Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabyka95
őstag
En is nyitottam 10 bronz pakkot, semmi se jott
-
dracox
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pffff....az még rosszabb arány akkor.

-
Tajték
senior tag
-
Szigma70
addikt
válasz
dejvid8
üzenetére
Ne is haragudj, de miért lenne kár.
Azok a lapok még ma 18.58- kor is TOTS ok voltak. Most meg a pakkban. Akkor már miért ne gondolhatná az ember, hogy ha csak 10 percel elöbb nyitom......
Persze valszeg nem lettek volna benne, de akkor is, miért ne lehetne mérgelődni miatta?
Te csak úgy elengeded?
-
dejvid8
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ja, épp most láttam én is hogy megemelték.
Kár hogy nem sikerült snipeolni, bár valóban max 1-2 darabot rakhattak ki a piacra 1.5-ért.
2.2M-ért van most legolcsóbban, relis ára szerintem olyan 1.8 - 2.1 közt lesz. Ami elég sok, de szerintem ér is annyit a csávó
Optimus Prime icon szint. -
p0ty
aktív tag
én megvártam a csomagokkal a mai napot, hát kár volt, la liga totsot szerettem volna akár a legolcsóbbat is, de ami az egyik 100k csomagban volt az sokkolt
Kimmich, Werner, Havertz, Jovic ha ezt tegnap nyitom esélytelen hogy mind a 4 kéken benne legyen de ha már 1 kék benne lett volna öröm táncot jártam volna
ja és a másik packben meg sommer
-
Mrdevil
addikt
Rare mega, eledható tots Dembelé, nekem ott untrade Nedved van, Dembelének még ára sincs, mit érhet.
-
szabyka95
őstag
Mekkora ez a mostani fifa kupa (e champins league), szar a jatek, vmi aids es szar tortent, amire beorditott a csavo : fuck this shit game, eloben 😂
-
Tajték
senior tag
Az miért van hogy eddig mindig kivétel nélkül az adott heti Tots legszarabb legolcsóbb lapját nyitom? Most a török kapust 20k ....
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ehhhh, azzal a WR-el?

De az biztos, hogy CM-ként jó lap lehetne
@akisherczeg
A vicc az, hogy kipróbáltam, és ugyan ezt érzem. Annyira stabilan fogja a (nálam bal) oldalt, hogy csak na.
jók a passzai, gyors, és nem érzem gyengének se. Lehet át is teszem a helyére.
Az biztos, hogy Mbabu, Cancelo párosnál sokkal jobb -
Meghivott
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
Szóval, tegnap még minden rendben volt, ma meg már nincs otthoni meccsem. Egyszerűen csak a loading screen van. Chateltem velük, de csak annyit tudnak, hogy, clean boot, clear origin cache, rendszergazda indítás, repair game. Volt már 1x ilyen, de fingom nincs hogyan oldottam meg. Ráadásul úgy látom egyedül vagyok ezzel

-
alite
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Komolyan mondom nem rossz, en is pickeltem es Goretzka miatt gondoltam vele kezdem a WL-t.
A WR nem erzodik egyaltalan es shadow-val kifejezetten gyors, 10 meccs 6 assist / 1 gol, siman be lehet vele szlalomozni a 16-oson belulre, a 4WF meg hab a tortan. Biztos nem dobom be SBC-be.
Vissza is er, eddig megfogta a jobb oldalt. TOTS Trent volt elozo WL-n a helyen, de nem erzem nala rosszabbnak, sot..
-
Gaborz1
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszi!
Meglátjuk.
Legalább egy LaLiga TOTS-ot jó lenne nyitni.
Ha véletlenül egy ICON is benézne, az hab lenne a tortán. Még sosem nyitottam.
-
Kristof_94
nagyúr
Azért az mennyire cuki már, hogy az támadóim nem bírnak el a Fazio - Izzo párossal, hátul meg Vieira, Blanc és Laporte nem tudják feltartani Alejandro Gomest. És egy ilyentől kell kikapni!

-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére

Mi legyen Kimmich-el?
-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
És egy Hermoso-Djené CB páros?
Rakhatsz a csatárokra Huntert

-
Gaborz1
senior tag
Srácok!
Este 7-kor mindenkit sok szeretettel várunk a 210 pakk kinyitására az alábbi linken. [link]
Ha nem kezdenénk pontosan, mindenképp írok ide a fórumba.
-
akooos
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Marianot szerintem 500x nyitottam ki, úgyhogy ő fog jönni a garantáltból is
-
Fifaisshit
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Gyerkek Diagne

Mit is mondjak mi majm.....nk
-
szabyka95
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
En nyitottam mega packbol, untradable 😂
Vajon quaresma kap totst? -
KaksziLajos
senior tag
válasz
szabyka95
üzenetére
Nekem hatalmas kedvencem volt a való életben, ezért megcsináltam az SBC-jét.
De amúgy valahogy én sem érzem az igazinak, legalábbis az OP és top lapokhoz viszonyítva. Valami kis plussz hiányzik belőle.Amúgy Hawkot, és Enginet is próbáltam. Mindkettő egyforma. Talán utóbbival furgébbnek hat és a passzain is érezni a változást.
-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem is a legmegbizhatobb csatarom a mai napig 87-es europa ligas lapja. Lehetetlen helyzetből képes betekerni a labdat.
-
szabyka95
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Figoval meg vagy elegedve? Milyen chemet raktal ra? Lekellene csereljem mbappera, eleg langyos eusebio dinho cr mellett
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát ez buy now lesz

Ár tipp? 1.5M alatt? -
KaksziLajos
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pffújj, 45-ös Markinggal hogy rakom be CDM-be?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kristof_94
nagyúr
Te jó ég...

-
Digestive
veterán
Srácok nekem Boxon behalt az egész!

-
KaksziLajos
senior tag
-
etaclan1984
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Prime Butra. Ellenem mindig mindent be lő és fellöki Campbell-t

-
szabyka95
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
cr kell oda. canceloval perfect link, nem kell tulbonyolitani
-
KaksziLajos
senior tag
Aztaqrva, de felmentek az árak. Baby Eusébiot 1,5 milláért vettem most meg 1,7 alatt is alig van... De mindenki megugrott. Gondolom mindenki szeretne jobbat elérni a WL-ben a mostani jutalmak miatt.
A lényeg. Zseton kell. Vagy Eusebiot adom most el egyelőre, vagy a Hierro+TOTS Allan párost.
Kérdés
Ha baby Eusebiot adnám el, melyik ikont vennétek meg ideiglenesen 1 millió alatt aki hasonló típusú?
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezért gondolkodom, hogy meg a bundás alatt elnyitom a kb 30 pakkom.
3 db 100K-s meg vagy 8db rare player meg ilyenek.Itt több a drága lap.
Vagy meghagyom az ultimate TOTS ig
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jó lenne már ha jönnének a 30-40ezres 90es lapok mint tavaly, de idén alig van/volt ilyesmi, még 88 se, pedig ikonokat kirakni ezek az igaziak 😃
-
Sickboy25
addikt
Amúgy a draftanál a rewardok, hogy vannak? Mert amit néztem, ott szépen fel van sorolva, hogy 0-4 -ig mik az elérhető nyeremények! De ezek közül kell választani egy pakkot, amit felajánl?
-
Meghivott
addikt
A home meccseimen megint nem töltődik ellenfél. Valaki tudja a megoldást? Clear cache, repair már megvolt.
-
v-man
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ez is szimpatikus megoldás, Aubát nem akarnám dobni, tegnapig a legjobb fifas nyitásom és a játékstílusomhoz is passzol.
-
-
Lori82
senior tag
Ma az előrejelzések szerint a La Liga várható?
-
Kristof_94
nagyúr
Ekkora egy szemétdombot. A 88-as Seedorfot senki nem tudta lefejelni egész meccsen. Blanc, Ibra, Socrates, senki...176 centi 64-es fejeléssel. Védői Ben Davies meg Sanchez. Wáó.
-
Tajték
senior tag
Ovvy letörölte a játékot egy jól sikerült meccs után...

-
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez van, a sárgával aláhúzottak eladhatóak, többi nem.
Ronaldinho ára lesz a keret, kb 5-5.5 misi, még van eladható Carniball Lloris, a többi max 100-200e coin összesen a klubból. Kizsákmányoltam a keretet a PL és Bundes ugprade-ek miatt.
Ja még Blanc SBC-ből a 85 és 86 van hátra, többi kész belőle. -
MdewC
nagyúr
válasz
etaclan1984
üzenetére
Képben vagy.

-
toxicjew
addikt
Ez még nagyon becslés, de 2.5ből, szóval jelen állás szerint még vagy 500k kellene hozzá
Ezért nem tudom, hogy belekezdjek-e egyáltalán, mert hetekbe tellhet mire kijön és addigra már be is fejezem vélhetően a játékot, vagy vegyem meg most a baby verziót és elégedjek meg azzal. Tehát időrendben baby Eu -> Pele -> prime EU lenne, így gyakorlatilag utóbbi kiesik. ha csak nem nyitok még 1 nagyot 
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi a szar van a PC-s árakkal? 1 hete volt 300 alatt icon, most meg nézem 360-380nál kezdődnek..88as Rijkardot nem vettem meg 410be 1 napja most meg vagy nincs piacon vagy 600ért

(#35420) Kristof_94
ja csak idegesít, hogy végre jött össze egy kis della 1 misi körül, amiből 1-2 hete vígan bevásároltam vna most meg kb senki se jön ki akit akarok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem is kész a csapat lassan, legalábbis egyelőre. Blanchoz kellene még 1 ikon, de hiányzik 20-30 ezer zseton. Telles, Laporte megvéve, kíváncsi vagyok rájuk.
Ha esetleg valaki segíteni szeretne, akkor van kirakva egy MOTM Denayer 17,5 ezerért és egy IF Cheryshev 20k-ért, 50+ percesek! Köszi!
-
v-man
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Én most 95 Pelében gondolkodok, bár lehet inkább ST lesz itt. Egyszer egy kb 25 meccsig volt már nálam Pelé bácsi, és akkor fele-fele arányban játszattam CAM és ST, mindkettőben jó volt nagyon. (Bár azt hozzáteszem, hogy 90-es Mbappe érzésre egy fikarcnyit se rosszabb, ő már vagy 300 meccsen túl.)
De gondolom bármelyik be fog válni, Eu SBC-t mennyiből tudod kihozni?Egyelőre nálam Seedorf-Gullit csere tetszik, és akkor elöl Auba-Baggio-Pelé lenne, esetleg ha megy Baggio is, akkor Auba-Pelé-Werner (TOTS), de úgy Aubának nincs 10 chem...
-
Szigma70
addikt
Rendben van az ember. Bár a DR játékmenet sajnos nem jó tesztelésre. 442 ben Vieira mellet mindenes CM, 4231 ben CDM, de felhozom vele a lasztit. 16oson kívülről bátran lehet vele lövöldözni, több gólt vállalt már.
Ami érdekes, hogy fejjel nem érzem azt a dolgot, amit a statjai és az alkata sugallna.
Nem nyeri meg a többségét. Sztem megérte, főleg, hogy kb. 150be fájt -
sz_abika
addikt
Goretzkaval le tudnám nullázni a csapatot, de Da Costat be tudnám építeni.
Megéri egy non bundás csapatba ezt a kettőt betuszkolni? 4-2-3-1 CDM vagy 4-1-2-1-2 RCMet játszana... vagy üljek ki pihenni most és várjam meg a Serie At?
-
evibly
senior tag
Szomorúan vettem tudomásul, hogy Poulsen végül nem kap TOTS lapot, pedig annyira biztos voltam benne, hogy a Goretzka SBC-be betoltam az IF lapját is

Szégyellheti magát a szavazótábor, meg az EA is!

-
getdizzy
aktív tag
Tudom, nem nekem címezted, de én is kommentelném.
Nálam nagy brutális, Icon szint...
talán vieria, gullit kettős aki jobb lehet nála.Viszont ami zavar, hogy nem tudom hol kéne játszatnom, mert igazi box to box játékos, de most a felállásban jelenleg cdm-ként szerepel, és hiba lenne őt ott játszatni, de a másik baj, hogy Witselt nem érzem elég erősnek oda, igen gondolkodom hogy lecseréljem, Petitre gondoltam, de még kellene hozzá egy kis $$
Ezt a felállást kellene kicsit faragni: CSAPAT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Optimus Prime icon szint.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Adj el még a cserepadról is mindenkit. Eusebio ST, Pelé CAM, Gullit CM! Be fogsz csokizni a gyönyörtől!