Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
underdark
üzenetére
Üdv, én a last.fm-et használom információs forrásnak, az csinál egy mappát, amin belül van egy artist és egy albums mappa, amik tartalmazzák a last.fm-ről lehúzott adatokat xml formában (lfml - kiterjesztés
). Szerintem azt meg tudod csinálni, hogy beállítod azt, utána az alapján tudod szerkeszteni a fájlokat, ha megvan a forma, magad is szerkesztheted. A fájlok tartalmaznak egy timestamp értéket a legutolsó szinkronizációról, szerintem azt átírva egy későbbi értékre, nem fog újra szinkronizálni (bár valószínűleg elég, ha kiveszed a szervereket a beállításokból).Nem teszteltem a dolgot, de szerintem működőképes a dolog.
szerk: a szóban forgó mappa portable esetén a <telepítés helye>\lastfm , rendes telepítés esetén az %appdata%\foobar2000\lastfm
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Szerintem azt meg tudod csinálni, hogy beállítod azt, utána az alapján tudod szerkeszteni a fájlokat, ha megvan a forma, magad is szerkesztheted. A fájlok tartalmaznak egy timestamp értéket a legutolsó szinkronizációról, szerintem azt átírva egy későbbi értékre, nem fog újra szinkronizálni (bár valószínűleg elég, ha kiveszed a szervereket a beállításokból).