- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kékes525
félisten
Köszi a választ.
Megoldottam. Nekem is elsőként ez jutott eszembe, de ez elég nagy munka. Aztán beugrott, hogy mit csinál a fidelizer, optimalizálja a rendszert, többek között az egyes szolgáltatások lekapcsolásával. Ebből indultam ki, lekapcsoltam azokat a szolgáltatásokat, amiket nem használok és azonnal helyreállt a CPU fogyasztás.
Foobar2000 nélkül és Foobar2000-el 0-1% között van a CPU fogyasztás. Zenét hallgatva pedig 1-2%. (fidelizer nélkül).
Gyakorlatilag visszaállt a régi CPU használat. Valamelyik szolgáltatással akadhatott össze az egyik kiegészítővel. Tovább nem nyomozok, hogy melyik kiegészítő melyik szolgáltatással, mert a lekapcsoltakra nincs szükségem. -
Satyricon
addikt
A skint a 0.9.5.2-es verzióra tettem fel, szóval a gond nem itt van.
(#2005) FB2000.: Nagyon is meg vagyok elégedve azzal a skinnel, amit Tőled szermányoltam foobar verziót!
Csak ezt az aVaOrange skint már régóta meg akarom csinálni, mert kegyetlenül tetszik!
Na de ha nem akar jó lenni, akkor lesz... Tökéletes így is, ahogy most van!
-
Kékes525
félisten
"Tehát a kérdés inkább úgy lenne jó; ki milyen kiegészítőt, extra funkciót használ?"
Lehet, hogy ez a jobb kérdés, de a képek önmagukért beszélnek. Mindegyik tab-on rajta van hogy micsoda.
Azért bárki bármit is mond a kinézet is fontos. A pc-és programoknál nagyon sokat fordítanak rá.
Persze egyetértek, a funkció nagyságrendekkel többet ér.
-
karlkani
aktív tag
Szerintem is valami ilyesmi lehet...
A program nálam nem működik (legalábbis azzal a rádióval nem csinál semmit, mással nem próbáltam). Amúgy AppLocal-on keresztül indított foobar2000-t meg nem is érzékeli a Rainmeter, ha működne se lenne haszna számomra. A segítséget ettől függetlenül köszönöm! -
karlkani
aktív tag
Helló!
Engem is csak azért zavar, mert Rainmeter programmal teszek ki információt az épp hallgatott zenéről az asztalra, s így elég ronda. Ha a szerver szolgáltat rossz információt, akkor AIMP3 ugyan arra a rádióállomásra miért ad helyes információt? Most néztem WMP-t, azzal is rendben van. Csak arra tudok gondolni, hogy a foobar2000 valamiért nem szereti online rádió adásnál az ékezetes karaktereket.
Köszi a programot, megnézem.
-
gyulank
addikt
-
karlkani
aktív tag
-
gyulank
addikt
-
LonGleY
veterán
Eleve ezt a kiegészítőt használom - nem is gondoltam erre az export dologra, eddig átsiklottam a menüpont fölött. Friss telepítés helyett amúgy mostanit fogom használni, csak letörölt database fájllal (különben portable-ként hordozom vagy 10 éve, csak az 1.0-nál volt újrakonfigolás :]). Ott van az is, amit mondtál:
Köszönöm! :]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest