- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kékes525
félisten
válasz
andorra #1938 üzenetére
Ha nyelvtanozunk, akkor pontosan idézz.
Nem azt írtam, hogy mire jó (ez teljes nem tudást jelent), persze ezzel sem hiszem, hogy gond lenne, hanem azt hogy pontosan mire jó (ez már feltételez valamilyen tudást a funkcióról) és erre voltam kíváncsi és ha már pontosabban tudom, akkor a pontos használatát is szerettem volna tudni.
A kérdés sorrendje csak így logikus. Ha tudom hogy mire jó (nagyjából tudtam, azért telepítettem) csakis akkor van értelme tudni a használatát.
Attól, hogy neked nincs rá szükséged és ezért nem érdekel a használata, attól még másnak szüksége lehet rá....
-
Mezga Aladár
veterán
-
Satyricon
addikt
válasz
andorra #1862 üzenetére
Hello
Újratettem a foobar-t, és így sikerült behozni a columnsUi-t. Viszont a skin több mapából állt, és minden mappában volt egy olyan fájl, amit meg lehetett nyitni. De egyik se hasonlított a skin kinézetének bármelyik darabjára!
Aztán rájöttem, hogy létezik panelsUi fájl is, ami szintén a skinekkel/témákkal kapcsolatos. Leszedtem, de nem működött, olvastam, hogy régebbi foobar kell hozzá. Leszedtem azt is, telepítettem a panelsUi-t, majd a [ezzel] szenvedtem. Annyit olvastam erről a témáról, hogy a szemem már jojózik.
Szóval... A fekete képernyő bejött a CD tok grafikával, rajta a foobar logo, na itt nagyon megörültem. Aztán kis idő múlva kiderült, hogy ez csak az alap cucc, erre még sok minden kis apróságot kell betallózni, állítgatni, stb stb... És még a skin színváltásáról nem is beszéltünk...
Szerk.:
Hát nem gondoltam volna, hogy egy profi zenelejátszó skinezéséhez agysebésznek, vagy atomfizikusnak kell lenni...Bezzeg anno a winamphoz még egy dedós is tudott skint telepíteni. Sőt! Készíteni...
Szerk.: Csak egyszer jönnék rá hogy kell 1 adott skint 100%-osan telepíteni, onnantól kezdve gyerekjáték lenne ez az egész. És igaz az a mondás erre is, hogy: Minden kezdet nehéz... - Valóban az!
-
gyulank
addikt
válasz
andorra #1827 üzenetére
Ez semmire se válasz... Nem azt kérdeztem, hogy én egyenként behúzhatom-e az összes valaha lejátszani kívánt számot, hanem, hogy ha ilyen mappákat is tartalmaz a behúzott mappa, akkor megoldható-e, hogy csak egyszer, számonként felosztva töltse be, és a számokat tartalmazó albumfájlt ne, ha lehet?
Szóval, ha van cue, és 1 fájl, akkor csak a cue-ben lévő számokat töltse be, ha van cue fájl, de már szeparálva vannak a számok külön fájlba, akkor csak a zenéket töltse be, a cue ilyenkor úgyse működne, ahol nincs cue ott a hangfájlt! -
disy68
aktív tag
válasz
andorra #1780 üzenetére
A dokumentáció szerint:
"Kernel Streaming is known to work on certain Windows Vista and Windows 7 configurations, but not with devices having WaveRT drivers such as High Definition Audio Devices integrated with newer motherboards - such devices simply won't be shown on foobar2000's output device list as available KS devices.If you run Windows Vista, you should be using WASAPI instead in most cases."
Tehát ahol megy, ott a kimenetnél megjelenik a KS eszköz, ahol nem, ott nem jelenik meg. Vista fölött a wasapi ajánlott.
-
-
-
disy68
aktív tag
válasz
andorra #1743 üzenetére
Az otthoni gépen lévő foobar dlna szerverként üzemel ebben az esetben, csak megosztja a saját library-met. Adott másik gép másik foobar, amivel ebből játszok le bármilyen zenét. Az android controller csak a http api-ra épülő irányító, tehát ehhez az egészhez semmi köze.
Amíg elérhetőek voltak a last.fm stream-jei, addig azt is használtam, ezzel nem is volt gond, volt előadó, cím, stb., tehát nem ember ellen való dolog a stream és a meta-adat.
-
need
addikt
válasz
andorra #1725 üzenetére
na akkor kezdjük sorba....
lejátszó rendszereddel
a sz.gépem inkább a játékra van kihegyezve tehát xgamer hangkártyám van hozzá az 5.1 így nem igazán beszélhetünk minőségi zenehallgatásról..! ez tény..elképzelhető, hogy a hallásoddal is
áruld már el nekem mi vagy te addiktológus..?még is hogy jössz ahhoz hogy hogy így látatlanban kivizsgálsz...?esetleg széklet mintát ne küldjek...?!Az úgynevezett hangszínszabályzást, equalizert olyan tévútnak tekintjük, amelyen sajnos rengetegen tévelyegnek.
enged már meg nekem légy szíves hogy úgy és ahogy én szeretek zenét hallgatni az úgy legyen..nem vagy te az apám sem az anyám hogy megmond mit hogy csináljak!Cccc menj már ezzel az Ákossal... más tollával ne ékeskedj!
időközben megtaláltam amit kerestem [ez az]
nekem ez így tetszik..és tudod miért mert én így szeretem...!
-
Buccer
tag
válasz
andorra #1714 üzenetére
Az sem segít, azt hiszem feladom.
Majd keresek más progit, amivel minden megy. Vagy váltok rágott almáraAzon az ilyesmi alapból megy nem kell buherálni semmit.
Amúgy fura, mert szám végén a lejátszási listában ugrik a kijelölés a következő számra, csak a lejátszás nem indul el. -
Buccer
tag
válasz
andorra #1712 üzenetére
A Foobar-on. A WD-n nem is tudok állítani semmit. Az csak akkor megy, ha onnan nyitom meg a zenét. Sőt olyan van, hogy a WD-t be sem kell kapcsolni (igaz áram alatt van, mert az optikai kimenet világít szépen) és így is átmegy rajta a jel.
A foobar gépen lejátszva viszont viszi a rádiót. Most próbáltam
-
Buccer
tag
válasz
andorra #1709 üzenetére
Azt értem, van is külső vinyó rajta, csak azon nem jön rádió.
A másik érdekesség, hogy régebben működött, de egyszer csak nem és nem tudom, hogy én vagyok a hibás vagy frissítettem valamit és attól ment el az egész.A WD topic meg nem segít, ott csak a tuningolás megy... Ott a foobar-t nem ismerik szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest