Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
jatszottam mindkét verziot. Szerintem annyira minimalis a kulonbseg, hogy ha valakinek elakarod mondani, akkor jobb valami videot keresni,ami mutogatja a kulonbséget annyira minimalis. Én talán a hálót tudom mondani meg az uj gol animacio a végén ugye, de az meg nem a nextgen miatt van ugye
Azért ettol nagyobb kulonbseg okkal elvarhato szerintem. PES-nél majd kiderul mire futotta az egy év kihagyás a nagy "fejlesztéshez" bár a grafika nem minden, a körités miatt ugyis a fifa a nyerő.Ezt értem meg tudom hogy mukodik, de régebben nem UT alatt mentek a versenyek ugytudom, talán az jobb volt. Bár ott meg az a gond, hogy mindenki ugyanazzal a pár csapattal jatszott, nem mintha 90%-ban itt ne ugyanaz lenne. Igazából erre nem is tudok jo megoldást jelenleg mi lenne jo.
Azt viszont már több helyen láttam leirva, hogy elvileg nem 30 meccs lesz a WL. több részlet nincs egyelőre.
-
Nandinagy
addikt
Ha megnézed a ps5-n vagy series x-n most is látszanak grafikai változások. De ezek nem azok a dolgok amiket meccsen észreveszel.
A több/jobb szerver meg nem egy 22es újdonságként jelenne meg szerintem.Az esport részen felesleges lovagolni . Ha valaki elég ügyes és folyamatosan hozza az eliteket előbb utóbb lesz esport csapata aki szponzorálja. Nem feltétlen kell top200-nak lenned minden héten. Ha látják benned a potenciált úgy, hogy elite3 vagy lefognak igazolni. Onnantól kezdve Magyarországon pénzt kapsz érte külföldhöz képest mondjuk keveset de legalább lesz miből fejleszteni a csapaton.
Ha valaki meg kijut egy offline versenyre ott mindenki egyenlő feltételekkel indul tudtommal.Illetve tavaly óta már korlátozva vannak a profik(max 2 ikon,86 ratinges csapat bronzok nélkül stb..stb..) Tehát nincs az, hogy valaki 50 millás csapattal valaki meg 3 millással indul a kvalikon.Nyilván vannak különbségek( Gullit vs Vieira vs Blanc az elején mondjuk kinek mire tellik ugye) de szerintem ez már nem akkora befolyásoló tényező 2 profi között.
#18593TechN7ne
Ne haragudj de fogalmam sem volt, hogy pcn játszol. Bár a külső lemezmeghajtóból gondolhattam volna vagy mondjuk ha említed. Igen pcn tudtommal lemezes játékot sem lehet már továbbadni csak annál megy aki vette. Konzolon máshogy működik.
De örülök, ha végül minden fasza

-
Jinxb1rd
addikt
Én amit várnék, hogy lehessen teljesen egyedi mezt készíteni, egyéni badget-t, egyéni akármit. Nem rossz irányba indultak el ezzel a stadionozással, csak rohadtul gyerekcipőbe jár és a sokat nem látja az ember.
Ja meg hogy olyan legyen a szerverkapcsolat a WL-ben meg a rivalsban, mint a friendly-ben. Mert ott a meccsek 80%-át megnyerem így. Igazából az összes meccset, ahol nem érzem az első percben hogy lagzok. Szóval jó lenne úgy játszani, hogy amiatt kapok ki, mert tényleg jobb a másik.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
Egy Origin kód van a dobozban + a lemezek ,ha akarod letöltöd a programon belül ha bejelentkeztél és beírtad az kapott kódot ,vagy telepítheted lemezről is (6db dvd van a dobozban) ,telepítés után semmilyen lemezre nincs szükség ,csak a Origin fiókodhoz amire regisztráltad a kódot.
Egyszóval a dobozos változat egy Origin kód amit magába is felhasználhatsz + kapsz lemezeket is ha azokról szeretnéd telepíteni és van egy szép borító is ,így több mint egy sima kód és még olcsóbb is.

Még jó hogy időben szólt Sandros112 fórumtárs és nem hallgattam rád!
Sandros112
Neked meg köszönöm még1x!
-
adise
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
nextgennel egyertelmuen várnék valami grafika updated. új vagy frissitett motort a játék alatt. Mikor volt érdemi változás? 17ben? Mert az, hogy mindenhol reklámozzák, hogy pl lesz 5 uj ikon az nem érdekel
, jó hogy van de nem sellingpoint. Illetve reklámozzák ezekkel a játékot és közbe meg használhatatlan a java része?
Úgy tűnik, hogy a minimum amit beleraknak minden évben, hogy már rálehessen huzni az új nevet. Promok meg "kontent" , uj kártyát csinálni már nem munka.
Ezt az icon swapot is elengedték, ugyanaz az unalmas feladatok. Season? Értelmetlen badgek és tifok.
mit várnék pluszba? több/jobb szerver? de ez az egész "kapcsolat" rész valszeg marad ilyen amig ez a motor van alatta.
illetve ha már versenyek meg minden, akkor csináljanak tényleg esport játékot belőle, mert jelenleg ez csak egy hobbi/casual focis jatek. melyik esport jatekban nem indulnak egyenlo feltetelekkel a jatekosok? Mert a jelenlegi formában ez nem egy versenyjáték. Persze valszeg nem érdekük, több pénz jon igy az egészből.
Persze, mivel nincs alternativa ugyis meg lesz véve a kovetkezo is valszeg. Igaz nekem az még csak a 3. a sorban
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
egyetértek. Nem vagyok célcsoport mert idén nem tudok 15-öt csinálni (tavaly is gold 2 volt a csúcs) de ha vannak francia lapjaid ez egy tök jó extra motiváció és nem kötelező.
Viszont eladtam akit lehetett és jött prime Puskás (ráadásul nulla meccses szűz lap nem mintha ez érdekelne
) Pont meglett volna swapból is de a pucér seggű klubnak nagyon kellett az elején az a pár csomag. 
-
Nandinagy
addikt
Alapvetően milyen újítást vársz egy focis játéktól? Nekem konkrétan az is elég lenne ha nem lenne szar a játék az első patch után.
2 éve ez van. Az első patchig bomba a játék aztán meg valami metát beleraknak a casualabb játékosoknak. (tavaly a 30 emberes védekezés az overballal idén meg a press after).Egyébként ez a mostani valami pre-alpha betekintés lehetett hiszen a béta augusztusban indul tudtommal. Nem bánnám ha kapnék hozzáférést

A second man presses pletykát nem teljesen értem. Az idén sem működik már annyira. Használni sem látom embereknél.
Ezt az r3 lenyomásos passzt is inkább csak a mérhetetlen lustaságnak érzem az ea részéről. Nem megreformáljuk a játékosok mozgását, hogy ne egy kretén módjára helyezkedjenek meg passzoljanak. Nem. Odaadjuk a játékosoknak a teljes irányítást és tanulják meg ők mozgatni a játékosokat.
Ugyan ezt szolgálja a dupla stickes creative run is. Ha ráváltasz a csatárodra akkor a hülyéje nem fog befutni a kapuba(Alapból miért fut be?
) hanem oda helyezkedik ahova te szeretnéd. Egyébként ez az újítás nekem tetszik mert elég jól használható, de ha normális passz rendszer lenne akkor nem lenne rá szükség.Ezek az ikonok meg megint az oké de minek iskola példái
Van Persie egész karrierje során sérült volt. Hozott 2,5 szezont magas szinten. Erre hogy járhat ikon kártya?
Cha Bum-kun őszintén szólva fogalmam sincs hogy ki. Rákeresve sem sok derül ki róla. Gondolom ő az Ázsiai piac miatt kell mint Nakata. Park-ot még megértem mert ő szerintem hatalmas játékos volt abban a unitedben.
Sneijdert én szerettem de könyörgöm nagyjából 3 évig tartott az érdemi karrierje
Az ajax meg utána a Galata nem éppen a top csapatokhoz tartoztak ebben az időben. A Madridban meg nem rémlik, hogy annyira alfa lett volna.
Staam,Lucio,Batistuta,Casillas oké szerintem. -
adise
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
ebből mi az ujitás amin egy évig dolgoztak?
a 120fps alapján marad a grafika is a jelenlegi semmi csilivili wow nextgen -
LendvaiFeri1
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem még kell 6 rivals meccs ahol gólt is lövök, aztán jöhet 7 hosszú SB meccs. Szerintem a pick lesz a választottam, nagyon kíváncsi leszek...

Kár, hogy ott nincs valami minimum rating, mert így rengeteg kutyaütő lap feljöhet. De hát mindjárt július, oly mindegy már, egy kis lutri belefér. -
Nandinagy
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
3 db TOTS lapért. Alapvetően a problémát nem értem. A fórum 90%-a kényelmesen megy 14 wint bármikor úgy,hogy 6-8-10 meccse marad. Akkor a 15 win sem nehezebb.
A francia a játék legerősebb nemzete tele olcsó jó lapokkal
A kapusoknál ott van: Maignan,Areola,Lloris
Védők:Mendy,FB Sambia,Clauss,Rosier,IF Mendy,Varane,Lacroix,L. Hernández,Theo Hernández stb..
kp: Lees-Melou,Aouar,Pogba,Kante stb...
Támadók: Mbappe,Griezmann,Dembele,Bamba,Yedder,Benzema stb..
Tuti, hogy egy csomót kihagytam. Ezeknek a lapoknak a legnagyobb része vagy megvan mindenkinek vagy nem drága. Inkább erre mennének rá az emberek mint egy nyamvadt ikon packra amiből úgyis szart fognak kapni(swap ugyebár).
-
Jinxb1rd
addikt
Én most azt realizáltam, hogy minek szenvedek a franciázással? Pár nyamvadt pick kártyáért?
Inkább beletolok minden játékost a 81-87 upgradeba aztán kirakok egy ikon sbct
-
sz_abika
addikt
-
bodnar123
őstag
Nekem egy Martinez jött... Szerintem tényleg nézi mennyire vagyok ráfüggve... Ha jót ad még a végén nem játszok... Asszem a legjobb lesz ha kiveszem Stoickhovot... Mielőtt elrontja azt is három 120ezres jatekossal
-
-
-
gjoe
addikt
Az olaszok még most sem fejlődtek. Azért botrányos az időmérés náluk.
72 órán belül?
Már a braziloknak is fejlődni kellene.
Garantált fof: klostermann -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Sandros112
üzenetére
Köszönöm!!!

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez 9 francia lap, 1 posztot felszabadíthatsz. Amúgy hol van Mbappe? Vagy őt kivételesen nem nyitottad ki idén?
Őszintén nem tudom számon tartani. -
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek ez így jó lenne a "franciázásra"?

[link]
Vagy legyen Nkunku Matuidi helyett? -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
GTA5 Pl. lemezes változat ,de ha belépek a Rockstar oldalára ahova regisztráltam már le is tölthetem közvetlenül tőlük a játékot - itt nem kell a lemezeket használnom.
Ezért gondoltam ,hogy nem szükséges a lemezt használni ,csak telepítésnél max.
És ha felmásolom a gépre a lemez tartalmát és úgy indítom majd játéknál?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Már hogyne kéne mindig benne lennie a lemeznek
Az összes lemezes játék így működik. Ha nem kellene benne lennie telepítés után mindenki eladná a lemezt aztán lenne játék meg pénz is. Ha probléma az, hogy lemezes-e vagy nem akkor ajánlom az EA Origins/EA Playt amiben benne van a 21 valami 800 forint havonta és játszhatsz vele korlátlanul(+a többi játékkal ami benne van)
Ha a jövő évi a kérdés akkor meg ott a digit megoldás. Árban nincs közöttük különbség. -
Kókuszdió
nagyúr
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
3 darab TOTS Picket kapsz 3,4,5 választási lehetősségel. Konkrétan mintha elite3 játékos lennél. Ezt egy 1-2 éve játszó UT játékosnak röhögve megvan 1 hétvége alatt. Ahhoz képest az, hogy a játék legtöbb jó lappal rendelkező nemzetéből kell 8 lap semmilyen követelmény.
A 7-12-15 win szintén.
Nem értem a kérdésed. A fórum 90%-a úgyis röhögve megcsinál 14 wint 1 hétvégén. +1-ért már 3 +90+ ratinget kapsz jobb eséllyel egy használható lapot is akár
-
GeSsH
csendes tag
Sziasztok,
kis sztori:
Május elején már totál elegem lett a fifából, először nem jött össze a gold3 a 30 wl meccsből. A kezdőmből 1db treadable lap volt, így a játékosokkat sem tudtam variálni, ha dobott jó lapot nagyritán, nem tudtam beépíteni, felhúztam magam... végül aztán úgy döntöttem, hogy idénre elengedem az egészet, kirötöltem a csapatomat a "delete club" opcióval...
Pár napja a nagy eb láz miatt gondoltam játszom pár meccset újra, div5-be kvalifikáltam magam, Milan fan létemre a kapott 45k coinból összeraktam egy full csóri Milan-t, gold silver playerkkel. Vicces hogy simán vertem ezzel a csapattal is néhány full tots+iconos playereket... Viszont, csak ekkor vettem észre, hogy be lehet kukkantani ingyen a pakkokba, 2. benézésre a 25ezres pakkból befigyelt egy prime matthaus... LOL. Ment is egyből a piacra, el is ment hamar 2,45 Milláért, abból pedig ezt a csapatot sikerült hosszú töprengés után összedobni:
-
Kókuszdió
nagyúr
Sziasztok
Ha a Dobozos (lemezes) változatot vásárolom meg van vlmileny hátránya a letölthetőssel szemben?
Hány db lemez vna a dobozban ,mert DVD van ráírva ,feltételezem 1db 4+gb os lemezen nem fér el a játék...Köszöntem ,

-
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nyilván más céljaink és játéktudásunk van, de mennyire kell franciázni ezen a hétvégi WL-en? Pont most tettem bele Mukielet, Roussillont és Kimpembét is (mind 3 francia) az icon pickbe. Nem tökmindegy már a játék ezen szakaszában ez az object?
Ki nem szarja már le azt a +1 játékost?
Sokan már az ingyen játékosokat se szedik ki, mert nincs kedvük 12 sb meccshez. Itt a cél ezen+jövő héten a silver 1, mert akkor nem kell megszakadni és meglesz a 15 win és jöhet Puskás. És akkor van számomra kiakasztva a játék. 
-
Woodslave
félisten
Nagy Ádám max áron 16k-ért elment. Kár hogy Kádárt bele squad buildingeztem egy 81-87+ pickbe
-
Woodslave
félisten
én meg úgy döntöttem még egy feladat baby Puskás után megvenni a primet. Röhej hogy tele a klub 87-95 lapokkal de qrv 80k-t nem tudok összekalapozni
De majd hétfőre talán -
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha nem Puskás, akkor utóbbi. Kevesebb token, és jobb eséllyel ad be legalább egy jót.
-
Kristof_94
nagyúr
Puskás helyett van 2 lehetőség.
1. Moments pack (5) + 92+ moments pack (7)
2. Moments pick (10)Szerintetek melyik a jobb?

-
toxicjew
addikt
Ide Yilmaz és Ciao Henrique, packokból semmi. G3 op
Tegnap egyébként minden tőlem telhetőt megtettem a közösség érdekében, játékba belépne várt egy üzenet, hogy kiváncsiak a véleményemre, úgyhogy töltsek ki egy kérdőívet. Külön benne volt, hogy őszintén válaszoljak így leírtam nekik mit gondolok a mostani promoról és preview packokról (ez volt a témája), meg egy picit többet is
Egy ilyen lehetőséget nem lehet elszalasztani nem igaz? 
-
Mrguba
őstag
Vajon jon valami penteken?
-
Jinxb1rd
addikt
Sabitzier a pickben.
Mit kezdjek vele -
Kristof_94
nagyúr
Nekem most csak rivals volt, jött egy untrade TAA és Leno, de ennyi.
-
Jinxb1rd
addikt
A weekend league rewardokat mikor szokták kiosztani?

-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
tényleg full fifa volt. rebound, kick off végén szögletzászlónál időhúzás
-
Kristof_94
nagyúr
Ne is mond! Lehet furcsán hangzik, de tegnap az öröm mellett csalódottságot is éreztem, mert nem ezt érdemeltük. Durva, hogy ilyen csapatok ellen 10 percet voltunk hátrányban a 3 meccs alatt. Ott lenne a helyünk a 16 között...
Remélem ezek a gusztustalan németek mennek a levesbe. -
Woodslave
félisten
Lacroix miért kerül 3x annyiba mint Klosterman? Vagy úgy is kérdezhetném miért ilyen olcsó Klosterman?
-
|AP|
veterán
Kick-off gól a valóságban is van

-
Mrguba
őstag
Na mar csak a RIVALS es a WL swap.van hatra.
Egesz.konnyu volt. -
toxicjew
addikt
Hát egynek jó volt ez a preview dolog, de így, hogy egyik packot sem éri meg megvenni, mert nem adja vissza az árát, szar. Persze naivitás lenne azt gondoini, hogy bármikor kifizetődőek lesznek.
A szerver is geci stabil most, csinálom a PL swapot és miután kilép az ellenfél kidob UTből. Nyomorult banda. -
elod22
senior tag
Közben letelt a 72 óra és még mindig nem fejlődtek az olasz lapok. Sebaj, majd egyszerre megkapják a döntő után a +5-öt és sm/wf upgradet
-
|AP|
veterán
ez a Rakitic lap nem rossz. Viszont úgy felforgattam Iniesta miatt a kezdőt, hogy nem tudom beépíteni egy (szinte) full Lali csapatba

-
bodnar123
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Mondom nekem 4x top 100 sb-ért ezen a héten volt a plafon... Egy rebic zöld, ami 60at ért... Amúgy általában a maximum a 84es kapus volt. Amúgy ebben a keveset játszolban lehet valami. Legalábbis ha egybe kifarmolsz valamit sosem éri meg. Igazából lehet az kéne, hogy nyitások előtt egy hétig be se lépsz... csak ha ezután is semmit nem adna, tuti csalódott lennék

-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Így van ettől függ. Csak Kristófnál nem működik az algoritmus
Meg a haveromnál aki idén Mid Pelé,Mid Eusebio,TOTY Mbappe, Prime Etoo után nyitott a 84+ pickből egy TOTS CR-t meg előtte a 83*25ből egy TOTS De Jongot.
Mindketten tolják az összes wlt meg tudtommal a swapokért is szenvednek
Én meg hetek óta nem játszok hétfőtől-péntekig a játékon max 7kor belépek sbczni. Eredmény: Végülis jött egy FOF Acuna meg egy Felix(mondjuk ő azóta 300k-t ha ér már szóval mindegy lenne ha Coutinhot raknám vissza) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez inkább olyan, hogy valakinek mindig adja meg valakinek sosem. Kristóf minden évben kegyelt a nyitásokkal ahogy a spanom is. Digestive meg sosem. Meg van a kettő közötti átmenet mint pl. én. Néha-néha becsúszik 1-1 nagy minden évben aztán annyi.
-
bubuska10
senior tag
Egyébiránt biztos van abba valami, hogyha sokat játszol az adott időszakban, akkor szarabbakat dob a nagyobb packokból. Ezt sok helyen lehetett már olvasni. A swaps óta sok meccset letoltam, jól be is szívatott. A másik megfigyelésem az volt, hogyha jó icont akarsz, akkor tegyél bele egy fos icont az SBC-be. Úgy jött Eto'o hogy beletettem Van Bastent, úgy jött Vieira hogy beletettem Nestát vagy Baggiot. Erre tegnap láttam egy twitches feka gyereket, azt mondta 1 hónapja nem játszott, most kipróbálja mi lesz ha beleteszi Cruijffot. Mit nyitott? Moments Cruijffot!
Így manipulál, így akar visszarántani a game. 
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nekem csak egy volt... Hiába álltam ki a kapussal (ráadásulé spanyol csapat, nem tudom, hogy lett meg neki a távoli gól előbb mint a 10 lőtt) akkor sem lőtte el távolról de üres kapu gólvonalon is csittifittizett, meg ziccerben felrugdosott, és nem is tudtam távoli gólt lőni. Szándékosan g.ci volt. De csak egy... Több meg simán hagyta... Mondjuk szerintem pc-n sokszor kevesebb a gyerek, mint pl boxon... Szóval lehet egy kis 10 éves volt, és menőnek érezte magát...
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen Kristóf csak ezt a te esetedben úgy kell vizsgálni, hogy mielőtt elkezdenék fejleszteni az űrhajót amivel kimennének az űrbe neked már olyan űrsiklód van amivel másik galaxisba járkálsz a boltba tejért
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyébként te miért csinálod?
De komolyan kérdem. Azt értem, hogy a többiek miért mert kb. mindenkinek nagy segítség egy top ikon aztán rápróbálnak.
De te?
Ha kiesik egy prime cruyff majd kirakod a kedvéért középről TOTS Neymart vagy TOTS Cr-t? Arra, hogy pont egy Matthaus,Gullit,Vieirát kapsz aki talán jobb mint a TOTY Brunod(kétlem) meg 0% esély van 
40 millás csapattal fixen nem idegeskednék egy swapon. Max a legkönnyebbeket megcsinálnám ami nem szenvedés és ami abból kijön azt nyitom ki. -
EA's hit
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Én munka közben szenvedek most vele. Mivel közben dolgozok, normál módon nyilván nem tudok játszani, de annyit simán meg tudok tenni, hogy belépek egy meccsbe, engedek gyorsan 2-3 gólt, aztán én is meglövöm azt az egyet, ami nekem kell, utána kigumizom, és lepörög a meccs, amíg dolgozok. Ehhez képest zsinórban a 3. olyan gyökérrel kerülök össze, akinek hiába engedek 3-4-5 gólt, mindegyik után szünetet kér, végigvárja, aztán ugyanúgy nyomja ezerrel, és véletlenül sem enged lőni egy nyomorult gólt sem. Az EA-nél csak a community nagyobb csicska ebben a játékban

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért ettol nagyobb kulonbseg okkal elvarhato szerintem. PES-nél majd kiderul mire futotta az egy év kihagyás a nagy "fejlesztéshez" bár a grafika nem minden, a körités miatt ugyis a fifa a nyerő.

) hanem oda helyezkedik ahova te szeretnéd. Egyébként ez az újítás nekem tetszik mert elég jól használható, de ha normális passz rendszer lenne akkor nem lenne rá szükség.

Garantált FOF lap pedig természetesen Rebic

Mit kezdjek vele