Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
szerencsére nem kell megcsinálnom de ez a laliga a legnagyobb szopatás. Gondolom arra számítanak mindenkinél ott van loadn toty Messi
-
törölt tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezt psen hogy tudom kiprobalni?
-
bodnar123
őstag
Jó ez a friendlies... Spanyol csapat ellenfél (gyengébb mint az én csapatom) , mondom biztos jól jön neki is a könnyű out of box gól. Kapussal beleviszem 35 meterre a csatárába a labdát. Így könnyen tud üres kapura gólt lőni. Utána pause nyom hogy lépjek ki. Nem értette. Szerencsére így is sikerült egyet lőnöm. Most magába játszik... Még sárgát is összeszedett..

Na meg megbolondult az eredmény jelző... 3:2re vezetek úgy hogy csak egy gólt lőttem.... Ez miii
-
LendvaiFeri1
veterán
-
-
bodnar123
őstag
Amúgy ha 10 tokenre van lehetőségem, akkor jól érzem hogy egy biztos 7es Stoickhovval járnék a legjobban?az legalább pc-n 600 körül ér... Ha meg ad egy szutykot 200ezerért akkor csak pihen mint van basten...
Jajj most nézem, hogy 8 az a 7...
Nem úszom meg a laligát... -
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát igen... Pesben amúgy ez van. Egy meccset nyerj legendás ellen. Persze lehet van aki 10 meccset elnyom érte... de kevesebb alatt is meglehet. Vagy lehetne ilyen is-is megoldás. Csináld ezt vagy azt. Egyik nehéz lenne másik időigyényes. Mondjuk most néztem hogy laliga swapnál outside of box gólból kell sok és separate meccs. Megint vagy kuncsorogsz, hogy engedjenek gólt lőni, és akkor lemegy 7 meccs vagy mennyi. Nagyon szívás...
-
Woodslave
félisten
Elengedem egyelőre ezt a picket hátha lesz ikon pack majd. Woodslave vergodes utolsó/előtti
/ rész
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
kiket lehet most egyébként pickelni?
Csak a swap miatt csinálom majd a wl-t, pickek már nem érdekelnek, főleg hogy franciákkal is szivassam magam
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
nem tudom. Vannak olyan dolgok a játékban amik elég xarok, de ha agyalok rajtuk én se tudnék megoldást. Az hogy nyerj egyet ultimate - mondjuk a legerősebb csapat ellen - lehet van aki nem tudná megcsinálni.

De az se lehet hogy egy meccs után kapj meg egy ingyen játékost (vagy hát lehetne éppen de az is túlzás) Monjduk az hogy ezeket bárhol lehet azért jobb mint ha csak rivals vagy csak sb. De mivel van időlimit az sincs hogy majd 50 rivals meccs alatt beakad pár defender assist természetes módon anélkül hogy Cuadradot camban játszatnám

De tény hogy ez a 12 meccsen assistálj meg 15 meccsen rúgj gólt már túlzás
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Amúgy ja elég szépen össze lehet kötni a feladatokat,csak én nem értem minek ezek a magas meccs számok. Elég lenne hogy nyerj egyet legendás ellen vagy ultimate ellen. Az is szívás. Nagy szívás. De nem megy el egy csomó idő. És azt megértem hogy az online bázist meg kell tartani. De mi érdekük van nekik abból hogy sbzek négy órát? Addig is egyel kevesebb online partner. Ja bár lehet a szerver túlterhelés miatt van. Ez nem fogyaszt...
-
sz_abika
addikt
Ez eddig a legdurvább teljesítmény amit a fórumon láttam. Én most horpasztottam be a szennyes doboznak az oldalát miután hozzábasztam a kontrollert, pedig csak az SB Hernandezt próbálom farmolni, de nem bírom idegileg ezt a műjátékot amit SBnek hívnak.
2 kapura lövésből 3 gólt kaptam, 18 lövésemből 1 gól.
Mbappe mindent kapufára tesz (gól objective) ,
Cancelo nem tud a lába elé passzolni (assist with def),
Lahm objectivehez TOTS Müller a B közép fölé lő (score outside).ettől az objectives lebutítástól teljesen idegroncs vagyok.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Woodslave
félisten
beszéltük tegnap ezt a 81-87 fodder sbc-t.
Csináltam 10-et. 6 db 85-ös. 1 84-es 1 83-as és 2 82-es (egyiknél volt 83-as dupli de erre nem pazarolom a recoveryt) Azt gondolom annyira nem rossz.
Nem tudom mi a fenét csináljak.. Van egy csomó fodder, ikon swapból többet nem akarok kivenni mert már nem elég semmire. Több küldetést játékosért direktbe nem akarok megcsinálni.
Vegyem el még jobban a kedvem egy csodálatos Riquelme - Veron pickkel?
-
bodnar123
őstag
Pc-n játszol? Nem akarlak előre elkeseríteni, de gazdag így se leszel. Pc-n az elsők 3400 átlagpontot hoznak. Ami még csalással se tudom, hogyan csinálnak, mivel a bronz csapatok ellen max 3000 körül ad. Viszont van lehetőség trainerrel elvenni a sprintet, így ultimaten játszható. (bár sprint nélkül is sokszor gyorsabban fut...
) Mivel májusban kezdtem ezekkel volt lehetőségem pénzt keresni igazán. Hát kb 4 hét top 100 jutalma... őőőő ezen a héten adott egy zöld Rebicet. Azon kívül sokszor a 82es játékos volt a plafon a 100000es packból. Szóval kb mindent eladva a 65 ezerrel kb 100ezer jutalom. Persze lehet pc-n mivel lehet csalni, ezért az EA lehúzza a pack luckot. Szóval nem egy nagy deal... amióta van minimum 700ezrem icon vétel majd drágábban eladással többet lehet behúzni. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
8 franciámmal a kezdőben a fof worthy winnerst nem tudnám megcsinálni nemhogy 15 wint (azt mondjuk a fő csapattal se
) -
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi meg szidtuk őket, hogy nincs bennük semmi kreativitás.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Vigyázz még a végén megbélyegeznek, hogy nem is jó időben nyomod a cseleket csak egyszerűen levédekezhetetlen az összes és így könnyű.
Amúgy a kötényes bridge nagyon adta
#18462gjoe
Megmondom őszintén nem tudom,hogy ezután egy pszichiátert hívják vagy gratuláljak
Azért Gratula!
Reméljük ez már ad valamit. Bár más kérdés, hogy mire kijön az sb reward lehet már promo sem lesz...
-
Bence910905
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én ramegyek meg utoljára szerintem.. Utolsó hétvége h lesz ilyesmire időm a nyáron.. amúgy is 8 francia van a kezdomben..
(nem szeretem őket kicsit se) -
Woodslave
félisten
Figo... Hát nem dobtam el az agyam
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi van?
-
Kristof_94
nagyúr
Néztem ezt a francia WL-es objectivet, annyira nem is rossz, van bőven onnan játékos. Valaki rámegy a dologra?

-
Digestive
veterán
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
jobbra húzó kontrollerhez: az enyém is beszart. PS5 kontrollerrel játszok PC-n, nagyon kényelmes, teljesen megszoktam, de pár napja balra húz, meg néha össze-vissza

Elég szomorú, hogy eddig bírta.. mondjuk még garanciális, úgyhogy szerintem megy vissza, de az a baj, hogy más kontrollerrel már szinte képtelen vagyok játszani. Van itthon egy XBOX One kontroller is, hát totál szokatlan, nem tudtam vele normálisan játszani.
Úgyhogy lehet kénytelen leszek venni még egy PS5-öset amíg ez javítás alatt lesz... -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Meg a kreativitás teljes hiánya, ugye. Volt egy hónapjuk valami új objectet kitalálni a swapsra, és csontra ugyanazt kell ugyanazokkal megcsinálni.
A spanyol tök könnyű volt, loan TOTY Messivel elég csak ráfordulni, köszönhetően a 99es curve-nek még a jobbra húzó kontrollerrel is bemegy.
Sztem ezzel azok szívhatnak, akik alapból cselezősek, meg 5 méterre forgolózósak. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
úgy csinálsz mintha játszanál hétköznap, hogy számítson

-
Nandinagy
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Ott van a leírásban, hogy 72 órán belül. A Whatif lapokat is szerdáig fejlesztették szóval gondolom holnapra meglesz.
Ha tippelnem kéne ez azért lett így alakítva, hogy egyszerre kaphasson minden megérdemelt lap nem naponta 1 lapot kelljen alakítani. A belgák ugye tegnap nyerték a 3.-t. -
elod22
senior tag
Amúgy mikor áll szándékukban fejleszteni Verratti meg Florenzi lapját, mikor lejár az EB? Vasárnap este óta nem tudtak volna rászánni erre 1-2 percet? Nem hinném, hogy olyan nagy dolog lenne növelni minden statot +2-vel
-
Nandinagy
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem zöld Martinez, Ter Stegen és Sancho. Végre nem az volt, hogy a garantált ratingnél nem ad nagyobbat.
-
bubuska10
senior tag
Moments Van Der Szart kellett kivenni...
-
Nandinagy
addikt
válasz
üzenetére
Néha nem értelek titeket
Arra várni, hogy lassan júliusban felmegy egy játékos ára olyan mintha a saját magad ellensége lennél. Nem tudom mikor nyitottad Hazardot de szerintem fixen drágábban tudtad volna eladni mint most. Az emberek ilyenkor már nem remegnek rá az ilyen fejlődős lapokra főleg egy 95-s Hazardnál akinél ez a pár +stat már nem oszt nem szoroz mert ígyis minden fontosabb statja 95 környékén mozog.
Az 5/5 lehetne egy befolyásoló tényező az árában a kérdés, hogy akarod-e még 3 hétig tartogatni illetve, hogy milyen promo jön addig+az, hogy a belgák eljutnak-e addig egyáltalán.
Ha kidobnak egy summer heatet akkor 200k-t sem fog érni ha majd jön egy SH Ribery 5/5el 250k-s sbc kirakási lehetőséggel.Szóval szerintem mindenképp add el most.
-
törölt tag
Na, ez a Triple 87+ segített eldönteni, mi legyen a múltkori tradeable Hazard sorsa.

Szerintetek megy még feljebb az ára így, hogy már biztos az upgrade, vagy inkább többen próbálják majd eladni, mint venni?

-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Icon moments player pick. Én azt rakom majd ki. Ha lesz kedvem swapolni.
-
|AP|
veterán
a klub üres, a seggem kint a gatyából, de meglett az a TOTS Messi.
Konkrétan tényleg nem maradt eladható játékos a klubban Messin és Suarezen kívül (Suit semmiképp sem akartam eladni).
A swapokat még megcsinálom, kiveszem 15 tokenért a 92+ támadó picket, de több izgalmat erre az idényre már nem hiszem hogy tartogat nekem a játék.Most már jó lenne élvezni kicsit a játékot
-
-
-
-
bubuska10
senior tag
Minden eddig látott szívatás ellenére nagyon szeretném kirakni ezt az icon picket, viszont vagy 10 85-ös fodder kéne. Mi az egyszerűbb? Megvenni őket, vagy 82+ pickezni? Utóbbihoz sincsenek már lapok, de egy 81es csapatot talán olcsóbb megvenni mint egy 85ös foddert, nem? Valamivel több mint 250k lenne rá, és akár az egészet hajlandó lennék erre elbaszni.
Komolyan, inkább legyen nekem is egy Riquelmém akivel még élményt jelent játszani, mint egy szuperduper 99es pace-es zöld lap. -
kapeti07
senior tag
Én is egy Dinho-nak örülnék, vagy Henry-nek, de ahogy hallottam ő nem olyan jó ingame.
-
Nandinagy
addikt
Az előző ilyen ikonos cuccban brazilt lehetett nyitni nem? Azt nem raktad ki?
Közben kinyitottam a moments icon packot: Socrates. Hát nem mondom kikre gondoltam a brazil majd a cam láttán de inkább hagyjuk is. Biztos jó az öreg de egy ekkora támadót kizárt hogy normálisan tudjak használni. Kettőből semmi..
Pedig komolyan mondom örültem volna egy ikon kapusnak. Legalább neki lenne haszna nem úgy mint Socratesnek.. Na mindegy. -
K.J
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Azt nem vettem figyelembe. Bocsánat!
Nándi: Elvakultan kergetem Ronaldinho lapjait ez a bajom. A base-t sikerült kinyitni, de az már egy jó néhány hónapja kevés, pusztán csak azért játszatom, mert kedvelem. A többire nincs keret.
De majd akkor kiveszek egy ikon packot a swapból. Próba szerencse.
-
Nandinagy
addikt
Ne haragudj de ezen most hangosan felnevettem
Ha minden ikon benne lenne nem kérnének ennyit. Szimplán azért ilyen drága mert R9,Pelé meg talán Moments Maldinin kivül minden létező top ikont lefed ez a 3 nemzetiség.(Gullit,Vieira,Zidane,Cantona,Cruyff,Maradona(?))
Nyilván az Argentín a tölteléknek kellett de ott legalább van egy Maradona míg a múltkor spanyolban talán Torres volt a legjobb lap ami elég kevés...
-
K.J
senior tag
Sok videót megnéztem az ikon pickekről, de túlnyomó többségben argentin, francia és holland játékosokból lehetett válogatni. Kicsit nevetséges.
Ennek tudatában nem biztos, h megéri kirakni. -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én láttam csomó Zidanet is
11 swap tokenem lehetne de a spanyolt meg a rivalsost garantáltan nem csinálom meg így inkább rámegyek az 5 tokenes moments csomagra.
A legjobban egy kapusnak örülnék főleg a dánnak
Őt nagyon istenítik mostanában így meg letudnám a kapuskérdést idénre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem úszom meg a laligát...
/ rész

)