Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Piera23
tag
válasz
Fateros
üzenetére
nem lesz annyira pörgős mint kellene, 4K QD32 olvasási sebessége kb tizedakkora (vagy még rosszabb) IDE módban mint AHCI-ben, ez befolyásolja az apró fájlok olvasását (programok, mappák betöltési idejét). Az ICH7-es déli híd miatt nem támogatja az AHCI-t neked, én is így jártam, és sajnos már nem is árulnak újonan pl. ICH10essel szerelteket (legalábbis LGA775-ös foglalattal, ami nekem és neked is van), így eladtam és használtan szereztem be egyet. Az a baj hogy IDE-ben igaz gyorsabbb lesz a fájl másolás, de amiért meg akarod venni, a pörgősség, na azt nem fogja hozni amit vársz és kellene neki.
Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- TCL LCD és LED TV-k
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- PlayStation 3
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- KINGSTON SSD M.2 1000GB FURY Renegade( Garancia 2026.11.06-ig)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs