- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andorra
őstag
válasz
Kékes525 #1966 üzenetére
Ez gyakorlatilag azonos azzal a kérdéssel, hogy "kinek milyen az ízlése?". Nekem az alap skin sötét háttérrel teljesen megfelel. Ha neked ez tetszik, akkor használd ezt, mások meg használjanak másféléket. A Foobar jobb estben munkaeszköz, nem pedig látványelem a zenehallgatáshoz.
-
andorra
őstag
válasz
Kékes525 #1935 üzenetére
A mire jó és hogyan kell használni kérdés sorrendet. Nekem például nincs rá szükségem, mivel SACD felbontésú anyagokat a beépített resamplerrel átalakítok CD felbontásra ha szükséges. Tehát akkor azt sem kell tudnom, hogyan kell használni, még ha érdekelne is, hogy mire jó. Rengeteg plugin van a Foobarhoz, ha valamire szükségem van akkor megkeresem és nem a pluginok vizsgálatából következtetem ki, hogy mire van szükségem..
-
andorra
őstag
válasz
Mezga Aladár #1897 üzenetére
Ha van olyan kérdés, amit meg tudunk válaszolni, az általában egy napon belül meg szokott történni. Tehát a topik élő.
-
andorra
őstag
válasz
Mezga Aladár #1895 üzenetére
Felesleges megjegyzés. Bizonyára nem használunk ilyet, ezért nem tudunk hozzászólni. E-helyett, célszerűbb a Foobar, vagy az eszköz angol nyelvű fórumán ugyanezt megkérdezni.
-
andorra
őstag
válasz
Satyricon #1861 üzenetére
Ha X Y-nak sikerült egy skint feltennie, csak annyit tud segíteni, hogy elmondja, hogy Ő hogyan csinálta. (Többnyire úgy, ahogy egyébként is le van írva a megfelelő helyeken.) Ha problémába ütközöl, alighanem neked kell megoldanod. Ha annyira fontos az a skin. (Mint amennyire nem.)
-
andorra
őstag
válasz
nubreed #1852 üzenetére
A portable verziót nem installálhatod. Nem valószínű, hogy problémát okozna a telepített mellett használni. Attól is függ, hogy hogyan készítették a portable verziót, mert ha azonos volt az elérési út, a nálad telepítettével, akkor a változtatásoknak értelemszerűen lehet hatása.
-
andorra
őstag
A Foobart zenehallgatásra tervezték, nem mozizásra. Ahhoz kétcsatornás forrást használunk normál esetben. Ha ugyanannak a többcsatornás hangnak, vele együtt sztereó változata is van, ott semmi sem vész el a zenéből, inkább fordítva van, de ebbe most ne menjünk nagyon bele.
-
andorra
őstag
válasz
gyulank #1825 üzenetére
A legfontosabb kérdés pedig az, hogy meg lehet-e oldani, hogy azok a zenék, amikhez van *.cue fájl, azokból csak azt tölti be, nem úgy, hogy betölti az összes számot tartalmazó fájlt, plusz a benne lévő számokat is külön.
Csak azt tölti be, amit megnyitsz, vagy amit ráhúzol az ablakra. Praktikusan a cue fájlt szoktam.
Máskor az fpl-t, ha lejátszási listákat kell készítenem. -
andorra
őstag
válasz
default. #1788 üzenetére
A Foobar beállítása
Legjobb persze nem elrontani és butítani az audió anyagokat. -
andorra
őstag
válasz
Plazmacucci #1773 üzenetére
Betettem a dll-t de nem tudom, hogy a beállításokban meg kell-e jelenjen, mert nem találom a nyomát. A placebo nálam is működik ! Mire streamelsz?
-
andorra
őstag
válasz
Plazmacucci #1771 üzenetére
Ez a neve szerint valóban streameléshez tartozó kiegészítő, vagy digitális kimenethez?
-
andorra
őstag
Nem a lejátszó hangjával van a probléma, hanem a lejátszó rendszereddel, sajnos elképzelhető, hogy a hallásoddal is. Az úgynevezett hangszínszabályzást, equalizert olyan tévútnak tekintjük, amelyen sajnos rengetegen tévelyegnek.
"Nyugati a zene, de keletre tart
És nem állja útját se tenger, se part
Persze nem biztos, hogy jót tesz neked,
Ha kiszolgálják az izlésedet" -
andorra
őstag
Ez egy nagyon bonyolult problémakör, szerintem még a WD TV Live topikban (ez már oda tartozik) sem sok jóra számíthatsz, de azért próbáld meg ott. A Foobar nem tud rádióadást streamelni, más programoknak, meg általában nincs UPNP szervere. Legegyszerűbb megoldás, egy külső merevlemezt tenni a WD TV Live-ra.
-
andorra
őstag
Egy ideje nem működik a tagging freedb lekérés. A beállítások nem változtak, megpróbáltam az újra telepítést is. Nálam van a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest