Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
Aktív témák
-
neverless
tag
Na a Crucial C300 64GB megrendelése előtt még egy felmerült 1-2 kérdés:
-Ha jól láttam a pdf ben, akkor ennek csak egy adat-sata és egy táp-sata csatlakozása van. Ha jól gondolom, márpedig sajnos sztem jól gondolom, USB 2/3 nincs, és sata->usb átalakítóból pedig csak külső tápos van. Ugye?
Jó, ez nem kizáró ok, csak tetszett volna az USB csatlakozási lehetőség is. (úgy rémlik annó más SSD-ken láttam USB2 (3?) portot is)-Lehet hülye kérdés, de Ősember listájában van 2.5ös és 1.8as méretben is és azon gondolkodom, van e valami különbség, ami miatt "jobb" az egyik, mint a másik. Tehát így perpill 1.8" felé hajlok, de csak mert azzal jobban lehet májerkedni
Na de ez csak vicc. De tényleg, nincs értelmes érvem se az egyik, se a másik mellett.-Van valami rögzítő keret 1.8-hoz, hogy a 3.5"-es helyre a házban betegyem? Mert 2.5-hez biztos van. Na nem mintha olyan nagyon rögzíteni kellene a cuccot.
Az SSD tulajok hogyan aplikálták be a kis drágaszágukat?-GA-EP35C-DS3R leírásából idemásoltam egy részletet. Itt kell az AHCI-t beállítanom az SSD hez ? :
Onboard SATA/IDE Ctrl Mode (GIGABYTE SATA2 Chip)
Enables or disables RAID for the SATA controller integrated in the GIGABYTE SATA 2 chip orconfigures the SATA controller to AHCI mode.
IDE
Disables RAID for the SATA controller and configures the SATA controller to PATA mode. (Default)
AHCI
Configures the SATA controller to AHCI mode. Advanced Host Controller Interface (AHCI) is an interface specification that allows the storage driver to enable advanced Serial ATA features such as Native Command Queuing and hot plug.
RAID/IDE
Enables RAID for the SATA controller. (The IDE controller still operates in PATA mode)
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4303
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Jó, ez nem kizáró ok, csak tetszett volna az USB csatlakozási lehetőség is. (úgy rémlik annó más SSD-ken láttam USB2 (3?) portot is)
Na de ez csak vicc. De tényleg, nincs értelmes érvem se az egyik, se a másik mellett.
Az SSD tulajok hogyan aplikálták be a kis drágaszágukat?