- 8300 mAh, maradhat?
- Google Pixel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_Stark
őstag
válasz
martonx #1551 üzenetére
Tényleg van hallható különbség ASIO meg az alap beállítás között.
Én általában ASIO-val hallgatom, aztán egyszer tesztelés céljából átállítottam alapra, utána el kellett mennem valahova gyorsan, és úgymaradt. El is feledkeztem róla.
Aztán mikor legközelebb hallgattam zenét, valahogy feltűnt hogy nem úgy szól mint szokott, nem tudom megmagyarázni pontosan miért, csak más volt.
Átnéztem a beállításokat, és akkor láttam hogy nem ASIO-n van. -
vation
tag
válasz
martonx #1400 üzenetére
De ha jól értem akkor ártani sem ártok vele, ha DFX-el hallgatom.
Viszont ha kikapcsolom a DFX-et és csak a wnp fut, akkor nagyon érezhető a gyengébb minőség, bár lehet, hogy a DFX-en be van állítva, ha kikapcsolod akkor még gyengébb minőséget produkáljon, ezzel is arra ösztökélve, hogy használd, azaz vedd meg a DFX-et. -
Apollyon
Korrektor
válasz
martonx #1259 üzenetére
Ha már DS, akkor olvastad ezt a logout cikket? [link]
Mondjuk nem tudom mennyire vagy audiofil.Egyébként aki LOSSLESS mániás mint én, melyik formátumot kedveli jobban?
Wavpack, FLAC, APE? Az ape-ről anno azt tapasztaltam hogy jóval erőforrás igényesebb, és akár trackenként 5-10 MB-tal kevesebb is lehet mint a többi formátum, bár manapság azt vettem észre hogy ma már nem használja jobban a CPU-t a foobar ha ape-et játszik le mintha mást. -
Apollyon
Korrektor
válasz
martonx #1256 üzenetére
Nekem egy 5+ éves Audigy 4 van a gépemben. Anno XP alatt tök jól szólt KS-sel, de Win7 alatt már nem működik rendesen (ha ment a foobar akkor más program nem tudta használni a hangkártyát és fordítva) ezért váltottam ASIO-ra, aztán azóta már a gitárom is rákötöm a gépre és ahhoz is kell ASIO.
De amikor megpróbáltam újra a KS-t, akkor valami iszonyat fos hangja volt a mostani ASIO-s megoldáshoz képest, így egyértelmű hogy marad ez.
Ja és én nem a digitális hanem az analóg kimeneteket használom, a digitálissal még nincs tapasztalatom, lehet hogy ahogy a fórumtárs mondja neked nem kell ilyenekkel szórakozni, de próbáld ki hogy jobb e vagy sem, veszíteni nem fogsz vele semmit -
lajos001
aktív tag
Persze!
Csak annyit kell tennem, hogy playlist-et váltok a távvezérlővel, aztán nyomok a távvezérlőn egy next-et. A cursor átugrik az épp aktuális playlist egyik számára és elkezdi a lejátszást. Mint mondtam nekem ennyi elég is.
És mindez megoldható a tuner kártyámhoz kapott távval.
[Szerkesztve] -
frankie!
őstag
Próbálgattam én is, 96 kHz-en ''sziszegősebb'' lett a hang szerintem, de érdekes, egy olyan frekvenciasávban hogy fog szólni a hang, ahova nincs rögzítve semmi. Szerintem vmi equalizeres trükkről van szó. De ugyanezt érzékeltem már 48 Hz-nél is. Az ultra módban 60%-ra ugrott a prociterhelés, uh ettől inkább eltekintek. A ''bitjavításnál'' semmi változást nem hallottam.
-
frankie!
őstag
Tényleg nagyon jó! Mik ezek a DSP-k? Éppen aktív hangjavítók?
A resamplernek mi az értelme? Én minddig kétkedéssel fogadom a 16bit->24bit, 44100 kHz->96000 kHz átalakításokat!
Nálam Audigy2-n szól, többnyire lossless anyagok, Genius HT 5.1 rendszeren. Azt hiszem, itt az erősítő a leggyengébb láncszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Reklámblokkolók topikja
- Óra topik
- 8300 mAh, maradhat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos fejegységek
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest