Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Szerintem ez a veszély nem fenyeget
Kristóf már január óta a jobbik Brunoval rohangál
De azért szívetmelengető bók volt, köszönöm
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont ha valakinek van jobb ötlete azt szívesen fogadom
Messit szivesen kipróbálnám de mentem vele 1-2 rivalst és nagyon elszoktam már a 4 skilles támadóktól. Utoljára mid Dalglish volt 4 skilles kb. áprilisban
Jorginho,Cancelo akik nem létszükségletek. Csak nélkülük meg nincs Bruno link. -
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
hát, akkor ezek szerint csak én sz@rom le ilyen látványosan a játékot

A spanyol csapatos WL óta szinte csak rivals meccseket nyomtam. Most kezdtem el pár SB-t is tolni a Tavernier-Alessandrini-Atal hármasért.
Lengle-t már rég elengedtem, Barca szurkolóként amúgy is sok fejfájást okozott
-
Nandinagy
addikt
Na a gold1 pickek: Kante+Bruno Fernandes
Örülök is Brunonak meg nem is. Egyrészt örülök mert fullos középpályás másrészt nem örülök mert már kész volt a csapat így kénytelen vagyok átvariálni
Ráadásul azt sem tudom jobb-e mint Paredes..
Mondjuk a 2 db 100k-ból egy darab if günter volt a legjobb
-
Woodslave
félisten
remélhetőleg ez lesz a hétvégi laligás csapat.
-
LendvaiFeri1
veterán
Megvan a jövő évi mez.

-
toxicjew
addikt
Ide oblak és lautaro jött, kivettem untradebe a rewardokat és csinálok nagyon sok upgradet. Aztan koket.
-
|AP|
veterán
nem tudom, én mindkettőt megcsináltam

Nekem Koke nagyon kellett, konkrétan az egyetlen középpályás (ikonokon kívül) akivel tudom rendesen linkelni Iniestát. Eddig Xavival volt, ami ugye sokkal nagyobb fun, de Koke minden szempontból jobbnak tűnik. Egyedül a sebesség, ami itt sem az igazi, de majd kiderül hétvégén

Más: tegnap beüzemeltem a PS4-et.
Egyelőre cask egy kick-off meccset nyomtam, de azért szokni kell... Más a játék tempója (lassabb), a kapuralövéseknél a labda valószerűtlenül lassan száll a PC-s verzióhoz képest.
Szerintem a hátralévő két hónapban elkezdek egy online seasont, az ultimate teamet pedig befejezem PC-n.Viszont: van ugye egy EA fiókom, amit a PC-s verzióhoz használok. Ha ezzel jelentkezek be PS4-en, akkor nem fognak "összeakadni" a fiókok? Vagy csinálnom kellene PS4-re egy újat?
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Woodslave
félisten
Koke vagy laliga party bag?
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tegnap kb. 3 óra alatt megcsináltam majdnem a felét Atalnak úgy, hogy a 2. félidőkben már csak le volt rakva a kontroller és csináltam az egyéb dolgaimat közben. Holnapra kész is lesz, pedig mindhárom nap dolgozok mellette.
Nyilván későn lett kiadva a lap, ezt mondtam én is, de ha nem játszik már valaki, akkor nem is zavarja, aki meg játszik még, az lazán ki tudja húzni. Kb. egy hét alatt magától meglenne még rivalsben is, ha valaki csak azt játszik.
Nem volt nehéz a summer heat Mendy? Hát ezzel azért vitatkoznék, például:
- Score an outside of the box goal in two separate Rivals matches using French players with minimum four stars skill moves and minimum five stars weak foot with 87-rated Summer Heat Mendy in your starting squad.
- Score using 89-rated Summer Heat Mendy in four Rivals wins.
- Assist using 89-rated Summer Heat Mendy in 10 separate Rivals wins to earn 93-rated Summer Heat Mendy.Ezekből egy-egy feladat önmagában melósabb, mint most a teljes Atal, és ez még csak egy része

-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
szerintem ezen senki nem panaszkodik. Mondjuk pont reggel agyaltam mekkora barom vagyok. Hatkor kelek és azon agyalok, hogy gyerünk csináljuk Atalt sb-ben
Ennyit arról hogy nem fogok semmi megcsinálni csak rivals és próbálok fejlődni. Már csak 16 meccs (ha minden jól megy) és megvan Atal akit nem fogok úgyse használni mert lehet két nap alatt is le lehetnek játszani, de nem fogom.De ez a pack nerfelés dolog már olyan komikus mint a poltikai élet. Bármit csinálhatnak bármi mondhatnak semmi következménye nem lesz semminek
(teljesen oldalfüggetlenül és nem akarok poltizálni) -
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Az a baj, hogy a tavalyi lapok június közepén jöttek ki. Mondjuk Mendy konkrétan június 17.-én. Nagyjából nálam augusztus a vízválasztó abból a szempontból, hogy mindig addig játszok.
Jövőhéten már augusztus van. Ha ezt kidobják 40 meccsel mondjuk 1.5 hónapja szavam sem lett volna de kinek van kedve 25-30 meccse lejátszani egy akármilyen lapért július végén.
Egyébként a tavalyi lapok sem voltak nehezek max hosszúak. A legnehezebb része az az volt mikor semmi mást nem kellett csinálni csak játszani vele kb 20 meccsen keresztül
Ott akasztottam ki a kontrollert meccs elején.
Amúgy a 2 nap kicsit erős ennyi meccsre
Itt még az sem játszik mint wlnél, hogy talán kilép az ellenfél. -
EA's hit
addikt
Hihetetlen hogy sokaknak még a sz*r sem elég büdös
Kapunk végre egy bazijó, ingyen kiszedhető lapot, ami gyakorlatilag bármilyen létező csapatba befér és nagyjából 8 poszton használható, de még most is az megy, hogy jajj ne, le kell nyomni hozzá 24 meccset (ez 2 nap alatt lazán megvan). Tavaly a summer heat Mendyt és Brunot pl. rivalsben kellett kiszedni ezerszer nehezebb objectivekkel, ezt meg pár nap alatt simán, erőlködés nélkül meg lehet csinálni, még csak nem is nehezek a feladatok. Az egyetlen, amiért itt most szidni lehetne az EA-t, hogy miért kellett ilyen objectivekre július végéig várni 
-
evibly
senior tag
Ez az elcseszett cég elérte, hogy még az igazán nagy nyitásnak se tudjon az ember felhőtlenül örülni. Mekkora egy szerencsétlen hülye banda
"The 3 FUTTIES Champions Upgrade SBCs were unintentionally released with higher than intended Rewards. The SBCs have been replaced and now have the correct Rewards."
-
|AP|
veterán
na, szerencsére Koke nyerte a szavazást, jöhet is a Laliga csapatba

más: a Futties Atal kártyához hogy lehet hozzájutni? Én nem látom az objectek között, pedig állítólag az.
-
Jinxb1rd
addikt
Engem akkor dobott ki a játékból, ha a Spotify futott.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
lanikai
üzenetére
Én nem tudom, de van hasonló tapasztalat! Régebben volt, hogy a felvevő programmal ütközött a játék, így kilőttem. Utána az xboxos rögzítő dobott fel egy ablakot, amikor a kontrolleren megnyomtam az xboxos gombot, hogy felvegyek egy 30 mp-es videót, azt is kilőttem. De én pl. a "Radeon Software" elnevezésű programot is teljesen kiiktatom ha megy a FIFA, mert attól volt az amikor bizonyos időközönként elég erőteljesen beszaggatott a játék, meg vibrált a kép és hasonlók.
De amúgy ajánlom a "Fullscreenizer" nevű programot, mióta azt használom nem dob tálcára. Ugye én most valami origines bug miatt szenvedek, néha ki akar dobni ablak módba, pedig semmi más nem fut, minden értesítés letiltva... Viszont ez a program megakadályozza ezt! Az fontos, hogy ez nem csalás vagy bármi hasonló, mert ha manuálisan nyomsz egy alt+tab vagy bármilyen kombinációt, akkor ugyan úgy kapod a DC-t.
Az alap lényege amúgy az lenne a programnak, hogy ha ablak módba indítod el az adott játékot, akkor ennek segítségével "fullscreen"-be tehető a játék és minden ugyan úgy fut. Általában ott szokták, ahol mondjuk gyengébb a gép, legalábbis ezt olvastam anno. -
lanikai
aktív tag
PC-n, nvidia kártyával játszóktól kérdezném, nektek az új driver (471.41) telepítése óta nem dobja random tálcára a játékot a rendszer? a driveren kívül nem tudok másra gondolni
-
Woodslave
félisten
válasz
TrueGooner
üzenetére
én season passal simán el tudnám képzelni. Én pont írtam is már hogy az FUT-nak ahhoz képest hogy teljes árat fizetsz és mit kapsz átlag játékosként pont ingyenesnek kellene lennie. Lehetne sima season pass mint most meg fizetős ahol kapsz még jobb pakkokat jobb játékosokat stb.
Rengeteg minőségi(nek tűnő) mobiljáték épül ilyen szisztémára. Aztán a többi része lehetnek fizetős (karrier volta mittomén mi van még)
Persze az EA tuti hogy úgy csinálná ahogy mondtátok is ne legyen jó
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
A Free2Play alapjában véve közönségcsalogatás szerintem. A PES-ben is Season Pass lesz (hivatalos infó), de ha maga a játém ingyenes, szerintem havonta, kéthavonta belefér a Season Pass, ahonnan jó játékosokat lehet szerezni, és még ki tudja mit.
A PES-nek szerintem jót fog tenni, viszont a játék árát (de akár a többszörösét is), biztosan beszedik offerekkel vagy a season passal. 😀
De a PES és a FIFA nem emlegethető egylapon. A FIFA sosem adott ingyen értelmes dolgot, a PES-be vagy pénzt, vagy coint, vagy játékost (akár Messit, Ronaldot) is adtak nem is egyszer.
Ha a FIFA ingyenes lesz, brutál nagy lehúzás lesz, még nagyobb mint most. Valami olyasmit tudok elképzelni amilyen a Fifa Mobile. Konkrétan pénz felefeccölése nélkül lhetetlen végigtolni egy eventet. Addig "jó", amig egy EA játék fizetős. 😀
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Nem akarom, hogy ingyenes legyen. Egyrészt a pesnek is csak 1 része lesz ingyenes a többit meg vedd meg ha akarod játszani másrészt meg ha ingyenes lesz a fifa akkor mennyit fognak vele foglalkozni?
Illetve mennyi fifa pont kellesz bele, hogy arra a szintre kerülj mint amin most vagy indulásnál?
Van olyan játék amelyiknek jót tett a free to play modell? Mármint azon kivül mint ami mondjuk alapból úgy indult. -
Woodslave
félisten
[link] nem tudom kihagyni ezt a laliga bohóckodást mivel a gold2 amúgy is a csúcs nincs jelentősége ha még 12 winig jutok akkor is 1 de az amúgy inkább általános silver 1-hez képest 2 extra pick.
Varane helyett van valaki aki max 75k-ig használható vagy a gold még elég hogy bexarjanak

-
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Egylőre várjuk meg mi is lesz élesben ez az új Pes, grafikailag már látszik, hogy átbaszták az embereket azzal a korábbi Messi képpel (hogy majd olyan lesz, hát rohadtul nem olyan
), a többi meg csak ezután derül ki. De azért itt van már pár dolog ami kapásból gyanús [link] . Az igaz mondjuk, hogy egyik nap egy leaker kiírt egy olyat, hogy a Fifa 23 már ingyenes lesz, de nem is írtam ide, mert annyira nem lehet ezeknek hinni. Egy EA-ből nem tudom kinézni ezt. -
EA's hit
addikt
Az új PES tényleg ingyenes lesz, remélhetőleg erre az EA is kénytelen lesz reagálni legkésőbb jövőre.
-
Jinxb1rd
addikt
Tegnap nyomtam online draftot.
Kíváncsiságból megint eljátszottam azt, amit múltkor:
Meccs elején rányomsz a report serverre, kb félidő körül leáll a szerver. Ha te vezetsz, tiéd a win.
Más is kipróbálhatná ezt az anomáliát.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
erre én is kíváncsi leszek. Vajon tényleg jobb lesz játékélményben a nextgen? Vajon lesz érdemi kölönbség játékmenetben a hypermotion miatt?
Ha igen, akkor gyakorlatilag két külön játékról beszélünk.Bár nagyobb a valószínűsége annak, hogy ez is csak egy csilivili parasztvakítás lesz, mindenféle gyakorlati előny nélkül.
Mindenesetre hosszas huzavona után mégiscsak bepróbálom a PS4-et PC után. Ezt a részt befejezem PC-n, de lehet mellette elkezdek tolni egy online seasont a PS-en, hogy szokjam.
Az új részt már PS-re veszem, és mindenképpen az ultimate-et, bár arra nagyon kevés esélyt látok, hogy olyan jó lesz a nextgen verzió, hogy csak ezért konzolt is upradeljek
-
Nandinagy
addikt
Közben olvasgattam a fifáról.
-A régi konzolokon+pcn nem lesz hiper motion szóval nem tudom mi fog változni. Bár nem értem miért jobb nekik 2 stílusban fejleszteni
Na mindegy.-Ingyenesen lehet ps4-->ps5 illetve xbox one-->>series s/x-re upgradelni ha az Ultimate kiadást veszitek. Ha valaki komolyan gondolja a fifát és mondjuk tervez gen váltást akkor mindenképp így számoljon. Ahogy nézem most 28k az ultimate kiadás ingame ea playyel.
-A pre-order bónuszok ha minden igaz Augusztus 14-ig élnek. A free hero-item tuti, hogy beletartozik de az otw-t nem tudom. Tippre az utána is bennmarad.
-
Nandinagy
addikt
Grat a Neymarokhoz
Nekem a 85*10-t dobott egy TOTY Ramost aki ment a la liga pickbe: Militao
Örülök neki mert kell a la liga wlhez. 2 játékos hiányzik a csapatból
2 középpályás vagy 1 kp és 1 támadó, szóval nem bánnám ha a g1 adna mondjuk egy De Jong,Valverde párost
-
EA's hit
addikt
A 10x 85+ beadta 2 nap alatt a második toty Lewát, mögötte fs Fati, fs Szobo, nominee Marquinhos, group stage Trent, meg asszem gold Ter Stegen és Koulibaly. Így végül kiraktam a tegnapi La Ligás picket, az meg beadta Acunát, szóval elégedett vagyok a mai nappal

-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
"Persze a wl plus is kibaxott laliga"
hopp, ezt eddig nem is láttam. Pedig nem akartam WL-ezni hétvégén, de lehet mégis benézek

#19729Bence910905: "oriasi hulyeseg nem átépíteni a csapatot"
hát, ha kidobok pár általam nagyon kedvelt játékost (Iniesta, de Jong), akkor egy ilyet végülis össze tudok rakni
(esetleg Xavi helyére még egy TOTS Paquetát tudnék venni, akkor is mindenki 10-es chemen van) -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Van most 3 új upgrade sbc, ahol a piros fut champions jutalmakat lehet felhasználni. Megcsináltam azt ahol 3 lapot kell beletenni és cserébe ad egy picket, ahol 5 lap közül válaszhatok. TOTS Kane volt a legjobb, utána egy Donnarumma, a másik 3 meg 89 vagy az alatti...

-
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy Xbox Game Pass for PC-t és ki akartam próbálni EA Membership keretein belül a Fifa 21-et. Összesen egyszer sikerült elindítani valahogy (fogalmam sincs hogy...) azon kívül nem indul a játék. Elindítom az EA Desktopon belül a Fifa-t, felvillan az ablak egy tizedmásodpercre, majd ennyi. Semmilyen hibaüzenet nincs, néha kiírja pár próbálkozás után, hogy játszottam vele ma, de be sem lépett. Többször újratettem már a fifat és az EA Desktopot is, AppData, ProgramData törölve, DirectX notepadban 0 -> 1-re átírva, futtattam már rendszergazdaként, Windows 7 és 8-ban is. A driverek frissek, a beállításokat már Restore Defaultoltam, indítottam már keret nélkül és keretes ablak módban is, szóval már kb. végigmentem minden ilyen fellelt megoldáson.
Előre is köszönöm!
-
Nandinagy
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
A legnagyobb probléma, hogy ha nem megyek célirányosan rá a rank1-re akkor max rank2 vagyok. Na most div1 rank2 rosszabb rewardot ad mint div5 rank1.
div5ben például valószínű simán rank1 lennék div1ben meg azért nyilvánvalóan szoktam kikapni így jóval több nehéz meccs után lehetek csak rank1. Egyébként ez is egy oka, hogy sokan derankolnak. Minek szenvedjen jó játékosok ellen egy talán rank1-ért mint, hogy alsóbb divekben stabilan rank1 szenvedés nélkül.
-
EA's hit
addikt
Prime Dalglish 1000+ meccsnél járt már, de egy ideje szerettem volna már upgrade-elni. Kiraktam egy futties picket este, bedobott egy toty Lewát, mondom király, meg is van Dalglish utódja. Aztán kiraktam az ikon picket, természetesen moments Dalglish lett...
Alapból baromira örülnék neki, mert a prime lapja is brutál volt, szóval gondolom, milyen lehet a moments, de azért nevetséges, hogy hetek, hónapok óta nem adott be olyat a játék, akire lecserélhettem volna, most meg fél órán belül dob kettőt, de így az egyiket ki kell majd hagynom. Ráadásul bár Dalglisht már cserélni akartam, főleg mert CAM-ban kell játszatnom, és csatárként lenne az igazi, de a moments lapját sokkal nehezebb szívvel hagynám ki. Szóval kösz EA, hogy még akkor is szarul járok, amikor igazából jókat nyitok 
-
Nandinagy
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Ha valaki div4 felett van stabilan akkor nem annyira kap ki div8-10 jtátékostól

Tavaly mikor volt a summer heat promo volt és mendyhez meg brunohoz talán (már nem rémlik ki volt) csak lejátszott meccs kellett div2ből div8ig estem vissza mert kigumizgattam a kontrollert
Utána miután meglettek div3-ig vereség nélkül 1 döntetlennel jutottam vissza.
Amit mondasz az valós probléma csak ott általában 1-2 div különbség van köztetek nem 6
Woodi nagy király lenne div10ben ebben biztos vagyok
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ne tedd. Az még idegőrlőbb, mikor egy jól láthatóan seggbéna ver el téged csak azért, mert a csapatod nem hajlandó játszani.
Hiába tudsz jobban játszani, nem fogsz tudni győzni ellene. Ő egyszerűen odafut és csak rálövi. Közben a védőd elesik, a kapus meg nem is fog rá mozdulni a labdára se kb. A gyerek meg úgy fog ünnepelni, mintha a világ legjobb játékosa lenne. Semmi köze a skillnek a játékhoz ilyenkor.
Ne.
-
Woodslave
félisten
így kellene. Nem értem amúgy hogy most ezen minek variálnak. A kvalifikáció teljesen rendben van, a meccsek száma se annyira durva 20 meccs szerintem kevés ez a 30 azért kezelhető. Azt kellene konkretizálni végre, hogy a kilépés jelentsen forma szerinti vereséget, mert akkor tényleg nem szopatná senki magát meg a másikat kigumizott kontrollerrel. ű
Meg lehetne a forma szerinti besorolás is szigorúbb bár erről sincs semmi info hogy történik, de azért lehetnek érdekességek....
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
pedig leginkább a rivalsnak lenne értelme ha az ember nem akar WL-t nyomni.
Elméletben hasonló képességű ellenfelek, van lehetőség a fejlődésre/előrelépésre, vannak rewardok, az ember tisztán látja hol tart jelenleg....... elméletben milyen szépen hangzik
Ha jövőre tényleg ez lesz, akkor valóban teljesen értelmét veszti
-
Nandinagy
addikt
Hát leginkább mert kinyírták a rivalst idénre ezzel a 30 meccsel
Amikor a játék elején érdekelt 2200-2300 SK körül voltam most meg 1900 szerintem. Ha van valami objektív és van kedvem belépkedek főleg ha nem kötelező nyerni. Viszont néha rámjön a játékkedv és jó a rivals
Nagyon sokan úgy vannak, hogy letolják a 30 wlt amivel megvannak rivalsban is valami rankban és nem igazán nyúlnak a játékhoz. Emiatt kaphatsz erősebbett alacsony ratingen.
Nekem is volt olyan, hogy egy 2200 sk-s emberkét 5-0-ra verek utána meg lefociz egy 1900 környéki.Mondjuk ez jövőre még rosszabb lesz alsóbb divekben ha tényleg saját divből kapsz besorolót.
-
Woodslave
félisten
tegnap már arra gondoltam, annyira nem érdekel a reward, hogy lenullázom a skill ratingem és megnézem mi van 10-ben. De fogadni mernék, hogy 0 skill ratinges ellefelek ellen ugyanez lenne

de amúgy ma már nem is értem ha már mindenképpen játszani akartam jobb lett volna sb-ben csinálni a két ojjektívet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Gombászkönyvek egyben
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Benne vannak a promo lapok is?

amikor nem játszok csak agyalok akkor megveszem, amikor rivalsozok utána nem veszem meg