Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
Aktív témák
-
tuleon
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ssdvel kapcsolatban, mert win 7 folyamatosan fagy.
Pár napja vettem egy ADATA S599 SSD-t használtan, felpakoltam IDE módban a win7-et, utána hozzáadtam az ahci reg fájlt, BIOSt beállítottam AHCI módra, szépen elindult a rendszer.
leteszteltem sentinellel, 100% os a drive.
Következőt vettem észre: win7 üresjáratban, vagy nagyon gyenge kihasználtságnál, amikor nem fut semmi, lefagy, és egy idő után újraindul, és utána a BIOS nem ismeri fel az ssd-t addig, amíg a tápnál le nem nyomom az áramot.
Érdekes, hogy terhelésnél, játéknál, programoknál nem fagy le, csak üresjáratban.
Próbáltam már IDE módban is, annyi különbséggel, hogy akkor pos teszt nem áll meg az ssdnél, hanem próbál bootolni a másik vinyóról, ssd-t ekkor sem látja

Gépem: : Asus P7P55D, I3 540, 4 GB ram
Aktív témák
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest