Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
egyedül egy 64GB-os 830 vs. 64GB-os 840Pro teszt érdekelne
és ott kiderülne hogy amennyivel drágább a 840Pro megéri-e a felárat főleg annak tudatában hogy elvileg abba a kisebb csíkszélességű flash miatt csökken az újraírhatóság száma.kvázi egy picit gyorsabb pörgősebb SSD-t kapsz drágábban de mellé kevesebb újraírhatóságot
vagy maradsz a picit lassabb jóval olcsóbb és még többször írható 830-nál.ezért nem is filóztam a héten, a 830 amíg gyártják 27nm-es flash-el addig bestbuy lesz akárhogy nézem
még mai napig sincs panasz rá, sehol nem látom hogy haldokolna sőt köszöni szépen
minden újraírhatósági tesztben a top-ban szerepel szóval nagyon ajánlható termék.
feltételezem a 840Pro széria is hasonlóan szép karriert fog befutni csak kell egy fél év neki hogy beálljon a megfelelő árra illetve kifusson alóla a 830a sima 840-es Samsung számomra felejtős, bár biztos vagyok benne hogy az is nagyszerű sikereket fog elérni de inkább csak a tényleg nagyon átlagos felhasználók között akik csak böngészni meg zenét hallgatni veszik a gépet.
aztán ne legyen igazam és a TLC Flash is bizonyítsa be amit anno az MLC-ről is felhoztak
hogy a sírás rívás ellenére nagyon is jól bírja
Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest