- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Dyingsoul #40422 üzenetére
Egyébként az első hsz-ben már elég sok nem működő link/aktualitását vesztett dolog van, kicsit rendbe lehetne szedni.
Evvel teljesen egyet értek.
Ahogy Gaabbaa leírását is modernizálni kellene már....Frissítettem a "Milyen SSD-t vegyek ? " topik első hozzászólásában a táblázatot, töröltem az OCZ Petrol-t, és benne van már az OCZ Agility 4 és Vertex 4 is. Lehet ajánlani a topikot bátran, a témában érintett idetévedőknek, ahogy a cikket is !
( Javaslatokat, észrevételeket szívesen fogadok, mert tudom módosítani a cikket )
(#40425) Mankó: Én még mindig azt mondom, hogy nem érdemes.
-
válasz
Dyingsoul #40415 üzenetére
"Nem gond, már újrarakatták velem a rendszert.
Hogy megérte-e? Hmm szerintem igen. Készítettem tesztképeket, ha már ilyen balf@sz módon álltam neki az egész dolognak, hátha mások a telepítés előtt be fogják kapcsolni az AHCI-t a biosban."
Elolvastad volna, akkor nem jártál volna így, és fel sem merült volna benned, hogy IDE módban telepíts, azaz a "...balf@sz módon álltam neki az egész dolognak..." igen találó megfogalmazás. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dyingsoul #40415 üzenetére
Szerintem pont az a helyzet mint korábbi hsz-emben jeleztem: Az IRST dobta meg a 4K-s eredményeket. A szekvenciális olvasás csak ott javult érdemben ZeroFill-nél az AHCI Off-hoz képest. A 4KQD32 jelentősen javult, de ennek van a legkisseb szerepe a 3 érték közül.
Nem sok a különbség, de szerintem is megérte újraraknod a rendszert.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Dyingsoul #40378 üzenetére
Annál a lapnál sajna ilyen sokáig tart nem lehet mit tenni !
Azért nem ment fel az ahci, mert nem volt a biosban bekapcsolva !Tehát AHCI bekapcs, és így telepítsed fel a rendszer t!
(#40382) Mankó
Ha AHCI vel nem indul a rendszere akkor nincs ahci je !(#40385) Mankó
A P55 Asrock Extreme 4 és a Gigabyte Z77x Ud3h között A z77 es azért gyorsabban indul, mint a másik !
Mind a 2 esetben a kinsgton 64 Gb os Toshiba vezérlős sata 2 es ssd volt a tesztalany
Alap telepítés volt a win és a driverek vga stb...
Más nem volt telepítve ! -
Mankó
veterán
válasz
Dyingsoul #40378 üzenetére
A kép szerint és a regedit szerint is van AHCI (a win 7-es beépített AHCI drivere). A post utáni kép az AHCI bios-a, ott detektálja be a sata-s eszközöket. Az enyém is így indul.
Tegyél fel egy Intel féle IRST drivert, Intel oldalán le is tudod tölteni, az jó lesz hozzá!
A régi P35ös lapom azzal nagyon hasított. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Dyingsoul #40376 üzenetére
Lehet valamit benéztem, de én a (#40370) hsz-ben lévő SATA2-es Vertex3 CDM eredményeket néztem és az általad linket SSD eredményeket tartalmazó táblázat Seq és 4K adataihoz hasonlítottam ahol Vertex3/Sata2 rendszert használnak.
Szerintem a Qd32K értékek kevésbé fontosak mint a másik kettő átlagos használat esetén.
-
-
-
ffodi
veterán
válasz
Dyingsoul #40302 üzenetére
NTFS mindenképp. Itt jegyezném meg, hogy tudom, mennyi munkával jár egy friss rendszer, de javaslom, hogy telepítsd frissen, aztán onnan építsd fel a korábbit, nem fogod megbánni. Ennek tükrében szerintem megéri kiírni a telepítőt.
fsb1000:
Hiába, korrektek ezek a Hyperx-ek.
4k olvasás nem nagyon szokott több lenni más SSD-knél sem szerintem.
Egyébként az egyik trükk arra, hogy picit javuljanak az eredmények az az, hogy a teszt erejéig ki kell kapcsolni az összes energiagazdálkodási funkciót. (C1E, C5/C6, EIST.....)
Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest