- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Nah az a fura, hogy biosban nincs engedélyezve az AHCI. Ha engedélyezem, nem indul a rendszer, a biosban pedig ugye nem is ismeri fel a meghajtókat. Postnál pedig egy ilyen kép is előjön:
Itt elkezdi felismerni a meghajtókat és ki is irja a felismert meghajtókat (a felismerés pillanatát nem tudtam fotózni mert azt gyorsan továbblépteti). A gond az, hogy elég sokáig csinálja (kb 15-25 sec nem mértem le pontosan).
Főpoén: a cmd szerint a trim be van kapcsolva, de regeditbe is belenéztem:
hkey_local_machine/system/currentcontrolset/services/msachi-ban a start 0-án van. (ezek szerint az ahci mód fut)Na most akkor van ahci vagy nincs ahci?

Jahhh azt már nem is említem, hogy az alaplapon gyártójának oldaláról (gigabyte) szedtem volna ahci drivereket de nem tudtam feltelepíteni mert azt írja hogy ez a számítógép nem támogatott blabla blabla.Próbáltam máshonnanis hasonló drivert de eddig még nem találtam, nem tudom,h ogy ez-e az oka, de winnek nincs köze amúgy sem a bioshoz szal nem tudom mi lehet a baj... Még mindig ott tartok hogy ahci vagy nem ahci ez itt a kérés.

Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Revolut
- Futás, futópályák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- További aktív témák...
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest