Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

Lanzini kész :D Ekkora madár communityt nagyon keveset láttam. Egy gyereknek engedek egy pl+outside gólt gondolván együtt megcsináljuk erre elkezd izomból védekezni. 2-1-re nyert 2 lövéssel úgy, hogy 75%ban nálam volt a labda azt kb. nyomozta a labdát. Ráírok nem jött le neki mit akarok mi? Erre elkezdi nekem mekkora noob vagyok mert itt 1 gól után kiszokás lépni :D :D Jóvan...

Másik meccsen ugyanez csak egy Magyar ellen. Komolyan mondom nem elég, hogy a legtöbb német meg olasz egy veréb de még a honfitársak is... :D Hagyjuk is inkább.

WL eddig 10-3. Kiraktam Dembelét szóval Kaka végre nagyon messzire került a kezdőcsapattól, egészen pontosan a klub legmélyére :D Lehetne jó ez a játék ha nem kéne olyanok ellen szenvedni akik ugatják ezt a játékot.

Végig vezetek egy egész meccses pressureos gyerek ellen 2-1-re, aztán 75-78. perc között fordít úgy, hogy még a nutmeget is szarul húzza de Tapsoba elcsúszik így is :D Ettől a perctől hátul passzolgatott a kapusnál :W Jött a slusszpoén :D Felnyomtam a letámadást én is erre a 90. percben a kapusa belerúgta a blokkoló neymarba ahonnan bement a labda. 105. percben már 6-3 volt ide annyira nem volt staminája :D

Új hozzászólás Aktív témák