- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
underdark #1793 üzenetére
Hmm, valóban nem egészen úgy megy, ahogy gondoltam. Nem tudom a last.fm-et mennyire használod, ha nem, akkor a %systemroot%\system32\drivers\etc\hosts fájlba a
127.0.0.1 last.fm
sort beszúrva nem éri el a géped a last.fm-et.A másik - tisztább - megoldás az lenne, ha írnál saját scriptet, ami kezeli az infókat a Run External Script lehetőséggel, vagy rákeresel neten, hátha van valaki, akinek hasonló igényei voltak és már elkészítette ugyanezt.
-
disy68
aktív tag
válasz
underdark #1790 üzenetére
Üdv, én a last.fm-et használom információs forrásnak, az csinál egy mappát, amin belül van egy artist és egy albums mappa, amik tartalmazzák a last.fm-ről lehúzott adatokat xml formában (lfml - kiterjesztés
). Szerintem azt meg tudod csinálni, hogy beállítod azt, utána az alapján tudod szerkeszteni a fájlokat, ha megvan a forma, magad is szerkesztheted. A fájlok tartalmaznak egy timestamp értéket a legutolsó szinkronizációról, szerintem azt átírva egy későbbi értékre, nem fog újra szinkronizálni (bár valószínűleg elég, ha kiveszed a szervereket a beállításokból).
Nem teszteltem a dolgot, de szerintem működőképes a dolog.
szerk: a szóban forgó mappa portable esetén a <telepítés helye>\lastfm , rendes telepítés esetén az %appdata%\foobar2000\lastfm
-
Sanyix
őstag
válasz
underdark #535 üzenetére
playback -> cursor follows playback
Egyébként most a felraktam az torzulós integrált hangkarihoz friss drivert. Többet bír már a mélyhangkiemelésből mint eddig, de ezen kívűl, egyszerűen fantasztikus lett a hangja. Olyan tiszta lett, és olyan hangokat hallani a zenében amit eddig nemnagyon hallottam. Így már van egy kis "HD" szaga
Közben utánaolvastam, ez a directsound ami a vistában van ez már csak emuláció, mivel átdolgozták a hang rendszert teljesen, ez is elvileg már közvetlenül bitre pontosan küldi az audio chipnek a hangot, tehát nincs szükség kernel streamre. És így friss driverrel ez már hallható is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest