- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
Asanto
tag
Sziasztok. Egy ilyen csoda birtokosa vagyok: BUFFALO 64GB SATA2 2,5" MicroStation SHD-NSUH64G-EU
Mostanában homokórázásra lettem figyelmes, főleg a böngészőn (Opera, néha Mozilla).
A youtube hd videók is szoktak akadni. Van hogy addig fajul a dolog hogy kifagy az Opera. (egyszer már elkezdtem ezt az üzenetet és úgy jártam hogy kifagytam)Átnyálaztam az átfogó elemzést, beállítottam a dolgokat (pl: temporary files,prefetch, töredezettségmentesítés), de a "Windows írási gyorsítótárhoz tartozó puffer ürítésének letiltása az eszközön" részt nem sikerült bepipálni.
Láttam képeket sebességtesztekről és feltűnt hogy az utolsó két írási értékem nagyon lassú.
Amúgy is egy budget termék, de gondoltam hátha tudtok megoldást a lassúságra.
Nem tudom mennyit számít, de registryben, majd biosban ahci módra váltottam ide módból. Ugyanaz maradt az érték az újabb tesztnél, ezért nem tudom hogy egyáltalán számít-e milyen módban van.
Annyit kiszűrtem még hogy a trim-et nem támogatja.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PayPal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs