- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeate
senior tag
válasz
spotless #5725 üzenetére
Nem, az a jó, ha a napi átlagkalóriabeviteled gyökének kétszeresét égeted el egy nap, de ilyen nyári napokon jobb, ha még hozzáadod az így kapott eredmény harmadát.
Istenem, miért akar mindenki matematikailag meg kalóriákkal lefogyni? Annyira rémálommá teszitek az egészet, hogy olvasni is rossz!
-
leeate
senior tag
válasz
acehawk #5683 üzenetére
Szia!
18 vagyok, tehát akkor 14 voltam, viszont én úgy tudom, hogy az anyagcsere folyamatok a kor előrehaladtával nem csökkennek annyira, tehát nem hiszem, hogy más, idősebb ezt ne tudná utánam csinálni. Egy jó 6 hónap biztos eltelt utánuk, de talán több is. Sajnos most is hízok, mint a fene (inkább nem nézek a mérlegre), de bármikor le tudok majd fogyni.
És 189 centi vagyok, és akkor is ennyi voltam.
-
leeate
senior tag
Van tuti receptem a gyors fogyáshoz:
- Egyél napi ötször, megtervezve (tehát eldöntöd, hogy mondjuk 7-10-13-16-19 órakor eszel valamit), de nagyon keveset, és lehetőleg olyan kajákat, amiben inkább van fehérje, mint szénhidrát (esetleg reggel lehet egy kis "jó" szénhidrát - fitness gabonapelyhek és társai, de cukor és finomlisztet ne) Ezzel együtt még bónusz, ha növeled a napi fehérjebeviteledet, pl. kaja mellé igyál tejet kóla (~cukormentes, nem kell mondanom) helyett.
- Pörögj egész nap. Ebben bennefoglaltatik, hogy a tévén ne a távirányítóval váltsd a csatornákat, hagyd otthon a kib.tt autódat, és gyalogolj vagy biciklizz, egyáltalán, használj ki minden lehetőséget a mozgáshoz. (És itt ebben kifogásokat keresni elég vesztes dolog)
- Ami a rendszeresített mozgást illeti, igen, kell az a mozgás minden nap vagy minden másnap, de a hosszú ideig tartó monoton önkínzásnak (pl. "megyek, lefutom a töltést háromszor") semmi értelme, kövérebb embereknek nem is túl tanácsos, de igazából az egészségeseknek se (szélsőséges esetekért lásd focisták halálát a pályán..)
Amire szükség van, hogy élvezd azt a mozgást. Én pl. azt szoktam csinálni, hogy biciklivel elkezdek tekerni mint állat, élvezem a saját erőmből elért sebességet, utána elengedem a kezem a kormánytól, csak gurulok, és élvezem, ahogy dolgozik bennem az endorfin. Schobert Norbi írta egyszer a könyvében, hogy a mezőn futkározó gyerekek nem arról beszélgetnek játék közben, hogy mekkora a másik pulzusszáma. Akkor nem fogtam fel, ez miért fontos, de most már érzem, és ezért jó mindig elindulni "biciklizni egyet".
- No alcool, no stress
Én kb. ezeket csináltam, és fogytam
- 2005-ben egy nyár alatt 30 kilót (100-ról)
- Tavaly nyáron 20-at (90-ről)
- mostanában 3-4 nap alatt 3 kilót (83-ról)A közbeeső időszakokban sajnos nem néztem a mérlegre, és beleestem a tésztamámorba.
Rem. tudtam segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest