- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
válasz
pantanamera #5356 üzenetére
Van, akinek több hét, mire beindul a fogyás. Ne add fel! Sokan azért rontják el a dolgot, mert ha egy normálisan beállított étrenddel hetekig nem fogynak, akkor azt gondolják náluk nem működik a módszer.. pedig csak több idő kell hozzá
-
acehawk
tag
válasz
pantanamera #5356 üzenetére
Pár napot azért még várj, lehet csak most indul be a fogyás.
Ha akkor is semmi, akkor kellene leírnod mit/mennyit ettél és mikor és az esetleges sportot is.
-
acehawk
tag
válasz
pantanamera #5352 üzenetére
Kivárjuk
-
acehawk
tag
válasz
pantanamera #5349 üzenetére
Mit edzel holnap és mennyit?
Gondolom diétázol és nem tömegelsz?
Egy étrendet kérhetünk?
Persze csak ha van időd rá. -
hanee
senior tag
válasz
pantanamera #5343 üzenetére
Jó neked, nekem sajnos ezen a szinten (értds, 60 kiló alatt) annyira ragaszkodnak a kilók a testemhez, hogy küzdök minden 10 dkg-ért
Mondjuk ma nem küzdöttem, moziztunk és ettem nachost meg popcornt, bár azt hiszem ez még a "belefér" kategória, legalább is jobb, mint a csokitorta -
hanee
senior tag
válasz
pantanamera #5340 üzenetére
Szia!
Azért nagy szerepe van a kajának is. Nekem is volt egy időszak, amikor azt gondoltam, hogy kipróbálom, hogy igazán csak a mozgásra fordítok hangsúlyt.. mit mondjak, heti 30 km-t simán lefutkároztam, versenyeken is indultam, de semmi eredménye nem volt.. na jó ez nem igaz, nyilván volt, valamit formálódtam, de a súlyom meg sem mozdult lefelé, mert ugyanúgy ettem, mint előtte, sőt nagyobb futások után betésztáztam
Szóval csak ésszerű keretek között megy ez a dolog -
hanee
senior tag
válasz
pantanamera #5338 üzenetére
Az ilyen fogyásokkal csak az a baj, hogy végül jo-jo effektust okoz, mert belassul tőle az anyagcsere és tartalékol a szervezet. Pár héten át lehet tőle fogyni, de aztán.. aztán leáll a fogyás, és akármit csinál az illető, nem fogy. Majd ezután szokott jönni a keserves felismerés, hogy ezt jól el..........
-
acehawk
tag
válasz
pantanamera #5336 üzenetére
Az a kérdés ebből mennyi az izom?
-
hanee
senior tag
válasz
pantanamera #5311 üzenetére
Hány kiló vagy, hány éves és hány centi magas? Megmondom neked
-
pantanamera
csendes tag
válasz
pantanamera #5311 üzenetére
Mindegy belövőm 1500kcal. Ehhez még úgyis jön majd az ízesített víz+szörp.
-
hanee
senior tag
válasz
pantanamera #5309 üzenetére
Szia!
Azt hiszem, hogy a bodybuilder.hu oldalon van ilyen kalkulátor, ami ezt is megmondja. De ha rákeresel a google-ban, hogy "kalória szükséglet kalkulátor" vagy hasonl, akkor kidob különbözőket és néhányban van ilyen funkció is.
hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest