Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• guftabi96

addikt

válasz Drakmusz #8126 üzenetére

Köszönöm mindenkinek!

Az elején volt nagyon gyors a fogyás, most már egyre jobban lassul. Ekkora súlyból "könnyű" volt sokat fogyni.
    Még 20kg-tól szeretnék megszabadulni, tehát a cél ~95kg. Szerintem úgy nyár végén/ősszel jutok el idáig.

(#8128) storm3
    Sok-sok kardió. Eleinte csak bicikli és kevés elliptika. Idővel egyre több elliptika.
    Később elkezdtem futópadon hegymenetben viszonylag tempósabban gyalogolni és az utóbbi hetekben lépcsőzőgépezek is. Na ez utóbbi brutális :D Itt is lassabb tempóban (52 lépcsőfok/perc), de lehetőleg minél többet.

Étkezés:
    Reggeli/vacsora: puffasztott rizs/abonett (ebből a zöldséges még magában is finom) + halpástétom, esetleg chilis májas (ezt nagyon szeretem, nem fogok lemondani róla :DDD), jobb minőségű baromfi virsli (ami persze még így is lehet, hogy vágóhídi nyesedék... ez van). Hétvégén ezek helyett reggelire van, hogy banánt eszek.

Ebéd: bulgur/rizs/párolt zöldség + csirkemell, hal (ha bulgur vagy rizs van, akkor van, hgoy csinálok mellé salátát)
    De nagyon ritkán előfordul, hogy ha nincs időm/elfelejtettem csirkét csinálni, akkor amilyen hús éppen van készen (ha sertés, akkor sertés, nem foglalkozok vele).

Ezeken kívül szoktam gyümölcsöket, de abban nincs semmi rendszer, hogy mikor. Amikor éppen megéhezek rá.
    Folyadék: víz. Napi 4-5L

Az esetleges hétvégi esti kis összeröffenések alkalmával is próbálom visszaszorítani a sört és a gyógynövényes rövideket.

(#8129) KISDUCK
    Erre a hsz-em elején ott a válasz. :R

Új hozzászólás Aktív témák