- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cy-clone
csendes tag
-
Cy-clone
csendes tag
Ez nagyon igaz!
Régebben én is nagyon kevés folyadékot fogyasztottam - szinte semmit... mert egyszerűen nem tudtam (nem is tudom!) meginni a "sima" csapvizet, a buborékos ásványvizet még úgy ahogy...Megpróbáltam átverni magam - úgy tűnik sikerült - és pár szelet citromkarikára töltögetem a napi 1,5 l ásványvizemet. Bevált, mert bár tudom hogy még ez sem lenne elég a nagykönyvhöz, mégis sokkal-sokkal több mint korábban.
... és elkezdtem fogyni is, pedig nem eszem kevesebbet
mint ennek bevezetése előtt...
(Halkan jegyzem meg, hogy vmelyik nap a lúgosítással kapcsolatban olvastam egy cikket és abban a citrusfélék tiltólistán vannak... régen pedig mindenki a citrom áldásos fogyasztó és immunrendszer-erősítő hatásáról áradozott.... egyik sem fog befolyásolni a további fogyasztásában
)
-
Cy-clone
csendes tag
válasz
acehawk #5555 üzenetére
persze - nem titok, és máris érthető lesz miért sok ami másoknak kevés
(márcsak azért is mert nem akarom hogy azt hidd anorexiás vagyok)
152 cm és momentán - reggeli mérés - 45,6 kg. Ez így nem tűnhet vészesnek de hidd el: az
a legjobban 40 kilósan éreztem magam de hát ez a korral egyre elérhetetlenebb -
Cy-clone
csendes tag
válasz
ngabor2 #5553 üzenetére
acehawk: jó, majd tízóraira - jól összemorzsázom a laptopomat
7:00-7:30 körül reggelizem (nagy szokás ám, ma lesz a második alkalom
)
Vitaminból csak a Q10-et szedem de azt sem rendszeresen, inkább kúraszerűen - mert ugye az ilyet sem illik üres gyomorra... megfájdul tőle...Na kíváncsi leszek hogy ez a nagy evészet mit fog mutatni nyáron bikiniben - nehéz elképzelni hordóhassal hogy "egyek még!" és ettől lemegy...
Innen indul a visszaszámlálás: 5-tel kezdődik -
Cy-clone
csendes tag
Jelentem: reggeliztem
100%-os narancslé + 1 szelet Jó reggelt keksz - ezután ebédet csak 13:00 órakor kívántam...
Szoktatom magam a reggeli tornához is, ha már nincs időm fitness-terembe járni délután (ezt a luxust csak a gyerek nyári szünetében engedhetem meg magamnak - suli ideje alatt állandó a rohanás, tárgyalások stb.) legalább előnyt kovácsolok az álmatlanságomból -
Cy-clone
csendes tag
Szia,
tudod, a legtöbb helyen/módon/formában ismert (celebbé váló, vagy már aként működő) szakemberek (?) hirdetik a fogyás módszereit, s ez engem nemhogy vonzana, de inkább kiábrándít..
Nem tűnik hitelesnek mert az ember (lehet joggal) üzletet sejt mögötte - bár lehet hogy működne a meghirdetett és pontokba szedett diéta, nálam már nem penget meg húrokat.
Ezért is örültem hogy idekeveredtem...
Kicsit azért égő hogy így meglepődtök amiért csak ennyit eszem, de meg kell jegyeznem hogy azért ez az étrend (? már nem merem annak nevezni) már több mint amit korábban bevittem.
Eléggé sűrűek és stresszesek a napjaim, sokszor csak kefír, joghurt az ebéd (bár mint említettem kis adag főtt kaja azért gyakran bejátszik) - valószínűleg a rohanás miatt is egyszerűbb v. természetesebbnem-enni mint még a kalória-számlálgatással bíbelődni.
De amit írtál abban bőven lehet valami - raktározás hmmm.... (narancsbőr) bár az 5x-i étkezés rengetegnek tűnik...
Ja... és nagyon keveset, azt is részletekben alszom... -
Cy-clone
csendes tag
válasz
acehawk #5533 üzenetére
Alapban nagyon keveset eszem - a szóban forgó időszakban reggelire kávé cukor nélkül, ebéd kis adag de főtt kaja, vacsora leginkább semmi mert általában 18:00 körül ütöttem ki magam a fitness-teremben... örültem ha fel tudtam mászni a harmadikra
Most egy kicsit többet eszem (biztosan a tél miatt is) de stagnálok... pedig egy 5-öst nem ártana ledobni.... Stressznek lehet köze a dologhoz?
-
Cy-clone
csendes tag
Aha...lokálisan frankón: fülcimpa, gyűrűsujj, boka nyak ..
ettől sajnos a cipzár még nem megy fel...
2 hónapon keresztül majdnem mindennap edzettem (főként kardio), sem kg-ban (sőt...), sem cm-ben nem volt változás. Kivéve a fent említett "lokációkat"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest