- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
zitromz
üzenetére
Szerintem ez csak placebóhatás. Hinni akartál benne, és azért tetszik jobban hallomásra. Ezek az encoderek nem sokat fejlődnek, fülre nem hallható a különbség (pláne FLAC-nál, Muse, Wavpacknél mivel veszteségmentesek, de az Opus, Ogg vonalon sem hallható a különbség emberi fül számára) inkább csak a hatékonyságuk nő (kisebb fájlméret), meg hibajavításokat tartalmaznak az új verziók.
Egyébként megnéztem neked ezt a Free Encoder Packet, és az van benne (plusz a Muse, Wavpack, Opus hivatalos tömörítőjéből a legújabb változat), amit én is írtam... a lame kivételével, ez utóbbi nincs benne. Szóval nyugodtan használd ezt a packet, csak ajánlati tudom mindenkinek. Legfeljebb töltesz még hozzá legújabb LAME mp3 encodert innen:
http://www.rarewares.org/mp3-lame-bundle.php
(3.99.5 a legújabb, OS-ednek megfelelőt töltsd le, csak a lame.exe kell belőle)Ez utóbbi oldal egyébként is jó, mert mindig közzéteszik rajta az ingyenes audiotömörítők legújabb stabil, windows-os verzióit és megbízhatók is, nem gányolások. Az ilyen packek mindig elavulnak idővel, de innen kézzel tudod szedegetni a legfrissebb tömörítőket (felülírod vele a régit, vagy megmutatod a foobar2000-nek az új .exe-k helyét). Mondjuk elve mindegy is, hogy melyik encodert használod, egyedül talán az mp3-nál számít valamennyire (a LAME a legjobb, a többi, a Blade, Xing, Fraunhofer már kihaltak), hogy mivel tömöríted, lehetőleg LAME legyen és a legújabb stabil kiadás (3.97 előttit nem szabad használni). A többiből jó akármelyik verzió, a régebbiek is, csak ne 10 évvel ezelőtti őskiadással csináld.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest