágom ezeket a dolgokat a Foobar-ban. 
\m/
)