Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
andorra
üzenetére
na akkor kezdjük sorba....
lejátszó rendszereddel
a sz.gépem inkább a játékra van kihegyezve tehát xgamer hangkártyám van hozzá az 5.1 így nem igazán beszélhetünk minőségi zenehallgatásról..! ez tény..elképzelhető, hogy a hallásoddal is
áruld már el nekem mi vagy te addiktológus..?még is hogy jössz ahhoz hogy hogy így látatlanban kivizsgálsz...?esetleg széklet mintát ne küldjek...?!Az úgynevezett hangszínszabályzást, equalizert olyan tévútnak tekintjük, amelyen sajnos rengetegen tévelyegnek.
enged már meg nekem légy szíves hogy úgy és ahogy én szeretek zenét hallgatni az úgy legyen..nem vagy te az apám sem az anyám hogy megmond mit hogy csináljak!Cccc menj már ezzel az Ákossal... más tollával ne ékeskedj!
időközben megtaláltam amit kerestem [ez az]
nekem ez így tetszik..és tudod miért mert én így szeretem...!
Új hozzászólás Aktív témák
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest