- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
zitromz #1797 üzenetére
Szerintem ez csak placebóhatás. Hinni akartál benne, és azért tetszik jobban hallomásra. Ezek az encoderek nem sokat fejlődnek, fülre nem hallható a különbség (pláne FLAC-nál, Muse, Wavpacknél mivel veszteségmentesek, de az Opus, Ogg vonalon sem hallható a különbség emberi fül számára) inkább csak a hatékonyságuk nő (kisebb fájlméret), meg hibajavításokat tartalmaznak az új verziók.
Egyébként megnéztem neked ezt a Free Encoder Packet, és az van benne (plusz a Muse, Wavpack, Opus hivatalos tömörítőjéből a legújabb változat), amit én is írtam... a lame kivételével, ez utóbbi nincs benne. Szóval nyugodtan használd ezt a packet, csak ajánlati tudom mindenkinek. Legfeljebb töltesz még hozzá legújabb LAME mp3 encodert innen:
http://www.rarewares.org/mp3-lame-bundle.php
(3.99.5 a legújabb, OS-ednek megfelelőt töltsd le, csak a lame.exe kell belőle)Ez utóbbi oldal egyébként is jó, mert mindig közzéteszik rajta az ingyenes audiotömörítők legújabb stabil, windows-os verzióit és megbízhatók is, nem gányolások. Az ilyen packek mindig elavulnak idővel, de innen kézzel tudod szedegetni a legfrissebb tömörítőket (felülírod vele a régit, vagy megmutatod a foobar2000-nek az új .exe-k helyét). Mondjuk elve mindegy is, hogy melyik encodert használod, egyedül talán az mp3-nál számít valamennyire (a LAME a legjobb, a többi, a Blade, Xing, Fraunhofer már kihaltak), hogy mivel tömöríted, lehetőleg LAME legyen és a legújabb stabil kiadás (3.97 előttit nem szabad használni). A többiből jó akármelyik verzió, a régebbiek is, csak ne 10 évvel ezelőtti őskiadással csináld.
-
N0zer0
senior tag
válasz
zitromz #1795 üzenetére
Biztos jó ez a Free Encoder Pack, csak értelmét nem látom. Ilyen sok formátumot (Opus, Musepack, WavPack) nem használ senki. Nekem csak a legújabb lame.exe (v3.99.5), flac.exe (v1.3.0) és oggenc2.exe (libvorbis 1.3.3, ez utóbbi csak tesztelésre) van fent egy mappában, pont elég. Összesen elfoglalnak keményen 4 megát, nem valami sok. Csináltam hozzájuk pár profilt (ezekből is általában csak az insane fokozatot használom, ami a legjobb minőséget adja), aztán annyi. Emellett néha wav-ba is konvertálok (Praatban, GoldWave-ben elemzem, Audacityvel szerkesztem), de azt a foobar2000 alapból tudja, hiszen csak sima dekódolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenWRT topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest