- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Megvettem a tesztpéldányt, Kingston SNV425-S2/64GB 35k az ára és egyelőre semmi gond vele. Igyekszem hasonlóan használni, mint a HDD-t, egy-két differencia azért van a kettő között: alapból nincs aut defragm., indexelés ki, rendsz. visszaáll. ki, letöltések mappa HDD particíón. Minden héten egyszer diagnosztikai teszt, melynek eredménye elmentve. Nem használok semmilyen regeneráló progit, egyedül a win 7 Trim funkciója működhet.
Ügyelek viszont arra, hogy a rendszer particíó 25%-a szabad maradjon, változatlanul használok fájl konverziókat, telepítek játékokat és használom őket és a tervek szerint decemberig így használom, tesztelem. Egy negatívumot tapasztaltam eddig, minden más a papirformát hozta, ez pedig a melegedés. Szobahőm. 19°C max SSD hőm. 40°C, ennél kevesebbre számítottam, bár a Kingston kb kétszerakkora áramot vesz fel, mint az SSD-k általában, tipikusan asztali PC-be való.
Ez a teszt most készült.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest