- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
makinen
csendes tag
válasz
Satyricon #3947 üzenetére
Nekem is szinte az alapkinézet van fenn, kis átalakítással , de mindig is érdekelt a skinezés, mert szeretem, ha ki is néz valahogy az, amit szeretek. De távol tartott a dologtól, hogy nekem ez a része már "kínai", nem értek hozzá. Mivel gyerek-és ifjúkorom a kazettásmagnók bűvkörében telt, valami olyasmi skint képzelnék el, de úgy, hogy a jelenleg használt funkciók (pl. library) megmaradjanak. Ha tudnál segíteni, akár csak leírással, jó tanáccsal, azt megköszönném.
-
Satyricon
addikt
válasz
Satyricon #3946 üzenetére
letelt a szerkesztési idő....
Mivel volt fórumtárs, aki megjegyezte, hogy kőkorszaki foobart használok és hogy mennyi újdonságokról és hangzásról lemaradok a skin miatt, ezért pár nap múlva töltök fel egy szintén atom brutál jó skint, ami nem csak hogy rengeteg jó kiegészítővel van ellátva, hanem be is lehet frissíteni a legújabb verzióra(be is van ha jól emlékszem).Telepíteni nem kell, csak bemásolni, ahova szeretnéd. Kinézete pedig letisztult, nem sok, mégis nagyon mutatós, bátran merem ajánlani a skinfóbiás fórumtársak figyelmébe is!
Én Kb 8. éve használom, most már az AvAOrange mellett is, és egyszerűen imádom! Részletek hamarosan, ha majd ki-skineztétek magatokat!
-
borges7
aktív tag
válasz
Satyricon #3938 üzenetére
Nagyon menő! Adnál egy linket ehhez? Lehet kipróbálom(ha nem nagyon bonyolult a telepítése).
Én is szeretem a szép borítókat, illetve magam is gyűjtöttem, először a kazettákat, aztán a cd-t, néha-néha még most is veszek olyat, ami nagyon tetszik.
ps. A Musicbee egyébként nagyon sokat tud, de hozzá kell szokni, mert van, ami nem annyira magától értetődő benne. Én is sokat vacakoltam vele, amíg megszerettem. De megéri szerintem, mert tényleg igen sokoldalú.
-
Fandango
veterán
válasz
Satyricon #3934 üzenetére
Hidd el én is szeretem az igényes dolgokat, nagyon is.
A kocsi rossz példa az én esetemben, mert én is nagyon ügyelek rá, hogy rendben legyen és mindig tiszta amennyire lehet.
Úgy látom nem kell ezt a témát tovább görgetni, mindenkinek más az igénye, ezt elismerem.
Nekem nem kell skin, mert nem nézegetem, és nekem az alap kinézet is teljesen megfelelő, ettől még igénytelen nem leszek. -
TRob1
veterán
válasz
Satyricon #3923 üzenetére
Uhh! Ez komoly hogy egy kb. 13 éves verziót használsz azért hogy legyen egy kis narancs meg fehér szín benne?
(Remélem XP-vel, kikapcsolt frissítésekkel, hisz az mutat jól alatta.
)
ui: A barlang falába is belevésted a kőbaltáddal a logóját?
ui2: Remélem nincs harag, de ez már nem kicsit "furcsa".
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Satyricon #3918 üzenetére
Próbáltad a Guifx v2 Transport TTF fontkészletet telepíteni?
-
Pierre75
senior tag
válasz
Satyricon #3918 üzenetére
Ha igaz, amit itt a készítő leír, akkor csak a foobar x verziójával kompatibilis. De ezt te is tudod, mert már 7 éve is ezzel a skin-nel küszködtél itt a topikban. Egyszerűbb olyat keresni, ami működik.
-
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Satyricon #3214 üzenetére
Szia.
Köszi szépen de most sikerült visszállitanom már az eredeti állapotra. Tegnap én az "all you need fusion" nevüt töltöttem le és kipróbáltam. Nagyon jó az is (ahogy az általad ajánlott is nagyon jó) de megszoktam a mostanit és valamiért ragaszkodok hozzá.
Csak hát nem szerkeszti a paneleket az ember talán évente sem és mindig matekozni kell hogy hohy is van. De most lementettem.
-
TRob1
veterán
válasz
Satyricon #3158 üzenetére
De akkor miért használsz Asio-t? win10 alatt már majdhogynem nem is észrevehető a különbség. Nekem sem tetszett ez a kizárólagosság, ezért használom DS-t. (Illetve se audiofil, se vájtfül nem vagyok) Hadd hallgassam már a zenéimet pl. egy Asphalt alatt, miközben szólnak az egyéb hangok/effektek is... És az ilyen egyéb szívások sem hiányoznak.
(#3157) csicso82:
Pl. foobar hangerő felhúzva, hangfal meg lejjebb? Erre nem gondoltál?És akkor nem robban le a fejed, de azért tudsz a dolgokról.... hátha vmi fontos. Vagy pl. kikapcs az értesítések, ha úgysem érdekel.
-
Cs1csó
titán
válasz
Satyricon #3158 üzenetére
Na leteszteltem:
1. megnyitom a foobart elindítok egy zenét
2. megnyitom a böngészőt benne a youtube-ot majd elindítok egy videót - ugye ekkor nincs hang csak a foobaros zene szól
3. megállítom a youtube videót
4. bezárom a foobart
5. folytatom a youtube-videót most már szól a hang is .Természetesen ez egy sima alaplai Realtek HD Audió hangkártyával. A sztereo hangfalam a hátlapi jack-be csatlakozik, valószínüleg az előlapi jack-be csatlakoztatott fejhallgatóval is ugyanez lett volna.
ELMÉLETILEG ennek így kellene működnie.
-
Cs1csó
titán
válasz
Satyricon #3150 üzenetére
A DS szerintem DIRECT SOUND-ot jelent azaz a hang nem a WASAPI-n vagy az ASIO-n keresztül jön hanem közvetlenül.
Nem teljesen értelek amúgy - nekem sima realtek hd audio hangkártyám van és foobar-hoz WASAPI-t használok és nagyon szeretem hogy mikor a foobar szól akkor KIZÁRÓLAG a foobar használja a hangot régen még WASAPI nélkül éppen bömböltetem a zenét erre valami cset hang vagy egyéb hang úgy berobbant hogy majd elszállt a fejem ez a WASAPI mellett nem lehetséges. közben böngészgethetek is nem fog a böngésző hangja robbani ha esetleg valami hangos cucc indulna.
A megoldás? Bezárom a FOOBAR-t majd a böngészőt vagy csak a youtube lapot frissítem és már az is szól DS módban. Ennyi esetleg a böngészőt újraindítom de nem feltétlen szükséges pl. a youtube újratöltése esetén már a böngésző fog hozzáférni a hangkártyához és onnan fog jönni a hang.
-
Kékes525
félisten
válasz
Satyricon #3153 üzenetére
Röviden: A DirectSound a Microsoft DirectX része a Windows operációs rendszer számára. A hangkártya-illesztőprogramok alacsony késleltetésű interfészét biztosítja, és képes kezelni több hangfolyam keverését és rögzítését is. Biztosítja az audió adatok hangkártyához történő átvitelét. Másképp fogalmazva, ugyanúgy hallgathatsz zenét segítségével, mint más interfésszel (ASIO, WASAPI). Talán ezektől egy picit rosszabb, de Windows 10 alatt már sokkal kisebb a különbség közöttük.
(#3154) Fandango
Fürgébb voltál.
-
PuMbA
titán
válasz
Satyricon #3146 üzenetére
Egyes hangkártyák (driverei
) támogatják, hogy ASIO mellett menjen más hang is, az enyém ilyen. A tiéd nem. A WASAPI plugin pedig foobar-ban csak exclusive módban működik, nem lehet átkapcsolni shared-be, mert akkor mehetne más hang is. Így marad a DS, ami egyébként Windows 10-en teljesen jó, de Windows 7-en vagy 8-on még nem olyan jó, mint a WASAPI shared. Érdemes rendszert cserélni 10-esre, mert a Win7 már elavult mai szemmel.
-
Kékes525
félisten
válasz
Satyricon #3146 üzenetére
Ha WSAPI vagy ASIO-n használod a foobart, az kizárólagosan használja a kártyádat. Ha DS-ben használod, akkor egyszerre tudod használni a foobart és a youtube-ot is. Vagy az is elég, ha a foobar használat után(kilépsz, vagy leállítod, nem szünet!) újra betöltöd a youtube lapot, ha nem elég újraindítod a böngészőt.
Amúgy miért jó az, ha egyszerre szól a kettő?
Multitaskingban hallgatod?
"Gondolom másnak is előjött ez a hibajelenség, aki ASIOt használ"
Ez nem hiba! A hangminőség biztosítása miatt van a kizárólagosság.
-
Kékes525
félisten
válasz
Satyricon #3036 üzenetére
Az nekem se megy, én is kipróbáltam. Ez viszont igen: FreeSurround
-
Kékes525
félisten
válasz
Satyricon #3030 üzenetére
Innen lejön egy verziója: ATSurround Processor 1.01
-
FB2000
csendes tag
-
FB2000
csendes tag
válasz
Satyricon #2003 üzenetére
Nem is tudom miért kínlódsz vele szerintem amit ajánlottam itt teljesen korrekt (Xch4nge féle ) nagyon könnyen szerkeszthető skinnel, ami hasonló ahhoz amivel próbálkoztál.
Én nem akarom senkire sem erőltetni amit korábban írtam de szerintem ebből a lejátszóból már többet kihozni nem lehet mint ami ott a linken letölthető formájában létrejött nálam,a skin és a bővítmények terén egyaránt. -
disy68
aktív tag
válasz
Satyricon #2003 üzenetére
Nézted a skin oldalát?
Foobar v0.9.5.2 fölött nem működik, lehet az a baj.
A skin készítője pedig ilyet írt:
"Are people still using this config....? In a previous comment I wrote down why it isn't a good idea to use it anymore.
(...)"
Azt nem kerestem meg mit írt, miért ne használják már, de ha gondolod nézd meg a fent linkelt oldalon a további problémák elkerülése végett.
-
N0zer0
senior tag
válasz
Satyricon #1916 üzenetére
Erre van egy egyszerű megoldás. Az egyik menüben van egy olyan menüpont, hogy a kurzor kövesse a lejátszást. Kifejezetten erre találták ki ki, amit te is keresel.
Amúgy hiányzik a foobar2000. Áttértem végleg fő OS-ként Linuxra, lecuppantam a Microsoft csöcseiről, de olyan mértékben, hogy egy angol-magyar szótárat kivéve még Wine-t sem használok. Viszont a linuxos lejátszók meg sem közelítik a foobart, még a Clementin, Amarok, Banshee sem. Legjobban a tagkezelő és konvertáló funkciói hiányoznak, főleg a konvertálás. Linuxra valami miatt nem hogy audiolejátszóban, de egyáltalán nincs is olyan konverter, ahol profilokat lehetne csinálni, és parancssoros konvertálókat paraméterezve meghívni. Ott van még a foobnix, az foobar2000 klón akar lenni, de csak a felhasználói felületét és menürendszerét koppintotta le, funkciókat tekintve 10-ed annyit nem tud
-
kingabo
őstag
válasz
Satyricon #1916 üzenetére
A szám címe ott van az ablak fejlécében.
A listában is legyen: jobb klikk az oszlopok fejlécén: columns és pipa azok elé amik kellenek.
A kijelöléshez: menüben Playback: pipa a cursor follows playback elé. Ha azt szeretnéd, hogy a következő az a szám legyen amin van a kijelölés akkor pipa a playback follows cursor elé.Sok skin volt itt ajánlva korábban leírásokkal. Bár sokan úgy vagyunk a skinekkel, hogy betöltjük a zenét, elindítjuk és hallgatjuk, a progi meg le van küldve a tálcára, ehhez nem kell csilivili skin.
Egyébként a beállítások között: display/default user interface-ben a quick setup alatt van több fajta felosztás, különböző színekkel.
szerk meta adatok: alt+enter és kitöltöd. Ez nehéz?
-
FB2000
csendes tag
válasz
Satyricon #1883 üzenetére
Egy orosz audiophile oldalon találtam egy elég jó verziót ebből a lejátszóból mindenféle kiegészítőkkel már kiegészítve,ezt tovább bővítettem pl.különféle audioszerkesztőkkel ,beleintegrált streamripper netrádiókhoz,különféle konvertálók egy kezelőpult egy szép tovább variálható felülettel stb. stb.Akit érdekel majd részletesebben is leírom mi is van még benne.
Mivel ennek a lejátszónak ez a lényege hogy mindenki saját elképzelései szerint bővítheti fejlesztheti ez a verzió ami nálam összeállt máshol nem elérhető ebben a formájában akit érdekel itt megosztom veleÉrdekelnek vélemények ötletek,a programot telepíteni nem kell a rar -ból a foobar2000 mappát egyenesen csomagoljuk ki a C meghajtóra ez fontos a helyes működéshez.
A rar-ban még található 3 féle betűtípus (ttf) ezeket is telepíteni kell a skin megfelelő működéséhez továbbá az ASIO4ALL.exe-t is felkell telepíteni a számítógépre.Majd a foobar2000.exe-vel indítható az egész. -
andorra
őstag
válasz
Satyricon #1861 üzenetére
Ha X Y-nak sikerült egy skint feltennie, csak annyit tud segíteni, hogy elmondja, hogy Ő hogyan csinálta. (Többnyire úgy, ahogy egyébként is le van írva a megfelelő helyeken.) Ha problémába ütközöl, alighanem neked kell megoldanod. Ha annyira fontos az a skin. (Mint amennyire nem.)
-
Goose-T
veterán
válasz
Satyricon #1859 üzenetére
Másold be a dll-t a foobar könyvtárába, aztán meg fog jelenni elvileg, ha kiválasztod a User Interface Module Selection menüben. Minimum foobar2000 0.9.5.6 kell hozzá.
Installation
1. Extract foo_ui_columns.7z, using a suitable decompressor (such as 7-Zip or WinRAR) to the Components sub-directory of your foobar2000 directory.
2. Start foobar2000, and select Columns UI in the User Interface Module Selection dialog that appears.
3. Click OK.
(innen)
-
Goose-T
veterán
válasz
Satyricon #1857 üzenetére
A Columns UI egy külön komponens, innen tudod letölteni.
-
Fandango
veterán
válasz
Satyricon #1768 üzenetére
Igazsag szerint ha az alapjan nem tudtad megcsinalni, akkor en se tudok tobbet segiteni.
Egyebkent regen en is a skineket turtam allandoan, hogy igy meg ugy nezzen ki, aztan rajottem minek szorakozok ezzel? Addig nezem a lejatszot amig elinditom az elso zenet, utana meg olyan mindegy. -
Fandango
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest