Hirdetés
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorra
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Ez gyakorlatilag azonos azzal a kérdéssel, hogy "kinek milyen az ízlése?". Nekem az alap skin sötét háttérrel teljesen megfelel. Ha neked ez tetszik, akkor használd ezt, mások meg használjanak másféléket. A Foobar jobb estben munkaeszköz, nem pedig látványelem a zenehallgatáshoz.
-
andorra
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
A mire jó és hogyan kell használni kérdés sorrendet. Nekem például nincs rá szükségem, mivel SACD felbontésú anyagokat a beépített resamplerrel átalakítok CD felbontásra ha szükséges. Tehát akkor azt sem kell tudnom, hogyan kell használni, még ha érdekelne is, hogy mire jó. Rengeteg plugin van a Foobarhoz, ha valamire szükségem van akkor megkeresem és nem a pluginok vizsgálatából következtetem ki, hogy mire van szükségem..
-
andorra
őstag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Ha van olyan kérdés, amit meg tudunk válaszolni, az általában egy napon belül meg szokott történni. Tehát a topik élő.
-
andorra
őstag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Felesleges megjegyzés. Bizonyára nem használunk ilyet, ezért nem tudunk hozzászólni. E-helyett, célszerűbb a Foobar, vagy az eszköz angol nyelvű fórumán ugyanezt megkérdezni.
-
andorra
őstag
válasz
Satyricon
üzenetére
Ha X Y-nak sikerült egy skint feltennie, csak annyit tud segíteni, hogy elmondja, hogy Ő hogyan csinálta. (Többnyire úgy, ahogy egyébként is le van írva a megfelelő helyeken.) Ha problémába ütközöl, alighanem neked kell megoldanod. Ha annyira fontos az a skin. (Mint amennyire nem.)
-
andorra
őstag
válasz
nubreed
üzenetére
A portable verziót nem installálhatod. Nem valószínű, hogy problémát okozna a telepített mellett használni. Attól is függ, hogy hogyan készítették a portable verziót, mert ha azonos volt az elérési út, a nálad telepítettével, akkor a változtatásoknak értelemszerűen lehet hatása.
-
andorra
őstag
A Foobart zenehallgatásra tervezték, nem mozizásra. Ahhoz kétcsatornás forrást használunk normál esetben. Ha ugyanannak a többcsatornás hangnak, vele együtt sztereó változata is van, ott semmi sem vész el a zenéből, inkább fordítva van, de ebbe most ne menjünk nagyon bele.
-
andorra
őstag
válasz
gyulank
üzenetére
A legfontosabb kérdés pedig az, hogy meg lehet-e oldani, hogy azok a zenék, amikhez van *.cue fájl, azokból csak azt tölti be, nem úgy, hogy betölti az összes számot tartalmazó fájlt, plusz a benne lévő számokat is külön.
Csak azt tölti be, amit megnyitsz, vagy amit ráhúzol az ablakra. Praktikusan a cue fájlt szoktam.
Máskor az fpl-t, ha lejátszási listákat kell készítenem. -
andorra
őstag
válasz
default.
üzenetére
A Foobar beállítása
Legjobb persze nem elrontani és butítani az audió anyagokat. -
andorra
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Betettem a dll-t de nem tudom, hogy a beállításokban meg kell-e jelenjen, mert nem találom a nyomát. A placebo nálam is működik ! Mire streamelsz?
-
andorra
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez a neve szerint valóban streameléshez tartozó kiegészítő, vagy digitális kimenethez?
-
andorra
őstag
Nem a lejátszó hangjával van a probléma, hanem a lejátszó rendszereddel, sajnos elképzelhető, hogy a hallásoddal is. Az úgynevezett hangszínszabályzást, equalizert olyan tévútnak tekintjük, amelyen sajnos rengetegen tévelyegnek.
"Nyugati a zene, de keletre tart
És nem állja útját se tenger, se part
Persze nem biztos, hogy jót tesz neked,
Ha kiszolgálják az izlésedet" -
andorra
őstag
Ez egy nagyon bonyolult problémakör, szerintem még a WD TV Live topikban (ez már oda tartozik) sem sok jóra számíthatsz, de azért próbáld meg ott. A Foobar nem tud rádióadást streamelni, más programoknak, meg általában nincs UPNP szervere. Legegyszerűbb megoldás, egy külső merevlemezt tenni a WD TV Live-ra.
-
andorra
őstag
Egy ideje nem működik a tagging freedb lekérés. A beállítások nem változtak, megpróbáltam az újra telepítést is. Nálam van a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest