Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
A foobar2000 zöld színe a Windows 7 rendszer színéből van. Sokkal jobb -szerintem- mint az eredeti tényleg világos színek.
Azonban ez nem világos, hanem közép mély, és nincs váltakozó a háttér. Azt hiszem kettőnk közül nem én vagyok színvak.
Amúgy a szín állítás pár másodperc, a hangsúly a felrakott extra funkciókon és az elrendezésen van, persze kötözködni könnyebb, mint érdemi hozzászólásokat tenni.
-
FB2000
csendes tag
Természetesen van a rar-hoz jelszó és szívesen átadom csak mivel ennek az oldalnak nem épp a letöltés a fő profilja nem akartam csak úgy kirakni nyílvánosan,viszont ebben a témában vagy a vélemények erről,vagy hogy más meddig jutott ebben érdekelnek itt nyílvánosan is.
Egyébként frissíthető mindig a legújabb foobar verzióra a beállítások felület a kiegészítők nem vesznek el. -
Melorin
addikt
Nem működik. Szóval azt csinálom, hogy elindítok egy jó hosszú albumot, pl. 100 legjobb rock...
Amikor megtetszik egy szám, be szeretném tenni valahogy egy listába a kedvenceim közé. (1. kép)
De ilyenkor az a baj, hogy az aktuális album nézetről elvált a playlistemre ahová pakolom a kedvenceket. (2. kép) Ilyenkor újra El kell kattintanom az albumról a bal oszlopban, majd vissza, és meg kell keresnem a dalt ahol tartottam, és a következő dalt betenni sorbaállásra, hogy onnan folytassa a lejátszást. (3. kép) Marhára macerás... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest