Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
válasz
makinen
üzenetére
Én most ezt raktam össze. Minimál, csak az van ott ami nekem kell...
Ez volt az alap, egy picit változtattam rajta csak. Amúgy annyi, hogy amit leszedsz mappát, azt átmásolod a foobar mappájába és beállításokban átkapcsolsz a default témáról.Egyébként most azzal küzdök, hogy nem hajlandó win8-al együtt indulni (bekapcsoláskor) a foobar. Folyton hibát ír ki, hogy hiányzik a shared.dll, pedig ott van a foo mappában az is.

-
makinen
csendes tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Köszönöm, így már jó.

Amúgy létezik már olyan skin Foobarhoz, amihez nem kell programozónak lennem, csak úgy fogom, feltelepítem/beimportálom/ vagy ilyesmi és kész?

Mikor legutóbb keresgéltem ebben a témában, még komoly számgépes ismeret szükségeltetett az ilyen kunsztokhoz... -
makinen
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy foobar 1.1.6.0 van a gépemen, no skin, semmi cicoma, csak alap, ami feltétlen kell.
Ha csak nem javasoltok mást, maradok ennél, mert nem kevés küzdelembe került belőni anno rajta a dolgokat.
APE, FLAC, MP3 megy rajta rendesen, egy problémám van csak: a playlist lejátszáskor random módban többször játsza ugyanazokat a számokat, pedig a listán bőven van még lejátszatlan. Megoldható, hogy a teljes listát játssza le, és csak aztán ismételjen? -
flash-
veterán
hogy kell a foobart beállitani hogy ha berakom a számaimat a lejátszási listába akkor kiirja az össz lejátszási időt?
meg mivel lehet mérni hogy mióta megy azóta hány órát volt használva?
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy tudna-e valaki a DarkOne-hoz hasonló skinekre (gondolok itt elsősorban a könnyű telepítésére) linkelni valamilyen oldalt (deviantarton lévő legtöbb skinnek elég bonyolult a telepítése). Előre is köszönöm a segítséget! -
Apollyon
Korrektor
válasz
Froclee
üzenetére
Szerintem simán rátelepítheted az újat a régire, és megmaradnak a beállításaid. A biztonság kedvéért a Roaming mappából a foobar mappát külön, meg a foobar alap mappáját is külön mappába másolhatod, így ha mégis baj lenne, visszamásolod őket a helyükre, és marad minden a régiben.
-
Froclee
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
nem, sajnos nem cserélhetem le, tiltja a vallásom.

egyébként be van lőve a columns UI, meg a kiegészítő szarjaim, így minden patentos, kompatibilitási problémákkal meg nincs kedvem szarakodni az újabb verziókban.
amúgy be van pipálva, csak biztosan bugos ebben a régi verzióban. se baj, akkor szenvedek vele inkább.köszi az eddigi segítséget.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Froclee
üzenetére
Te jó ég, azt már ideje lenne lecserélni, felhasználói élményben is sokkal gazdagabb, és már sokkal jobban testreszabhatóbb az új verzió, negatívumot nem is tudnék mondani.
Jah és itt van az a beállítás ami neked kell, és nálam hibátlanul működik (ottvan az enqueue, meg minden más)
(az első képen még nincs bepipálva, de aztán bepipáltam és így lett a második kép
) -
Apollyon
Korrektor
-
Froclee
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
jó, nyilván a leglogikusabb dolog ezt megnézni, persze csak ezután írtam ide.
nincsen különbség, csak mp3 fájlok. de van ahol van mellé cover kép is és úgy is kiírja hogy enqueue. szóval annyira nem függ ettől szerintem.szerk.: sőt. van a Slender nevű játék. nyomtam jobb gombot a mappájára és ott is kiírja. de sima mp3 fájlokat tartalmazó mappáknál meg a legtöbb esetben nem. és tényleg tök véletlenszerűen.
-
default.
őstag
sziasztok.
hogyan lehet beállítani, hogy a kimeneti/konvertált oldalon a számcímek előtt megmaradjon a számozás ?
01 jiagfgk
02 aeglghk
03 éskgjs lawgjeg
04 ljgsgj -
MasterMark
titán
Valahogy meg lehet változtatni azt amit ott alul kiír a kodekhez? Gondolok itt arra, hogy amikor flac-ot hallgattok, akkor ugye FLAC-ot ír ott alul, de én azt akarom, hogy Free Lossless Audio Codec-ot írjon, és a többi formátumot is így írja. Valahol ezt át lehet írni kézzel?
-
martonx
veterán
A leírása alapján ez egy gyártófüggetlen ASIO driver.
Mondjuk attól még, hogy sehol nincs leírva, hogy ez tudná a különböző csatornákat a különböző hangeszközök között megosztani, attól még lehet, hogy tényleg tudja. Sose próbáltam (szerencsére nem kell ilyen trükközésekkel élni). -
Maxtreme
addikt
Emberek segítsen nekem valaki plz, mert ahogy nézem elgurult a Cavintonom

Mivel lehet aktiválni azt a funkciót, hogy ha winből ráindítok egy adott zene file-ra akkor az hozzáadódjon a meglévő lejátszási listához, és ne törölje az ott levőket?
Anno valahogy sikerült megoldanom (még a 0.83nál) de elfelejtettem a mikéntjét.
A napokban rászántam maga és áttértem az 1.xx-es verzióra a a 0.9es után (mindent újra be kellett lőnöm, nem volt kis meló basszus
) de erre az egyre nem tudok rájönni. 
-
Az-X
őstag
Üdv!
Volna egy elég speciális kérdésem. De hátha van valakinek ötlete.
Van nekem egy Lenovo X61s notebookom. Ehhez vettem egy ESI Maya 44 USB-s hangkártyát. Így van 4 csatornám. Aktív hajtást használnék, 3 útban. Tehát szűkségem volna még 2 csatornára. Foobar-ral szépen meg tudom csinálni az aktív keresztváltót.
A kérdés az lenne, valahogy megoldható, hogy + 2 csatornának tudjam használni az alaplapra integrált kártyát? Tudom, hogy nem lesz olyan minőség, de sajnos nem tudtam olyan kártyát venni ami USB-s, van 6 kimenete, 64 bites drivere, és még ki is tudom fizetni

Szóval ha bárkinek lenne tippje, ötlete, esetleg tapasztalata, szívesen fogadnám.
-
OnIces
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Szoktak leírást adni ezekhez. (de ebben nem találok)
Arra tippelek, hogy a .zip kicsomagolása után a Foobar2000 mappa tartalmát át kell másolni a C:/programs...../foobar2000-be (ki kell cserélni a tartalmat)
..és aztán indítani (vagy indítani és FCL-t beimportálni..)Jobb ötletem nincs. -így, elsőre.
(vagy keress rá, hátha van valahol máshol van hozzá mellékelve útmutató)
-
ricshard444
veterán
-
MasterMark
titán
Üdv újra.
Ezt a hibát kapom:
Unrecoverable playback error: Audio data format not supported by this device (0x88780064)
[link] Ezt csináltam, hogy legyen 5.1-em, de így nem akar lejátszani semmit a Foobar. Windows Media Player simán lejátsza.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a foobarban játszott számok albumborítóit hogy tudnom megjeleníteni ha nincs külön képfájl mellette?
Előre is köszi!
-
OnIces
tag
+1./
Személy szerint nekem a "Kernel Streaming support"-tal tetszett a legjobban a foobar hangja.
Sajnos ezt a mostani gépem (vagy rendszerem?) nem támogatja. -
OnIces
tag
válasz
Pazolini
üzenetére
1./ Itt található egy (zenére kihegyezett) általános beállítás foobar-ra vonatkozóan:
[link]2./ Az ASIO components leírásának megjegyzése:
"Please note that this component is meant for systems where ASIO is the only available output method. It is highly recommended to use the default output modes instead of ASIO. Contrary to popular "audiophile" claims, there are NO benefits from using ASIO as far as music playback quality is concerned, while bugs in ASIO drivers may severely degrade the performance."
...én ebből azt szűröm le, hogy az ASIO components akkor használható, ha ez az egyetlen kimeneti lehetőség. (Arra készítették)
Erősen ajánlott, hogy ha van inkább használjuk az alapméretezett kimenetet az ASIO helyett.3./ Minden, ami "megkerüli" a felesleges hangeszközöket a jel minőségromlását hivatott csökkenteni. Így elvben -és gyakorlatban is- a hangminőség közel marad a forrás minőségéhez. Ideális esetben az adott rendszeren elérhető legjobbhoz.
Ha jól tudom az ASIO is egy ilyen, ami megkerüli a windows hangleképzőjét -hasonlóan a WASAPI-hoz (én az utóbbit használom)-, tehát elviekben -és feltételezve azt, hogy jól van beállítva +mondjuk egy legalább középkategóriás cuccon ( /DAC-/ erősítő - hagszóró) hallgatod- kell, hogy legyen különbség a két kimenet között. Az, hogy valaki ezt hallja vagy nem az egy más kérdés. Az meg főleg más, hogy kinek, melyik tetszik jobban... de ez másik véget nem érő történet és vannak erre a témára más fórumok
-
T_Stark
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Tényleg van hallható különbség ASIO meg az alap beállítás között.
Én általában ASIO-val hallgatom, aztán egyszer tesztelés céljából átállítottam alapra, utána el kellett mennem valahova gyorsan, és úgymaradt. El is feledkeztem róla.
Aztán mikor legközelebb hallgattam zenét, valahogy feltűnt hogy nem úgy szól mint szokott, nem tudom megmagyarázni pontosan miért, csak más volt.
Átnéztem a beállításokat, és akkor láttam hogy nem ASIO-n van. -
martonx
veterán
-
Pazolini
senior tag
Hali, audiofilek!
Asus Xonar D2/PM-et ASIO üzemmódban próbálok belőni.
Foobar asio dll-je is alternatíva lehet natív módban. A kérdés az, hogy milyen beállításokkal sikerülhet extra mnőségű zenei anyagot hibamentesen megszólaltatniuk?
Én 32bitre állítva, 10-80ms latencyvel végigpróbálva sem jutottam előbbre az Asus esetében, a Foobaréval sem jobb a helyzet: igaz csak 17Mbit/sec-es(
) DSD64 esetében van némi gond. Érdekes, 14Mb-től lefelé DSD is oké. MLP, DST, PCM szintén oké.
Vsz. a Foobar beállítása is belejátszik, sőt, inkább ezt valószínűsítem, mint vmi HW-es problémát. A bufferelés, ill. a teljes anyag RAM-ba másolva, s onnan lejátszva (advanced-opció) lehetőségét is próbálgattam, de azt ki tudja kivárni ekkora fájlméreteknél: 1-2GB?(
).
Van vkinek tapasztalata ASIO-beállításokkal kapcsolatban, ill. ötlete, mit állítsak be/át F2000-en?
-
törölt tag
Feltelepítettem a Foobar2000 1.1.13 verziót portable módban és a components-ben a foo_ui_columns.dll-t. Szeretnék valami egyszerűbb háttérképpel, ablakokkal, komponensekkel összepakolt skin-t készíteni. Támpontot tudna adni valaki?
-
OnIces
tag
#1542) flash-
Szerintem legjobb, ha nem használsz EQ-t.
Ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá, akkor igyekezz a lehető legkevésbé belenyúlni a hangképbe. Rock-nál személy szerint én a 800-3000Hz-es tartományban vennék el picit, vagy a mélyeket és magasakat emelném meg enyhén. HA nagyon kell az a fránya EQ.... -
flash-
veterán
tudtok tuti jó preseteket equalizerhez?
hifiről hallgatnék rock zenét.. -
OnIces
tag
válasz
Fandango
üzenetére
Sajnos ezek a legnagyobb felbontású képek, amiket én találtam. (Nem is igazán a felbontás a fontos, mint inkább a minőség. Mert attól nem lesz valami HD, hogy egyesek átméretezik a pl.500x300-as képüket 1920x1080-asra
)Szóval, ha valaki tud ilyen képeket cuccokról, NE tartsa magában a forrást!!!!
-
OnIces
tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
[link]
-továbbra is 1920x1080-as
(telepítés> mint a többinél -részletezve /link/ valahol fentebb- #1511)Ha az FCL importja után nem lenne úgy, akkor:
...a lyricspanel hátterét átlátszóvá tenni. (jobbegérgomb a panelon>background>transparent)
...a "right panel" hátterét szintén. (jobbegérgomb pl. a "BIO"-ra>behaviour fül>CSAK a Custom background colour és a Pseudo transparency legyen bepipálva) -
OnIces
tag
válasz
Spam123
üzenetére
Sajnos én még ezzel a két automatikius szolgáltatással nem találkoztam, így csak ismételni tudom önmagam:
"hozzáteszem a dal adatait nekem eddig keresni kellett -nem automatikusan működik- (Tagging) és az albumborítót pedig -ha van és talál- a biography panelről mentheted az aktuális mappába.... -ahogyan az előadó képeit is- (én jpg-ben szoktam)
dupla kattintással válthatsz, hogy az előadó vagy az album adatait mutassa -HA van....a dalszöveg jön automatikusan..."
Ha ezek működnek automatikusan is valakinél, igazán megoszthatná a mikéntjét!!!
-
tzimash
őstag
válasz
Spam123
üzenetére
Pár nappal ezelőtt én is szenvedtem vele egy kicsit

A fő gond az volt, hogy nem volt a komponensek között a lyrics show3. Letöltöttem, bemásoltam, majd foobaron belül menüből is aktiváltam. Ezután szintén menüben Columns UI/Layout fülön a listában is megjelent, kicsit feljebb léptettem, mert nem látszott a felületen, igy most kb jó lett, bár nem tökéletes. Nagyon nem merem tovább piszkálni, mert (mint a fentiekből látszik nem nagyon értek hozzá
) Továbbra sem szedi le automatikusan a dalszöveget, de legalább manuálisan rá tudom bírni a keresésre. Nekem az időzített dalszöveg volt a lényeg és annak karaoke szerű megjelenítése. Ez sikerült. -
Spam123
tag
Üdv.!
Darkone 3.0.1 van fent, de a lyrics panel nem megy. Magától sem szed le dalszöveget de én sem tudok keresni. Van rá valami megoldás?
És borítót sem szed le valamiért netről. :\
-
OnIces
tag
válasz
strabowsky
üzenetére
Kicsit el van csúszva az egész. Biztos, hogy a függőleges felbontás 1080as? Szerintem az összes panelt kb. 10-20 pixellel feljebb kellene tenni. (Az első leírásban benn van a méretezés)
így kellene elhelyezkedniük: (a kijelző középen, nem lecsúszva)+ azt a csajt ki tudod venni onnan a jobb oldalról és helyette láthatod az albumborítót/előadót/cd/hátsó borítót (ha van a mappában ilyen) csak be kell állítanod. Jobbegérgomb a képre (csajra) és pipáld be a Front Covers pl. (Lényeg, hogy ne a custom picture legyen ott)
-
OnIces
tag
válasz
Mustármag
üzenetére
Nekem mincs AISO componentsem.... mivel lecserélésre került a mappa valószínűleg ott sem lesz.
Ujra fel kell tenni az aisos-dll-t.
sztemstrabowsky (#1515) sajnos a cue-s dologra nincs ötletem. Az ilyen problémák miatt kellene valaki"programozós" segítsége...
Lehet ezt is csak be kell állítani a menu-ben. Engedélyezni a cue lejátszását A "media library" -ban vagy hasonló beállításra gondolok. -
OnIces
tag
válasz
strabowsky
üzenetére
Rakd mögé a háttérképet!!!

+ a felbontás biztos jó? -
OnIces
tag
válasz
Mustármag
üzenetére
Örülök, hogy ment a felrakás.
Nálam WASAPI-n van a hang. Nem tudom, melyik módszer szerint csináltad. A másodiknak az a gyenge pontja, hogy mindent az én beállításaimmal visz át. (Viszont volt/van olyan, akinél a DarkOne telepítése nem ment és ezzel a kényszermegoldással oldottuk meg.)
Remélem működni fog nála (is)!Modjuk nem tudom mi történne, hogy a DarkOne nélkül csak simán csinálnánk egy FCL-importot... ...ilyet még nem próbáltam.
-
Mustármag
őstag
Köszönet a feltöltésért

Nagyon jó a leírás, minden ment, egy dolog nem sikerült zenét lejátszanom,de az lehet hogy az Asio zavarta be.Havernak tetszett meg nagyon a szalagos magnó skin , megkért hogy tegyem majd fel neki ha újra húzta az OP-jét utána majd megírom hogy ment.
-
OnIces
tag
Itt van a téma. (Megpróbáltam viszonylag egyszerű leírást gyártani hozzá)
1920x1080-s felbontás! Mindenki saját felelősségére alkalmazza!
Sok sikert!
Ha van kérdés írjatok privátban!
-
OnIces
tag
-
OnIces
tag
Srácok! Help!
Mi lehet egy szöveges file-on (rtf) 140mega????
Ezt nem akarom elfogadni. Valami nem stimmel. Vannak benne képek, de összesen a képek mérete kb.20mega se...
??
almentettem Open-ben -19mb ...így töltöm fel -
OnIces
tag
válasz
strabowsky
üzenetére
Köszönöm!
(elég nehéz, így leírva megosztani a tapasztalatokat...
...de kb. a felével készen vagyok már
) -
OnIces
tag
Tud valaki egy olyan oldalt ajánlani, ahová feltölthetem a leírást, képeket ill. a témákat?
Régen a Multiupload-ra tettem ezeket, de ez megszűnt már. -
OnIces
tag
válasz
tzimash
üzenetére
Nálam nem kellett semmit külön beállítani. Működött mindig rendesen.
Neked is csak azt tudom írni, hogy nézd meg a #1497 első két sorában hivatkozott hsz-okat. (Azt hiszem képek is vannak a beállításokról)..hátha...Ezek a beállítások vannak nekem (de ezek inkább a megjelenésre vonatkoznak.) Nem tudom, hol lehetne máshol állítani. Az általad írt lehetőségeket én nem is látom sehol.
(Lyrics Show Panel 3)
...még az jutott eszembe, hogy esetleg ugyanaz a színe az épp aktuális sornak és a többinek... ha így van, állíts be külön színt nekik ("Normal colour" / "Highline colour") más ötletem nincs

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Sweet.tv - internetes TV
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Hálózati / IP kamera
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) DSD64 esetében van némi gond. Érdekes, 14Mb-től lefelé DSD is oké. MLP, DST, PCM szintén oké.

) Továbbra sem szedi le automatikusan a dalszöveget, de legalább manuálisan rá tudom bírni a keresésre. Nekem az időzített dalszöveg volt a lényeg és annak karaoke szerű megjelenítése. Ez sikerült.