Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rkr77
újonc
válasz
ozzy711
üzenetére
A sikertelen próbálkozások miatt pakolópályára tettem a Topping DAC-ot. Bízom benne, délután lesz időm babrálni vele és megnézem a beállításokat. Készítek képernyő fotót, mert meg kell vallanom, nem igazán értem a műszaki részét a dolognak. Így talán nem csinálok magamból akkora hülyét.
Köszönöm a segítséged!
-
-
válasz
ozzy711
üzenetére

Egyébként nyilván nem a hang miatt csináltak belőle 64 bites változatot, hanem gondolom a gördülékenyebb rendszer-kompatibilitás, esetleg sebesség miatt. (Persze nincs kétségem afelől, hogy vannak akik simán "hallják" a különbséget a 32 és a 64 bites foobar hangja között....... A vaktesztig biztosan.....
) -
UserX
addikt
válasz
ozzy711
üzenetére
Jó reggelt!
Konkrétan a 192 kHz-vel voltak gondok, recsegett. Most feltettem a lemezen lévő drivert (2012-es!
, de működik ). Ezzel gond nélkül lejátszotta, de csak 44,1 kHz-n. Visszaállítottam az általános ASIO-t, ez felkonvertálta 48-ra (ez van az Option-ban megadva!). Itt sem volt már hiba!!! Úgy látszik a fájljaim 44,1-esek.
Eddig ez a hangzás jött be a legjobban!
A Buffer-en kell-e valamit állítani?
Egyébként így néz ki:Nagyon köszönöm a helpet!
-
UserX
addikt
válasz
ozzy711
üzenetére
Én vagyok a láma, bocs!!!
A zenéim vszínűleg. 48 kHz-sek! Létezik valami free progi, amivel ezt meglehet nézni?
Ha bekapcsolom a Dolbyt, a Windows visszaveszi a mintavételezést alapértelmezettre, miután kilépek a Dolbyból nem állítja vissza az általam megadott 24/192 értéket!!! Sztem. ez bug!
Letöltöttem ezt a sampe file-t:Ezt a Foobar+ ASIO 192-n játssza le, azonban úgy serceg, mintha gramofonon vagy egy mono kazettás magnón játszanám!
A JetAudio hibátlanul viszi! Valami itt csak nem kerek...! -
válasz
ozzy711
üzenetére
Akkor Te még jól jártál, mert én meg konkrétan nem tudom használni se a mostani, se a korábbi verziót, ugyanis amikor elindítom, ezt a hibaüzenetet dobja az ESET:

Amennyiben meg rányomok a tisztítás opcióra, akkor meg még ilyet ilyet is dob:
A Win 10 rejtelmei X-edik fejezete
, mert egyébként az ESET által megjelölt Temp mappában nincs benne az az ominózus fájl, ami elvileg a problémát okozza, és ha meg ideiglenesen kilövöm az ESET-et akkor meg meg betölt a Fidelizer, csak addig amíg használnám, addig meg nincs vírusírtó. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Battlefield 6
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Energiaital topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm a segítséged!

)
, de működik ). Ezzel gond nélkül lejátszotta, de csak 44,1 kHz-n. Visszaállítottam az általános ASIO-t, ez felkonvertálta 48-ra (ez van az Option-ban megadva!). Itt sem volt már hiba!!! Úgy látszik a fájljaim 44,1-esek.
Eddig ez a hangzás jött be a legjobban!
, mert egyébként az ESET által megjelölt Temp mappában nincs benne az az ominózus fájl, ami elvileg a problémát okozza, és ha meg ideiglenesen kilövöm az ESET-et akkor meg meg betölt a Fidelizer, csak addig amíg használnám, addig meg nincs vírusírtó.