Hirdetés

Aktív témák

  • Balage76

    senior tag

    válasz DeFranco #44657 üzenetére

    Valószinűleg azért van 50%-nél és 75%-nál is lassulás, mert ahogy Te is leírtad, először a gyorsabban programozható bitekre ír.
    Mivel van egy gyors és egy lassú ezért ugye a felénél már mindenképpen a lassabbra kellene egyből írni.. Ha békénhagyod, akkor az első 50% felét átteszi a lassabban írható részbe (valószinűleg elhasználódási szempontok miatt nem az egészet). Így újra lesz 25%-nyi gyors részed és marad 25% lassabb. Ha ilyenkor megint elkezdesz írni rá, akkor megint a gyors részre ír először, így eljutsz a 75%-ig, amikortól kezdve már csak a lassabbak maradtak. Azért hogy ne legyen még több élettartamot csökkentő írás, ilyenkor már nem tologatja tovább az adatokat.
    A nagy kérdés, hogy ha a lassabb részről törölsz, majd valamit (a gyorsabbra) írsz, akkor azt milyen rendszer szerint teszi át a lassabbra. Gondolom megpróbál az ésszerűség határain belül minél több gyors részt produkálni, de ha egyszer 75% fölé mentél akkor valószinűleg 50% alá kell visszamenni, hogy megint nekiálljon rendezkedni.

Aktív témák