- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rkr77
friss újonc
válasz
ozzy711 #4074 üzenetére
A sikertelen próbálkozások miatt pakolópályára tettem a Topping DAC-ot. Bízom benne, délután lesz időm babrálni vele és megnézem a beállításokat. Készítek képernyő fotót, mert meg kell vallanom, nem igazán értem a műszaki részét a dolognak. Így talán nem csinálok magamból akkora hülyét.
Köszönöm a segítséged!
-
-
válasz
ozzy711 #4048 üzenetére
Egyébként nyilván nem a hang miatt csináltak belőle 64 bites változatot, hanem gondolom a gördülékenyebb rendszer-kompatibilitás, esetleg sebesség miatt. (Persze nincs kétségem afelől, hogy vannak akik simán "hallják" a különbséget a 32 és a 64 bites foobar hangja között....... A vaktesztig biztosan.....)
-
UserX
addikt
válasz
ozzy711 #3969 üzenetére
Jó reggelt!
Konkrétan a 192 kHz-vel voltak gondok, recsegett. Most feltettem a lemezen lévő drivert (2012-es!
, de működik ). Ezzel gond nélkül lejátszotta, de csak 44,1 kHz-n. Visszaállítottam az általános ASIO-t, ez felkonvertálta 48-ra (ez van az Option-ban megadva!). Itt sem volt már hiba!!! Úgy látszik a fájljaim 44,1-esek.
Eddig ez a hangzás jött be a legjobban!
A Buffer-en kell-e valamit állítani?
Egyébként így néz ki:Nagyon köszönöm a helpet!
-
UserX
addikt
válasz
ozzy711 #3963 üzenetére
Én vagyok a láma, bocs!!!
A zenéim vszínűleg. 48 kHz-sek! Létezik valami free progi, amivel ezt meglehet nézni?
Ha bekapcsolom a Dolbyt, a Windows visszaveszi a mintavételezést alapértelmezettre, miután kilépek a Dolbyból nem állítja vissza az általam megadott 24/192 értéket!!! Sztem. ez bug!
Letöltöttem ezt a sampe file-t:Ezt a Foobar+ ASIO 192-n játssza le, azonban úgy serceg, mintha gramofonon vagy egy mono kazettás magnón játszanám!
A JetAudio hibátlanul viszi! Valami itt csak nem kerek...!
-
válasz
ozzy711 #3082 üzenetére
Akkor Te még jól jártál, mert én meg konkrétan nem tudom használni se a mostani, se a korábbi verziót, ugyanis amikor elindítom, ezt a hibaüzenetet dobja az ESET:
Amennyiben meg rányomok a tisztítás opcióra, akkor meg még ilyet ilyet is dob:
A Win 10 rejtelmei X-edik fejezete, mert egyébként az ESET által megjelölt Temp mappában nincs benne az az ominózus fájl, ami elvileg a problémát okozza, és ha meg ideiglenesen kilövöm az ESET-et akkor meg meg betölt a Fidelizer, csak addig amíg használnám, addig meg nincs vírusírtó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest