- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ngabor2 #5789 üzenetére
Hát ha te is azt mondod, hogy nem fogok belehalni, akkor beszedem.
Amúgy ma bekaptam egy guarana bogyót, hogy kipróbáljam. (Eléggé álmos vagyok mostanában, mert éjfélig tv-zek, de 6:30-kor már csörömpölnek a szülők...) Szóval ha netán valaki ilyet szeretne vásárolni szerintem hanyagolja, mert ugyanúgy érzékelem a kialvatlanság tüneteit. Kb annyit csinál, hogy felnyomja a vérnyomásom, ami ergo semmire sem jó, mert nem leszek tőle "energizált". Sőt szerintem kifejezetten rossz.
-
törölt tag
válasz
ngabor2 #5787 üzenetére
Akkor többet már ne is rendeljek belőle?
Úgy gondoltam, hogy rendszeresen szedem majd, hátha hoz valamiféle szellemi felfrissülést.
A guarana-ra is azt írták, hogy minden korosztálynak bármikor, most meg a dobozon az van, hogy csak igen erős fizikai/szellemi igénybevétel esetén.Őőőő a gyógyszerrel nem az epekőt akarom megelőzni, hanem szellemi felfrissülést várom tőle.
A koleszterinkövek kialakulását egy oldalon hátrányként tüntették fel. -
Cy-clone
csendes tag
válasz
ngabor2 #5553 üzenetére
acehawk: jó, majd tízóraira - jól összemorzsázom a laptopomat
7:00-7:30 körül reggelizem (nagy szokás ám, ma lesz a második alkalom
)
Vitaminból csak a Q10-et szedem de azt sem rendszeresen, inkább kúraszerűen - mert ugye az ilyet sem illik üres gyomorra... megfájdul tőle...Na kíváncsi leszek hogy ez a nagy evészet mit fog mutatni nyáron bikiniben - nehéz elképzelni hordóhassal hogy "egyek még!" és ettől lemegy...
Innen indul a visszaszámlálás: 5-tel kezdődik -
LOTR
addikt
válasz
ngabor2 #5458 üzenetére
ő fogyni szeretne, az aerob edzés az szimplán csak annyi, hogy folyamatos monoton egy viszonylag kicsi és közepesen magas -kb 120as- pulzustartományban, ezt simán el lehet érni tekeréssel, de még gyalogolással is
nem kell ehhez ellipszistréner, nem mondom azt, hogy ez nem jó, csak felesleges aerobhoz ilyet venni, és lehet ez drágább is, mint egy normális szobabicikli ha semmiképpen nem akar terembe menni -
Calogero
addikt
válasz
ngabor2 #5437 üzenetére
A Carni-X nem csodabogyó. L-karmitin étrend kiegészítő.
L-karmitin te is vittél be szervezetedbe, bár ha diétázol akkor most már kevesebbet.
Persze edzés mellett nem sokat ér a szedése. Én használom.....
Amikor elkezdtem fogyózni (2008.okt 10. 100kg) örültem hogy ha 10 km-t letudtam tekerni a biciklin, de utána mint aki meghalt.... a másnapi izomlázról ne is beszéljünk.
Mostanában már 30-40km-ket tekerek. és már nem kell megpihennem félúton ha gyalog jövök fel a 7.emeletigMost vagyok 82 kg, 65-70 kg a cél (165cm vagyok), tehát van még mit leadni......
-
LOTR
addikt
válasz
ngabor2 #5416 üzenetére
requiem for a dream
olvasd el Fless Diétás napló c. blogját, ő nem keveset fogyott, de nem egyik hónapról a másikra, feltételezem nem is egyik hónapról a másikra ment fel a súly, tehát az biztos, hogy több hónap (év) lesz amíg sikerült leadni a felesleget, heti-2 heti 1 kilónál többet ne akarj fogyni, de azt a heti 1 kilót is csak akkor várd, ha legalább 90%-osan csinálod a diétát, mind edzés, és mind étkezés területén, de mivel te csak most kezdted az egészet, ezért kétlem, hogy már ott tartanál, jópár hónap kell amire hozzászoksz és a szervezeted is ehhez az egészhez, vagy úgy jársz, hogy ami lemegy az ugyan úgy vissza is
-
degu
senior tag
válasz
ngabor2 #5421 üzenetére
Pajtas!
Teljesen rosszul kozelited meg a kerdest!
Elarulok Neked egy nagy titkot!/a paromon kivul senkinek nem mondtam el/
En egy olyan vigonya,selejtes,vezna gyerek voltam.../
Rostellettem levetkozni,mert ugy ereztem belyeg van rajtam
Nem ragozom tovabb...
Orulj/Te bolond!/A Testednek! -
degu
senior tag
válasz
ngabor2 #5416 üzenetére
Figyu!
Minden elismeresem,es tiszteletem a Tied-mivel ilyen kemenyen dolgozol a probleman!
De ISMET elmondanam...hogy ez mentalitas kerdese,elsosorban!
Nem segit a gyogyszeres segedlet!/ Azok az alkoholistak,akinek olyan gyogyszert adtak,amivel nem lehet inni,mert rosszul lesznek...azok is megprobaltak...megis inni!/
Amig nem tudatosul benned,hogy EN akarom,hogy lefogyjak,es leszarom,hogy ehes vagyok...addig...jonnek az almok!
Az pedig,hogy a fogyokura utan csak a *versenysulyodra* mentel vissza,az mar nem semmi gyozelem! Ezt se sokan tudtak megcsinalni!
De a szer neve,amit irtal...nagyon rossz erzest keltett bennem!
Nehogy ugy jarjal,mint az egyszeri roka! /Most nem a humoros reszet ideznem,hanem a valosagot!/
Leragja a labat,hogy szabaduljon a csapdabol!En persze konnyen pofazok...
70 kg vok,amiota elhiztam!
Barmit ehetek,es barmennyit!/Ja! Es nem torpe vok!/
Nekem spec a cukrommal van van a baj,pedig imadom az edesseget!... -
LOTR
addikt
válasz
ngabor2 #5192 üzenetére
tudom, hogy nem csak a sokszori étkezéstől gyorsul az anyagcsere, de ha 2-3x eszel, és alapból nincs gyors anyagcseréd (mivel ide írtál, így feltételezem nincs), akkor sosem lesz, biztos, hogy lehet így is fogyni, de az, hogy annyira keveset egyen valaki hosszú távon nem tudom, hogy működik
a gyúrós topikban a kezdőknek az info nem az edzésről szól, sőt talán alig van benne megemlítve, pont, hogy a táplálkozásról, mivel az a legfontosabb az egészben - egyszer érdemes elolvasni, ha annyira nem érdekel, akkor az edséről szóló részeket hagyd ki, alul vannak linkek, ott a bunny írása is jó
-
LOTR
addikt
válasz
ngabor2 #5189 üzenetére
ha jól értem 2x eszel egy nap?
az egész lényege, hogy felgyorsítsd az anyagcseréd, és minél kevesebbszer eszel annál lassabb lesz, hogy miből mennyit azt neked kell kitalálnilegfontosabb dolgok (szerintem, sorrend nincs, mind fontos):
- napi sokszor kell enni 4-6-8x
- napi sokat kell inni, a 3 liter már szerintem megfelelő, ha nem edzel
- a nap elején mehet ch, utána fokozatosan elhagyni, este meg már ne menjen, de zöldség mehet, azt nem számítjuk a ch-ba, ez akár lefekvés előtt is mehet, jó ch: rizs, krumpli, zab, pufirizs, rozskenyér is mehet ha nagyon nem bírod, pluszban lehet venni fél kg ~150ft
- fehérje legyen megfelelő, legfőbb fehérjeforrások a húsok, tojás, zsírszegény túró, hal - ezek mehetnek szintén lefekvés előtt is akár
- zsír minimális legyen és csak hasznos zsírsavakból: oliva, lenmagolaj, de a lényeg, hogy kerüld a zsíros ételeket
- kerüld, de semmiképpen ne alapozz feldolgozott termékekre egy étkezést, ilyenek pl a pékáruk, cukros kukoricapelyhek, cukros müzlik, de a sima gyümölcsös az mehetmost hirtelen nem jut több fontos dolog az eszembe, a gyúróstopik első hsz-ban van a kezdőknek info, az sokat segíthet még
-
acehawk
tag
válasz
ngabor2 #5189 üzenetére
Szia!
Az orvosnak igaza volt az életmódváltással kapcsolatban.
Én a cukros üdítőket végleg száműztem az életemből.
Kenyér helyett zsemlét eszem. Hozzáteszem én jelenleg (fél éve) nem diétázom, csak próbálom szintentartani magam. Heti 3x végzek súlyzós edzést...Káposzta, répa, uborka, retek, cékla, paradicsom, paprika, karfiol.
Ezeket bármikor eheted.
Az öntetet én elhagynám...Azt leírhatnád, hogy milyen magas vagy és hány kilóról indultál.
Ha nem túl személyes akkor a korod is megadhatnád.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest