-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0ty
aktív tag
olvastam hogy jövőhéten az eddigi TOTW csomagok amiket lehet nyerni WL-ben most már TOTS lesz valamint a pick is
most megnéztem a leaderboardnál és az van hogy PL TOTS
tehát csak a PL-ből? mert azt hittem hogy a szaudit is bele dobják de belegondolva egy Ultimate TOTS pack 11 játékos az akkor nagyon sok lesz
jó nyilván sokan elérik de akkor is kb 8-9 játékos van aki 1 milla alatt van tehát fix belenyit az ember 2-3 olyanba aki milla felett van, vagy ebben a szaudi is benne van?
mert a pack neve alapján csak a PL és akkor az igen veszedelmes ha valaki top100 és ultimatet kap -
Szigma70
addikt
Akkor érdekes, azért köszi
Ez a Wijnaldum, megállná magát CDM-be? És inkább Ballack, vagy Blanc mellé?
Vagy várni kell, mert még sok lap jön. Egy Kondogbia TOTS állat lenne
-
Szigma70
addikt
Használ itt valaki, bármilyen verziós Alissont a kapuba?
Valóban állandóan kirohangál a kapuból? Minden hosszú labdára a 16-oson kívülre rohan magától.
Vagy csak este ez volt a menő?
-
fabri07
aktív tag
Nekem tegnap 8 prime icon,telles, savic meg talan neuer kapuba, dropbacket hasznalt nagyon élveztem...
-
-
Lori82
senior tag
20 pakk kinyitva. Nem panaszkodom. Jött egy Neymar ,egy Hero Mahrez,Alex Sandro.Kipróbáltam Laportetot,hááát nem lett stabilabb a védelem
Anchor van rajta,de nem érzem azt a 94-es ratinget.WL pocsékul indult ,hagyom is a picsába,mert nagyon felkúrta az agyam 6 win ,6 L
Vettem egy Fernandinhot is,na ő viszont egész jó. -
Stylerr
addikt
94es CR-t megéri lecserélni TOTS Lacára? Szerintetek?
-
QV222
tag
válasz
dejvid8
üzenetére
Köszi,
közben meg lett csak a WEB-es felületen csináltam és ott feldobott egy befejezetlen ITEMS feliratoz és ott kellet elküldeni az Aktív Squad-ba, amikor újból beléptem a Webes oldalra...
Amiket leírtál azokat tudom, csak amit linkeltek képet ott az ikonokban látszik a játékosok neve és nem kell egyesével rálépni, mint az Aktiv Squad-ban , hogy lássam a nevét is. -
dejvid8
őstag
Bent van a klubban, már csak hozzá kell adni a kerethez.
Belemész a csapatba (ahol a felállást rendezed), és egy üres helyre Add player -> special és ott lesz.
Vagy ha játékost akarsz cserélni, a játékoson Actions->Swap player, search és kicseréled veleNeve? Hát ha belemész az active squadba, akkor ott balról irja a kezdő 11 játékosok nevét. A kártyák nézetét pedig a jobb analóggal lehet váltani, mennyi contract, fitness, milyen chemstyle van rajta stb.. vagy mire gondolsz pontosan?
-
QV222
tag
válasz
Sickboy25
üzenetére
Na meg csináltam, és valamennyire hasonló mint amit te linkeltél.
és most kell vele játszani valamennyi meccset kötelezően vagy már most végleg az enyém?
Nem igazán értettem az SBC leírását????
Ja és hová tett mert sehol nem találom???
Végig csináltam, SUBMIT utána megjelent az Ikonja és alatta a Rewads felirat, rányomtam az OK-ra é de olyan gyorsan eltűnt a felírat SEND TO....???? -
Szigma70
addikt
1 meccsen megcsináltam a 8 ezüst gólt, a 10 amerikai asistot,, plusz meglett egy meccs a Firmino laphoz is egyben
Nincs idő szarakodni
Mióta lett ez az új animáció a SB meccs után? És ez upgrade meg peccs nélkül?
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Birthday Salah
Amúgy nálam ma rohadt jó volt a gameplay, egy meccsen húztam fel magam, NIF Depay és Aouar volt a csatár. OL és PSG játékosok, a legjobb a Scream Verratti volt. 4-0-ra elment, visszahoztam 4-4-re. Hosszabbitasban vezetek, aztán megint kiegyenlít és a végén bepattog a kapumba egy labda... 6-5-re megvert a gép, már csak röhögni tudtam ezen a száron. De ezen kívül egész jó meccseket nyomtam, kar hogy alvásra vágyom.
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valenciaval nagyon gyorsan meglett.
-
toxicjew
addikt
Bateson and Castro just spent 260,000 FIFA points on 125k packs and only got one EPL TOTS, Maddison.
No ICONs, no Ronaldo, Messi or Neymar and only one EPL TOTS, 71k James Maddison.Komoly a pack weight

Más: az outside foot shot trait azt is jelentené, hogy kevésbé használja a weak footját?
-
dejvid8
őstag
Megemelték Lacazette max árát

Ennyiért vettem: 1.150.000
Ennyiért adtam el: 1.550.000
Miután levonjuk a TAX-ot : 322.500 coin tiszta profit így gyorsba
Ez jól jött. -
Szigma70
addikt
Gyerek ráizgult, így kinyitottunk 8 pakkot az 50-ből.
85 ős Carvahal, Felipe Anderson, és egy TOTS Alison
Kezdésnek jó.
Persze ahogy jósoltam, az eladhatatlan pakkból jött, így ha nem használom, akkor semmit nem ér.
Jónak tűnik, használnátok? -
Sickboy25
addikt
60 pakk elnyitva amiket leirtam azokon kivul mar semmi nem jott... igazabol rohadt nagy csalodas de ez van ez az en cinegem😂
-
Kristof_94
nagyúr
Nem bírtam ki és a kisebbeket elnyitottam, dobott valami 83-as arab cdm-t, de az összes mega, rare mega és 50k marad vasárnapra. Hátha...
Ezt a Digne kihívást kivel érdemes? Nem tűnik könnyűnek. -
Mrdevil
addikt
Ide egyenlőre csak egy 88-as tots Doherty esett, de legalább tots.

-
p0ty
aktív tag
előző héten volt hogy valaki kinyitotta a sima Sissokot valamint az Onanat simában aztán később megkapták TOTS-ban, én most a Gomissal jártam így esélyes hogy megkapom a TOTS kártyáját?
-
dejvid8
őstag
Szerintem az emberek rájöttek hogy ez a Lacazette bitang erős lap, és alacsony a price range-je, ki is halt a piacról Xbox-on
1.2M a max.Nekem 1.1M-ért sikerült snipeolni 1-et.
Ez szerintem simán 1.5M+ kártya. -
Lori82
senior tag
27 csomagot gyűjtöttem össze. Eddig hetet nyitottam. Egyikből kék csillogás,na mondom csak nem valami jó kis lap
hát nem
Valami Saudi ligás 84-es fostos kapus 
-
sz_abika
addikt
2045tol en tolok egy 40-50 darabos csomagnyitast...4 Ultimate Packbol 1et biztosan meghagyok, de a rakat gold player packot elszorom szerintem.
[link] -
Szigma70
addikt
Az jó luck
Én attól tartok, amennyire szeret az EA, hogy ha jön valami nagy esetleg, akkor azt se eladni, se használni nem tudom, mert eladhatatlanból fog jönni

-
p0ty
aktív tag
nekem ez a pack opening megérte, kb 26 pack volt
11db 100k
4db mega
2db rare mega
2db rare players
7db jumbo prem goldTOTS Eriksen, De Gea, Neuer, Reus, Handa, Varane, Walker, Griezmann, Marquinhos, meg még sok 84 és 83 player
kb 2 milla coin mivel PC-n tolom
a 11db 100kból számítottam olyan 4 walkoutra erre jött 6 de ugye volt olyan csomag amiben 3 volt egyszerre(Eriksen,Handa,Reus)
nem hittem volna de még boldoggá tud tenni ez a játék és nem akarja hogy abbahagyjam
-
toxicjew
addikt
Komoly kérdés: 800kból és úgy, hogy 83-84-85-86os sbc kijön klubból, ti melyik moments lapot csinálnátok meg? PC.
-
Lori82
senior tag
Na Pogba kimarad a Totsból? Laportetal szemezgetek. Megér 370 k-t? Rüdiger helyére szánnám. Majd írjatok kiket próbáltatok, ki az akit muszáj megvenni. Van 2 misim
:-) de nem tudom hogyan tovább -
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ami még mindíg csak 120K és esik, eladható, beépíthető. De csak kérdeztem
Ha eladom 89-es SON-t, akit egyébként kedvelek, az árából kijönne ez a Firmino

Nem tudom, megérné e a csere. Tavaly ezzel a TOTS lapjával csak csalódtam. ment is a levesbe, bár ez a lap kicsit erősebb -
toxicjew
addikt
Hát gec, az ember leül itt nagy reményekkel azt a játék kiszúrja a szemét egy Amrabattal
De elnyitottam vagy 15 rare players packot és 0 walkout belőlük. Csalódás szimulátor 19
Akkor ebből igencsak ikon sbc lesz végül.Amúgy ugye vasárnap és kedd amikor jöhetnek sbck, remélem a garantált tots lapon felüll jön az upgrade is, ott még lehet reménykedni.
-
Szigma70
addikt
Mondjuk ez a Firmino lap felér egy TOTS lappal
Ez a Doherty nem jobb mint Mbabu?
-
Digestive
veterán
Eusébio sbc összes packja, MM, WL, DR.
2 QS IF és Müller és pár 84es.
Pfejj az anyja ..csáját!

-
Bohus84
tag
50 pack közte 2 ultimate több rare mega stb... 1 tots amrabat és 1 heldon. 1 wo lloris és ennyi:-/
-
Mrguba
őstag
Hogy a banatban rugjak golt flashback jatekossal ha nincs olyanom??
-
akooos
veterán
Sbc-t csak én vártam?
-
v-man
őstag
20 csomag (2 jött meg a délutáni mennyiséghez, mert voltak untrade duplikák, így haladtam Vieira sbcvel is):
0 Tots,
2 walkout (if Schär untrade, eladható Lewandowski)
És még egy Dzeko, a többi 84 (az se sok, talán 4-5db), vagy alatti.
Picit jobbat reméltem. -
p0ty
aktív tag
TOTS Eriksennek felvihetik a max árát? mert most kipottyant 1
-
Szigma70
addikt
Jól értelmezem, hogy a flashback-es küldinél nem kell nyerni, csak gólt lőni?
A másik, hogy Gomis-nál, jó a barátságos esetleg, vagy csak a single?
-
akooos
veterán
40 packbol semmi, csak egy szaúdi 87-es brazil.
15 rare player pack, prime gold, rare mega és semmi
Haverom untrade Aguerot nyitott...

Ja azt kihagytam, hogy hozzam jött Kroos, James, Ozil is. De 0 pl tots
-
dejvid8
őstag
Eddig jó!

Tradeable, tovább is ment 545K-ért.
-
nyervi
aktív tag
nyomorodjon meg az EA, hogy az UCL-hez flessbekk játékossal kell gólt rúgni. integethetek Suareznek messziről

-
ThuG4LifE
senior tag
15 csomag, jott egy Kante, amugy is meg akartam venni, ugyhogy nem rossz. Mellette 2 board volt es ennyi.
-
Digestive
veterán
Na akkor párhuzamosan jönnek a kis ligák is!

-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Flessbek firmino is kiváló lehet oda 😁
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Már éri beírni, hogy nyitottam egy Óbamejangot?

-
Sickboy25
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kante sincs, ezek gold lapjatnakartam cserelni meg aubajet :-) ez csocs... lassan kinyitom a 60 pakkot es majd jon a nagy semmi
-
Zimmi91
addikt
7 perc és nézhetjük, ahogy Castro és Bateson egy jobb kocsi árát elnyitják és minden IS kiesik nekik

-
Sickboy25
addikt
De Bruyne hogy hogy nincs?
-
toxicjew
addikt
Lesz most pl upgrade is ugye?
-
törölt tag
Mai fifa eredménye.

[kép] -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát igen. Nekem is ő adja el ezt a promót, nem az a másik 20, ennél durvább lap.

-
Readonly2
tag
Rájöttem nekem senki sem kell igazán belőle, viszont eladásra szívesen nyitnék valakit
van dijk csak gondot okozna mert a 92-es potm lapja van és elégedett vagyok vele, Robertson helyett van Alonso aki szinten nem okoz csalódást , live aurier és sanchez is megfelelő kapuban NIF de gea sem rossz a többiek meg untradek, inkább eladom és kirakok egy Maldinit vagy Schmeichelt akik kedvencek voltak. Mondjuk előbb nyitni kellene valakit 
-
Kristof_94
nagyúr
Csábító ez a tots lehet elnyitom mobilon...

-
ThuG4LifE
senior tag
Nekem mindegy kit nyitok, csak tudjak belole CR-t venni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Apple asztali gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Anchor van rajta,de nem érzem azt a 94-es ratinget.WL pocsékul indult ,hagyom is a picsába,mert nagyon felkúrta az agyam 6 win ,6 L
Vettem egy Fernandinhot is,na ő viszont egész jó.

Ez jól jött.

De elnyitottam vagy 15 rare players packot és 0 walkout belőlük. Csalódás szimulátor 19