Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Asanto
üzenetére
Én úgy látom, hogy Jmicron vezérlős JMF612-es vezérlő van benne, ami hajlamos a laggolásra. Az én hasonló G.SKILL-emnél az volt a megoldás, hogy NTFS formázásnál nem 4K cluster-t, hanem annál magasabbat, mondjuk 16K-sat kell beállítani, és akkor megszűnik a laggolás. Utána viszont annak érdekében, hogy ne lassuljon le, érdemes az említett Perfect Disk-el, vagy Diskeeper-rel 2 hetente karban tartani.
Tapasztalatok -
fsb1000
nagyúr
válasz
Asanto
üzenetére
Nem tudom hogy ez mikori tervezésű/gyártású BUFFALO, de kb 2-3 éve szinte minden BUFFALO user beszámolt "laggol"ásról némi időszakos belassulásról. Egyik a másik következménye lehet. Ezt akkoriban a vezérlő tulajdonságának rótták fel.
Nekem is volt egy 32GB-os darab... a laggolása elviselhető volt, de az általad leírt jelenség néha megjelent. Meg amúgy is.... egy SSD ne akadozzon. A legjobb tulajdonsága hogy USB csatija is volt, amin keresztül tökéletesen működött.
Utána kéne nézzél, hogy ez a tipus is hasonló "ficsörrel" rendelkezik vagy sem.A TRIMM hiánya okozhat lassulást, de program futás megakadást, kifagyást aligha.
Korábban linkeltem egy 80GB-os IntelX25G2-öt amit 2,5 évig nem trimmeltem.
Talán 10%sebesség csökkenés volt mérhető, de akadásról fagyásról, laggolásról szó sem lehetett.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- iPad topik
- Ubuntu Linux
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest