Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Egy SSD-t próbáltam megformázni Windows 7 alatt, amikor lefagyott a rendszer. Szép lassan haltak meg a programok. Reset-et kellett nyomnom. Újraindításkor a Windows nem tudott betöltődni. Ezt követően végül a második újraindításra csak elindult újra a Windows.
Az SSD tartalmát továbbra is láttam. Gondoltam törlöm a partíciót és újat hozok létre. A partíciót töröltem, de az új létrehozásakor (Quick format) újra kifagytam. Ismét reset-tel kellett újraindítanom a Windows-t.
Jelenleg ott tartok, hogy nem tudom az SSD-t még csak megpartícionálni sem.
Előzmények:
- Egy Corsair Force 120GB SSD Retail (CSSD-F120GB2-BRKT) meghajtóról beszélünk. Korábban az elsődleges meghajtója volt egy PC-nek, Windows 7 volt telepítve rá.
- Új gépet vásároltam, melybe egy másik OCZ Agility 4 AGT4-25SAT3-256G SSD került. Erre az SSD-re úgy telepítettem a Windows 7-et, hogy a régi (Corsair) SSD nem volt a gépben. Azt csak a sikeres Windows telepítés után kötöttem be.
- A régi SSD-ről lementettem az adatokat és most szerettem volna megformázni, hogy egy új, tiszta meghajtóm legyen.Mi történhetett a Corsair SSD-vel? Feltételezem, hogy nem halt meg teljesen. Szerencsére egyébként is formázni akartam - szóval adatvesztéssel nem kell számolni. De azért remélem nem öltem meg a meghajtót azzal, hogy meg akartam formázni. Érdekes lenne.
Van valami ötletetek? Hogy leheljek ismét életet ebbe az SSD-be?
Még annyit, hogy a Disk Management most már sem formázni, sem partícionálni nem tudja. Ezt az üzenetet kapom:
The operation failed to complete because the Disk Management console view is not up-to-date. Refresh the view by using the refresh task. If the problem persists close the Disk Management console, then restart Disk Management or restart the computer.
Már a számítógép is újra lett indítva. Partícionálni vagy formázni továbbra sem tudja a Windows az SSD-t.
Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenMediaVault
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest