- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én a múlt héthez hasonlóan kénytelen voltam napközben is nyomni, szombaton 5-0-ra álltam, de az eleje mindig könnyebb, a vasárnap már szívatósabb volt. Egy héttel ezelőtt 17-4-ben hagytam abba, most meg vas. délután 9 győzelem mellett volt 4 vereség
Az 5. vereség esetében kiléptem, amit igen ritkán teszek, sőt, szinte soha...Lewa kaput nem talált, összefutó játékosok, minden volt a nap folyamán, mint a búcsúban.Estére, éjszakára összekaptam magam, a játék is, szépen ment minden és Gold2-ben (17-7) megálltam, elég volt ez bőven. (Arra még soha nem tudtam magam rávenni, hogy reggel fejezzem be
) Hacsak nem jön semmi extra a pickből, ez lesz a vége az idei FUT-nak.
Goretzka tényleg top lap, bár nálam a 4231 CDM poziban kissé elvesztegetve érzem azt a 2 milliót
Egyebekben qrva jó ez a team, Aouar tényleg különlegesen király, Bamba is szépen muzsikál, a Müller-Lewa páros meg hibátlan!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ 03.30-ig!!! RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Samsung SCX-3405W lézernyomtató / scanner / fénymásoló WIFIS!
- ASUS A7PRO RETRO SOCKET 462 ALAPLAP, AMD ATHLON 800 MHZ CPU
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szíjjal!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az 5. vereség esetében kiléptem, amit igen ritkán teszek, sőt, szinte soha...Lewa kaput nem talált, összefutó játékosok, minden volt a nap folyamán, mint a búcsúban.
) Hacsak nem jön semmi extra a pickből, ez lesz a vége az idei FUT-nak.
Egyebekben qrva jó ez a team, Aouar tényleg különlegesen király, Bamba is szépen muzsikál, a Müller-Lewa páros meg hibátlan!