- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
#03969024 #3851 üzenetére
Olyan DAC volt nálam kipróbálásra és emlékeim szerint simán megy neki natívan a DSD USB-n keresztül, bár én asszem ezt Voyage MuBox-szal követtem el. PC-n kövesd végig ezt az útmutatót a driver telepítésnél + esetleg próbáld ki a saját HR Player-üket.
-
Patice
nagyúr
válasz
#03969024 #3849 üzenetére
CSak azokhoz a DAC-okhoz kell DSD Transcoder, melyek csak adott frekvenciájú DSD-t tudnak (DAC chip limitáció). Pl. régebbi chipeknél fordult elő, hogy csak DSD64-et tudtak és nem volt még rajtuk USB csatlakozó, ezekre nem tudsz DSD128-at, vagy afelettit ráküldeni.
Melyik TEAC-ről van szó amúgy? -
válasz
#03969024 #3760 üzenetére
Én értelek, hidd el. De őt is értem. Bármennyire "tisztességes" az a lemezjátszó, néhány lejátszás alatt már hallható pl. pattogás, ami nekem speciel egy nosztalgikus eufória-feeling, tehát én szeretem, de lássuk be, nem HiFi-tartozék.
Nem is beszélve más korlátozó tényezőkről.
-
Fandango
veterán
válasz
#03969024 #1732 üzenetére
Ez van fent? DTS decoder
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest