Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Van egy DAC-om Wasapi-t használok hozzá, de újabban ezt kapom ha Wasapi-val szeretnék zenét hallgatni "Unrecoverable playback error: Exclusive mode not allowed".
Valaki tudja miért van ez? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Wasapi-val dac-on keresztül szeretnék 6 csatornás zenét meghallgatni, de letilt a progi, hogyan tudnám hallgatni?
(Régen a Asus Xonar DS-en keresztül Asio-val engedte, igaz az analóg kimeneten volt a fejhallgató) -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Lehet valahogy balance-t állítani a Foobaron belül?
-
Mustármag
őstag
Köszönet a feltöltésért

Nagyon jó a leírás, minden ment, egy dolog nem sikerült zenét lejátszanom,de az lehet hogy az Asio zavarta be.Havernak tetszett meg nagyon a szalagos magnó skin , megkért hogy tegyem majd fel neki ha újra húzta az OP-jét utána majd megírom hogy ment.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Meglehet valahogy oldani hogyha ezt az üzenetet kapom "Unrecoverable playback error: Sample rate of 22050 Hz not supported by this device" akkor ne álljon meg a zene lejátszás hanem automatikusan ugorjon a következőre?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Nagyon sokáig ASIO val használtam a progit de olvastam hogy Visztától felfele jobb a Wasapi,és korszerűbb u-h "integráltam".És éppen milyen kedve van, tök random, gyorsítva játssza le a zenét, ezt miért csinálja? pl külső tarolónál (cd,pendrive) mindig gyorsítva játssza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest