Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
getdizzy
üzenetére
Nekem meg pont fordítva; amikor jóval több időt tettem bele, akkor voltak nagyobb nyitásaim, két hónapja viszont semmi. Most akkor hogy van ez?
Ha szerintetek nem így működik a szerencse, akkor hogy? Úgy, hogy a játékosok között és időben is egyenletesen elosztva kap mindenki?
Egyébként ki az, akinek itt mindig jókat ad?
Mdewc-ék szoktak berakni rendszeresen nagy nyitásokról képeket, akik megcsináltak minden liga sbc-t vagy 20-szor, meg nyitottak fifa pontból is. A több ezer pakkból berakták azt az 5-10 nyitást, ami tényleg nagy volt.Ezzel szemben Szigma (no offense, csak példaként) panaszkodik a pakkokra a legtöbbet, aki az előbb említetteket egyáltalán nem csinálja és Rivals-ból is a coin-t veszi ki (vagy vette ki sokáig).
Illetve kesereg amiatt, hogy 80 pakkból csak egy TOTS Alisson és Neuer esett, holott Castro is sokszor elnyit több száz csomagot, mire ennél komolyabbat kap (és ha valakinek, akkor az ő nyitásait lenne érdemes javítania az EA-nek üzleti szempontból, mert így csak elveszi a követői kedvét a pénzköltéstől).Meg az is érdekes, hogy az EA részéről mi értelme lenne szándékosan butítani, vagy feljavítani valakinek a nyitásait?
Illetve ha ezt teszik, akkor miért engedik hogy azt lássák az emberek, hogy Castro-nak el kell költeni egy vidéki lakás árát, mire kap valami nagy lapot? Meg miért engedik, hogy az ő piros pick-jei legyenek mindig rosszak?
Valahogy a logikát még mindig nem sikerült megtalálnom ebben.
-
Yodamest
veterán
válasz
getdizzy
üzenetére
Ez nem nap függő hanem eredmény függő, itt az emberek 90%-ban 7-8-9 winnel indítanak, majd mivel a rendszer elkezd ellenük olyanokat besorsolni, akik szintén így állnak, elkezdenek veszíteni, ez természetes folyamat. Nekem mostanában fordítva szokott lenni, pénteken elkezdem a WL-t, kb kiegyenlítetten állok, tehát pl. 10W-10L, majd amikor vasárnap letolom a maradék pár meccset, azt mindet megszoktam nyerni így érem el a gold2-t végül.
freddyadu Werner nem ilyen, ő abszolút kezelhető, semmi script nincs benne.
-
-
Edgar2621
őstag
válasz
getdizzy
üzenetére
Azért a sorfal még életszerű, oda azért magas embereket érdemes rakni. De a szöglet... Na azt magyarázza meg valaki az EA-nél. Nálam volt olyan, hogy egy meccsen belül többször változott a rövid saroknál álló ember, volt magas, alacsony, kerek, szögletes és likőrös(ja ez már nem az
). A lényeg, hogy akár még Gombóc Artúr is megjelenhetett volna ott azon sem lepődök meg 
-
Szigma70
addikt
válasz
getdizzy
üzenetére
Nálam is debütált este Keane
Első meccs, egyből piros lap

Az első sárgánál egyszerüen a labdával együtt rúgta el Iscót, a másodiknál UCL Live Kondogbiát gyalúlta a földel egyenlővé. Attól féltem, a piros után a bírót is eltöri

Jó lesz ez
Más
Én nem is tudom már hanyadik pöccs volt ez, de ha piros mezben vagyok, akkor a bíró még mindíg képes pirosban játszani.
Hihetetlen
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
getdizzy
üzenetére
1-2 oldalt a visszalapozol, akkor belinkelte a taktikát!
Inkább Crespo, de én várnék vele. Hátra van még valami 40-42 ikon, most már 3-4 naponta jönniük kellene. Ha egy hónapban 10 lenne, még az is 4 hónapba telne, ami rengeteg, akkor már a TOTS elnyomja majd az ikonokat, legalábbis látszólag.
TOTW előrejelzés csak nekem tűnik gyengének?

-
Szigma70
addikt
válasz
getdizzy
üzenetére
Kedvelem a horvátot, de ha tavaly nem lett volna VB, akkor se aranylabda, se TOTY, se semmi, mert egyébként most őszintén, mire?
Nem gond, ha végre nem csak egy ST van sztárolva, de azért kicsit nagy a hype.
Egy VB ezüstért ennyi elismerést még senki se kapott, de lehet, még aranyért se -
gabigyerek
senior tag
válasz
getdizzy
üzenetére
igen, tudom. Gyuszinak igaza van, de már évek óta probléma a pakkok tartalma és minősége, de ha valaki játszott a WC részével a 18-nak, az azt is tudja, hogy az sem jó ha mindent kidob a pakk mindenkinek.
Nem tudom hol lehet a határ amikor mindenki elégedett lenne, talán nincs ilyen.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
getdizzy
üzenetére
Nyugi. A 18-ban decemberben nyitottam egy untrade IF Pogbát. 160 pakkot nyitottam el TOTY során és egész évben össze sem számolom és kb 4 Walkoutom volt. Idén azért 2 hét alatt 100 pakknál járok és David Silva jött. 2db 50k-s pakkban az egyikben Bakayoko volt, 1 100K-s pakkban Goretzka. Szal nem vagy egyedül.

-
blasi0
csendes tag
válasz
getdizzy
üzenetére
pozitív csalódás, nálam 2 cdm egyike, 90 percig ki lehet húzni (meccs függő), bár 2x90-et, fitness nélkül már nem
remek mélységi passzok, bomba átlövések, szöglet utáni kavarodásban még fejelt is egyet, egyelőre nem bántam meg, csak kell mellé egy futógép, aki kibírja meccs végéig

-
arpo04
őstag
válasz
getdizzy
üzenetére
Nem tudom miert lepodsz meg. Fps teren aki kepviselte az EA-t es az egesz fejleszesert felelt mar kirugtak a nyilatkozata miatt. A jatekuk becsodolt. Nincs optimalizalva (4k tv es xbox x mellett jo csak a konzolos valtozat.) Ezek utan en orulok hogy a fifa nem ilyen. Pedig ez se jo.
A kereskedes stb arakat meg koszonhetik maguknak. Meg is erdemlik. -
MdewC
nagyúr
válasz
getdizzy
üzenetére
Szóval akkor lesz prime ikon sbc, vagy nem?
Vagy azon aggódnak, hogy elszállnak a bébi ikon árak mégjobban? Hát persze, hogy elfognak.

Ha pedig bedobnak egy bébi ikon sbc-t, akkor mindenki azt fogja farmolni.

Szörnyet teremtettek.
Több ikont kéne adnia a pakkoknak, csak akkor meg nincs elég profitjuk. Vicc!
Vagy legyen más a követelmény.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
getdizzy
üzenetére
Köszi!

Megnézegettem néhány magasabb ratingű játékost, és most eléggé magasan van az áruk. (XBox) Pont annyin, amennyire az utolsó két icon sbc alatt emelkedett. Érdekes. Ennyire várja a napokban mindenki az ikon sbc-t?
Nem tudom érdemes-e venni most.
Az is érdekes, hogy pl. CR ára sem megy vissza 2 misi alá, 2,2 ma is. Pedig rá fájna a fogam.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
getdizzy
üzenetére
Tegnap én is visszaraktam, mert valami bebugosodott a web appban a squadnál attól, hogy utsó meccsen alt f4-gyel távoztam. Végül nyomtam egy fun meccset olyan csapattal, ahol camosok voltak a cdm-ek. Sokkal könnyebb lett. Gyorsan rátudok rohanni vele az ellenre és amint megkaptam a labdát oscarral és középen gond nélkül felfutottam a kapuig. Mondom okay. Win lett.
Szal ne aggódj, a végén meg ez a baromság lesz a meta..
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
getdizzy
üzenetére
nálam majdnem annyi gólt rúgott, mint meccs van a lábában... igaz nálam most ST poziban tolja és Flashman Götze irányít.
remélem én is, hogy majd kell bele speckós lap, ha úgy lesz. Bár egy POTM Lewának jobban örülnék!
még lesz két forduló, meglátjuk. de eddig 2/2 meccset döntött el Reus novemberben.(#9870) arpo04:
akkor Piszczek is kaphatna IF lapot a szombati teljesítményére. annak még jobban is örülnék![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
válasz
getdizzy
üzenetére
Köszönjük!

Grat a wl-hez.
Hasonló volt nekünk szombaton, annyi, hogy silver 1-en voltunk, vasárnap folytattuk, de szenvedés volt, rengeteg gagyi meccset kaptunk. (Lemákoltak, késett, stb...) Szóval akkor már csak farmoltunk, gold 2 lett.
Yoda: ő csak a chem miatt jött, Veronnak kell még 10 meccs.

-
csaszika87
csendes tag
-
MdewC
nagyúr
-
K.J
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De akkor mi nem játszottunk.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)