Hirdetés
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem egy finn és két ukrán hiányzik, de venni nem tudok. Majd talán pakkból jönnek.
-
Kristof_94
nagyúr
Ezek az új liga sbc-k nem adtak wo-t, de jött 2 finn lap így azt is be tudtam fejezni. Viszont az afrikaiból még kell Dél-Afrika, az amerikaiból meg Bolívia, utóbbi elég durva... Ja meg ugye ott a magyar is, szóval 3 befejezetlen van...
-
Meghivott
addikt
Valaki írja már meg légyszi, hogy az nvidia panelben mit kell állítani, hogy ne szaggasson ez a szar! Régen win7 alatt megcsináltam, de nem emlékszem. Köszi
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Quickselleztem volna akit lehet. Mindkenkit is, aki eladható.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha annyi esze nem volt, hogy osszekukazzon 125k-t, hogy bármelyik packot meg tudja venni, akkor meg is érdemli
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
ilyen esetben nem sajnálnék pár forintot a fifa pontért
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aki olyan balfasz, hogy nincs 100k zsetonja, az meg is érdemli.
-
Kristof_94
nagyúr
Redditen most láttam olyat, hogy 100k csomagban 99-es Pelé lett volna, de hiányzott pár ezer zseton és mire megvette volna már lejárt...

-
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
A statok csak irányszámok, a valósat mi nem látjuk.
Ilyen támadóból, cam-ból több tucat van, mind egyek csak más név van a kártyán.
Ami nekem is hiányzik azok az egyedi lapok mint CR, mbappé és társai amik különböznek még akár gyengébb statokkal is (lásd gold rasi) még mindig tudja amit a mostani lapok sem.
Ők azok akiket nem lehet fellökni, minden visszapattan és a kulcslyukon is átlövik a labdát. -
Woodslave
félisten
válasz
bubuska10
üzenetére
Biztos én vagyok béna nem tudom mit is kell várni egy laptól vagy mit is jelentenek valójában a statok. Lehet a játék miatt de pl Martinezen semmi nem érződik a statjaibol. Ok csere de az alap is baxo azt meg az 5chem nem rontja le...
Bocs nem válasz de mobilon nem varialok
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkó is

-
bubuska10
senior tag
Bocsi ide is be kell írni: ha ma jönne REÁLIS totw Gula 99 kellene kapjon. Be se merem vallani mióta kóvetem futballt, ez volt az egyik leggyönyörűbb, amit életemben láttam. Lew Jashin max álmába hozza ezt a momentset! Gulát 99!!!! Beszarás, nekem ő kell fakin Neuer helyett... Aztakurvaaaa, GODDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj!
-
bodnar123
őstag
Nekem 82 willian a max... oh yeah... Amúgy van olyan csalás vajon pc-n, hogy valaki látja hova rúgod a 11est? A csávó 6 ból 6nál eltalálta az irányt. Ez matematikailag elég lehetetlen...
-
Jinxb1rd
addikt
alexis sánchezre szükségem lenne de úgy látom megy az ára szépen lefele, kiváncsi leszek mikor áll meg

Az is szomorú hogy van pár nagyobb ratingű duplicate játékosom és nincs sbc, ami érdekelne.
-
K.J
senior tag
Felveszem azt az inget...
Uraim, nem kell ezt túlgondolni, egész évben ez megy, ha van más elfoglaltság, lehet azt folytatni, nem kell a fórumot bújni.Sikerélményem van, igen! Olyan gyakran azért nem mutogatom a packok tartalmát, most jól esett egy kis epéniszméregetés. Basszameg.
-
Jinxb1rd
addikt
Most mindenki a pakkjait fogja nonstop mutogatni? Mit csináljak vele? Mit csináljak vele?
Nem tudom, kenjétek a hajatokra. Én azt tenném, még ha kopasz is vagyok
-
toxicjew
addikt
Nekem max boardot dobna eddig, de nem vagyok meglepődve. Hátha majd most.
Be is adta, Casteels

-
bodnar123
őstag
Hova lett a 100000es pack? Túl sok a zöld kártya ezért levették?
-
Jinxb1rd
addikt
Eltoltam a 84+-os packomat ami 20 játékost adott, merthogy kijött a team 2, mondom hátha kapok megint 2-3 zöldet. Egyetlen egy special lap nem volt benne, hogy rohadna meg az EA

Viszont végre kijátszottam egyszer már a játék mert ronaldo volt benne, csak hát most már mit lehet vele kezdeni? Egyáltalán nem örültem annyira, mint szoktak neki.
-
gjoe
addikt
Hát ma semmi, de sikerült pár olcsóbbat jó áron venni.
Sokan gyorsan olcsón eladnak. -
Woodslave
félisten
Hát nem vettek rá ismét a pack vásárlásra
-
Meghivott
addikt
Üdv!
Friss win10 fent, viszont hiába állítom be a full screent, ablakban indul a játék. Többi játéknál nincs gond.
Előfordult már valakivel, van rá megoldás?
Köszi -
Kristof_94
nagyúr
-
|AP|
veterán
Grizi upgradere még várni kell kicsit
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Tippre azt mondanám, hogy mindenkinek van egy széle akit jóval kevesebbet használ
Nálam ez általában a tőlem távolabbi. Valahogy mindig a hozzám közelebbit erőltetem. Próbálok figyelni már tudatosan erre de nem mindig sikerül.
Egyébként szeretem Dembelét az egyetlen negatívum ami eszembe jut az az ,hogy az utolsó passzai rosszak. Másban oké
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Dembele nekem kilóg a támadósorból, lefelé
Nani középen, Coutinho balon, Cantona elől, mind szállítják a gólokat/gólpasszokat, Dembele a jobb oldalon el van tűnve és nem értem miért
Persze azt se várhatja az ember, hogy mind a 4 támadója aktív legyen, de Dembele vmiért elmarad a többiektől. Ez bizonyára egyéni/játékstílusbeli hiba lehet, nem a lap az oka. -
Nandinagy
addikt
Mondjuk nálam Capita lövi a tiziket szóval amit lőttem se ő lőtte
5 meccs 7 gól eddig. Arra jöttem rá, hogy kell nekem 1 fizikálisabb/magasabb csatár mint amilyen CR vagy FB Reus volt vagy most Felix. Valahogy velük mindig jobban megy a játék mert nehezebb elnyomni őket.Coutinho vagy Dembelét imádom de középen olyan szinten súlytalanok, hogy a legkisebb ütközésnél is esnek össze. Neymar is hasonló de ő meg lövésben más szint hozzájuk képest 
Dembelé így kikerült szélre ott szerintem jobb is lesz.Az Iniesta lap nekem is tetszik de esélytelen, hogy betudjam linkelni sajnos. Ha lenne egy Llorentém meg Ramosom mondjuk úgy megtudnám oldani
-
|AP|
veterán
nekem az Iniesta lap meghozta a kedvem a játékhoz, bár most a Balcsinál vagyok, csak telefonról követem az eseményeket.
Ilyen apróság elég, hogy alig várjam, hogy kipróbálhassam az új csapatot. Aztán nem tudom meddig fog tartani a lelkesedés
De a hátralévő időben már tényleg a fun-ról kellene szólnia a játéknak.
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze hogy jól tetted
Én regisztráltam de csak mert kb. mindig van feleslegben 2000 pontom szóval mindig beregisztrálok, hogy ne menjen kárba. Bár játszani Felixel sem lett több kedvem. Tegnap kipróbáltam 3 wl meccsen. 2 győzelem 1 vereség
Vesztes meccsen 3 nutmeg gólt kaptam úgy, hogy ott álltam a támadó útjában erre valahogy csak átszuszakolta a játék köténybe vagy a lábán keresztül.
Utána meg képes volt az öcskös a 75. perctől tartogatni hátul. Kiléptem inkább mert se kedvem se türelmem az ilyen verebekhez június 18.-án. Nem tudom hol érzi magát az ilyen. Nem a vb döntőben van ahol 250.000 dodó a tét hanem egy szaros wl meccsen.
Azt meg inkább hagyjuk, hogy váltok constans+team pressre azt 10 perc után érezték a játékosaim, hogy amúgy nem hátrálni kéne a labdától hanem megtámadni
Ott hagytam inkább az egészet.Állítgattam pár dolgot a controller customiseban így fluidabb lett a védekezés. Borasnak van egy videója ő hogy használja aztán azt próbálom ki.
-
Kristof_94
nagyúr
Na végül nem regisztráltam a wl-re, jól tettem.
Majd lenyomok pár rivalst, hogy legyen elég pont. -
Woodslave
félisten
Na ma reggeli 6-2/meccs-win wl/ roham után lemondtam az ea playt. Van még július 11-ig. Szóval az ikon csomag meglesz bár gőzöm nincs minek.
-
bodnar123
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Szerintem majd szépen lassan vége lesz a nagy banzájnak... Napi három pakkot nézhetsz (azt nem tudom, hogy akkor is lemegy e a remaining pack számból) és majd jön a szokásos semmi. Elotte meg zsinórban három zöld. Kár hogy pl Morata nem ért már száz ezret. Kíváncsi leszek visszakúsznake ezek a játékosok ára. Én inkább nem tartogatok senkit.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
hát rendesen bezuhantak az árak.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
/buksisimi
-
Mrguba
őstag
Na ma egyik pakk se adta be
Varni kell 20 orat...masnak kiszopja a faxat az EA tobbit leszarja -
toxicjew
addikt
Nekem Ucl Kimmich, nem rossz dehát na... Mindenesetre el lehet majd szórakozni ezzel a promo ideje alatt.
Egyébként minden packnál működik a dolog, szóval aki pl. az Európa sbct csinálja, annak segítség lehet a bronze meg silver packoknál is. Én még midnig vadászom a finn, magyar és makedón játékosokat
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Annyira szeretem ezeket a kérdéseket...
Igen mehet feljebb. Mondjuk ha nyernek a németek holnap meg a Magyarok ellen és valami könnyű ellenfelet kapnak akkor mindenképp feljebb fog menni Klostermann. Ha holnap kikapnak mégjobban be fog zuhanni.
De sajnos előre nem tudom megmondani mi fog történni
Felix amúgy szépen beesett 950k-ra azóta. Amikor néztem másfél órája 2 milla volt. Bár alapból nem értettem mire ennyi a kártya.
Egyébként én még Grealishen gondolkodom erősen. Most kutyaszar kártya de az Angolokból kifuthat egy döntő akár és akkor nem lenne egy rossz kártya belőle
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek Klosterman mehet még feljebb?
-
Nandinagy
addikt
Azért megy lentebb az ára mert Gini már megállapodott a PSG-vel. Ha fejlődik francia ligás lesz úgy meg már annyira nem kell az embereknek Florenzi,Aouar,Verratti után

A fejlődés általában már belevan kalulálva az árba az ilyen játékosoknak.
Nézd meg Acuna mikor kijött 1-2 napig 800k-1 milla között ment most meg 400 környékén mozog. -
|AP|
veterán
addig szarakodtam, hogy mikor adjam el Wijnaldumot, hogy már 600k körül jár PC-n. Most már nem kapkodom el az eladást, talán csak upgrade után.
Messim úgyse lesz belőle, most már nem adom el sürgősen. Vagy innen már csak lefelé megy? -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jól gondolom, hogy nem érdemes vele várni?
Nem hiszem, hogy sokáig mennek.Közben nézem, hogy megy lefele az ára. 450-ért listáztam, de már 400k... Azért remélem a befektetett 100k visszajön.

-
K.J
senior tag
Amúgy ájjá'má'le!!!!!
Gratulálok, kurrrvajó nyitások!
Én Pogbát néztem kíváncsiságból a transferen 1 perccel promo után már volt 1 db 6 millában.
Ennek örömére elkezdtem nézegetni a pakkokat, 100k-sban Suarez volt a legnagyobb, kihagytam, a többibe is belepillantottam, onnan is jöhetett volna legalább board.
Nekem eddig nem jött be, de valószínűleg ezután sem fog.
-
Nandinagy
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
bubuska10
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ne basszatok már fel, hogy PONT most nem jött...
MINDENHOL írták nagy kani fekete betűkkel, hogy a KÖVETKEZŐ SZEZONNÁL jön az új swaps. Direkt azért regeltem jó előre a WL-re (amihez már 0 motivációm van és egy jobbra lefelé húzó defektes kontrollerem), hogy nehogy lemaradjak egy héttel mint a múltkor, mert az általában swaps objective 15 WL win nálam 30 meccsből is necces. Erre most NINCSENEK swapsok..... Így lesz egy hétből három hét... És csak ma este értem volna rá, szóval tőlem hiába jön holnap este vagy vasárnap este. Nyilván letolsz 30 meccset hétfőre virradóan.
Most akkor mi a búbánat legyen? Írjak a supportnak hogy mi a kurva anyátokért basztatok ki velem és adjátok vissza 2000 pontot vagy mi? Nemigaz, hogy még játék nélkül is képesek felbaszni/kibaszni az emberrel.... Most ültem volna neki, hát ki is léptem 0 meccs után. Menjenek már a fenébe.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

MINDENHOL írták nagy kani fekete betűkkel, hogy a KÖVETKEZŐ SZEZONNÁL jön az új swaps. Direkt azért regeltem jó előre a WL-re (amihez már 0 motivációm van és egy jobbra lefelé húzó defektes kontrollerem), hogy nehogy lemaradjak egy héttel mint a múltkor, mert az általában swaps objective 15 WL win nálam 30 meccsből is necces. Erre most NINCSENEK swapsok..... Így lesz egy hétből három hét... És csak ma este értem volna rá, szóval tőlem hiába jön holnap este vagy vasárnap este. Nyilván letolsz 30 meccset hétfőre virradóan.