Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Ide is Santi Mina jött, csak kísérte még G2ért cserébe egy Lala is!
Bár Dani Alvest úgy sem fogom lecserélni rá, de azért nice to have
-
thebigK
addikt
Gold3 Kompany es Townsend.
Holnap jon mar a community tots? 15 csomagom van kb felrerakva, elkene nyitni -
Gaborz1
senior tag
Ki kit/kiket pickelt?
Ide Townsend és Cabella nézett be.
Egy ilyen hétvége után ezt elég gyászosnak érzem...
-
Yodamest
veterán
hát reméljük, én serieA-ba és bpl-be várok most elsősorban brutál lapokat megfizethető áron,a bundes csapatomat pár hete eladtam csak a fejlődő Jovic maradt meg onnan. Eszméletlen jó kis csapat volt, Alabát nagyon szerettem CM poszton, szórta a gólokat és közben mindent levédekezett.
-
Yodamest
veterán
Ez a Ribery nagyon fullos lap lett, kérdés, hogy a tots alatt kapunk-e hasonlókat még.
Össze is raktam köré egy csapatot, lehet meg kéne csinálni. -
RootRulez
félisten
Vajon most érdemes eladni a 84-86-os játékosokat, mert csökkenni fog az értékül vagy még az TOTS SBC-k miatt jó áruk lehet az elkövetkezendő napokban?
Meg pl van egy 92-es CDM Koulibaly-m, még 175K-ért vettem, már most buknék rajta 10-20 ezret. Vajon ezt már megtartsam mert bőven jó lehet egy TOTS-osabb csapatban is?
Bár ha a későbbiekben drasztikusan lemehet az ára, akkor még érdemes lehet most eladni, és legfeljebb később visszavenni, vagy az árából tolni az SBC-ket és TOTS-nál nyitogatni a pakkokat.

-
RootRulez
félisten
Tegnap nekem sem adta meg azonnal a napi küldetés rewardokat, érdekes módon hétvégén a hetivel nem volt gond, azt megkaptam azonnal.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Grat, jó team.

Hát abból indulok ki, hogy nálunk Pelé (aki alacsonyabb) baromi jól fejel, bugos lap. Hernandez egy jó chem lappal 99-es ugró, ami szvsz majdhogynem fontosabb mint a magasság. Lásd Aurier, aki szintén 99 jump és nem lehet lefejelni. Ha Neked bejön Poulsen, akkor maradjon. Hernandez viszont baromi mozgékony is, a többi lapod mellett ez sztem szintén pozitívum lehet. Mielőtt eladod én azért letesztelném.
Ja és Hernandezen még ott egy power header trait is...Mivel én nem is az ST-vel fejelek sokat (CR) hanem Peléven (jobb CAM vagy LW) mert a hosszúra adom be, hogy az RB-vel ugorjon, én Hernandezt kitenném balra és onnan fejelgetnék vele meg jobbal lőném a hosszút.
Egyedül a 3 wf zavaró, de ballról a jobbos lövés miatt engem nem zavarna.
Tesztet tolj sztem.

-
Jinxb1rd
addikt
Úgy értem, hogy van, aki simán jobban fejel nála, már csak a magasság miatt is.

Szögletnél az ilyen emberek felejtősek szerintem.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
What? Ilyet írtam? Hol?
Hogy jön ide Poulsen? Meg miért kéne jobban fejelnie mint Poulsen? Vagy te vele védekezel? Honnan kéne tudnom kivel játszol?
Muti a csapatod.
(Annyit írtam, hogy az a Hernandez bárkit lefejel... és egyébként jó lap. Azt tuti nem írtam, hogy tedd ki miatta Polusent.)

-
Szigma70
addikt
Bencének 1000 hála.
Megvan a Spursos is.
Azt a pakkot megadta, de az összesért járó 100k sat nem.
Ez bug? -
s0p0q0r
aktív tag
Életem üzletet kötöttem a meccs alatt. Megvettem 2-0nal 160ert auriert. Úgy okoskodtam hiába jön mindjárt a tots, a plben maximum Alexander arnoldnak Lehet jobb kártyája ezen a poszton, ő viszont megfizethetetlen lesz, így nem bukhatok. Hát így még duplán megérte, 310ert ment el a hype alatt...
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
4/6-nál megáll, nekem se adja be a csomagot, játék újraindítás megvolt. Nevetséges..

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért én megcsinálnám, mert biztos javítják. Hisz az EA becsületes cég, csak a mi javunkat akarja, értünk dolgozik, fejleszt, költ, létezik.
@Bence
Köszi
Vegyel fel
Ommega-70 -
Szigma70
addikt
Komolyan nincs senki PS en, akinek kellene még a Spursos feladat?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mindenképp elpasszolom, mert strikernek nem akarok alacsony növésű emberkét, cam-nak meg a rossz passza miatt végképp nem lenne jó.
-
Zimmi91
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
+1, ott Schöne hibázott kurva nagyot, miatta nem tudott ráhasalni a kapus...de ez már a múlt, innen nyerje meg a Spurs
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
áztáqvaaa!

Há mi vót itt!
Ajaxnak szurkoltam.
De egy Aurier UP se rossz.

-
uszid94
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Az egesz meccsen kb majdnem elete vedeseit mutatta be akkor a jatekos miatt nem tudta normalisan megfogni a labdat egyszer lattam csak
-
-
KaksziLajos
senior tag
Ajaxnak szurkoltam. Sajnálom őket, de a futball elcsépelt mondásai közé tartozik, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát...
Eddig is úgy tartottam, hogy az egész Tottenhamben Lucas ér a legtöbbet, most már fix.
Ennek ellenére az Ajax hatalmas teljesítményt tett le az asztalra, elképesztő tempóban játszanak, technikailag a toppon vannak, akár a védők, akár a középpályások, akár a csatárok. Látszik a holland futball iskola, ami azért a múltban is tündökölt...
Véget ért nekik az álom, és ennek a konkrét Ajaxnak is annyi, mert szétkapják őket nagyobb csapatok.Őszintén szólva én Liverpool-Ajax döntőt akartam, de ha a döntő nem hazudtolja meg az idei BL szezont, akkor nagyon jó döntő lesz.
Egyébként az idei szezon az elmúlt évek egyik legfordulatosabb szezonja, és semleges (amúgy Real Madrid szurkoló) nézőként is élmény volt sok meccset nézni.
Azt hiszem, ezért olyan jó ez a foci, és hogy kapcsolódjak a topic fő témájához, ezért vesszük meg évről évre ezt a fostalicska játékot is.
-
toxicjew
addikt
Ha a Pool nem nyeri meg a döntőt, akkor bújjanak vissza a barlangjukba.

-
sz_abika
addikt
Na itt is utolert a perfectionist bug. Fuck
-
uszid94
tag
Kar ezert az ajaxert ... tottenham 2. Goljanal hatalmas bakit vetett az ajaxos kapus meg hatved ... utalom ezt a spurs t mindig amikor mixembe befuztem a gyozelmuket vagy kikaptak vagy dontleneztek mert szart sem csinaltak a palyan ...
-
Szigma70
addikt
Megérdemelte az Ajax
Nem lehet grundfocizni egy elődöntőben
-
akooos
veterán
Neee mi ez.....istenem, ezt nem hiszem el
Hero Lucas, hogy bszodna meg. Na, a csirkéket viszont utálom
Holnap bejut az Arsenal és a Chelsea az el döntőbe és lesz 4 angol a 2 európai döntőben
-
Szigma70
addikt
Valaki PS en segítene
a Spursos küldi ben? -
uszid94
tag
Ebben az ucl premium upgrade sbc ben hanyas ratingu jatekosok vannak?
-
Hazli17
aktív tag
Méghogy csal a fifa, meg irányított, meg nem reális.. Mivanitt? Elképesztő ez a bl..
-
akooos
veterán
Na most lesz izgalmas a meccs, bár ez a gól fura volt..
Ezt akár öngólnak is írhatnák, hátráltatja a srác a kapust....le is kapták a pályáról :/
-
Readonly2
tag
válasz
thebigK
üzenetére
Nem tud klasszis csapat születni mert szét kapkodják ...
Kristóf : Sajnos felesleges a Barcaba menniük , padoznak majd és eltűnnek , egy szint meg van a Barcaig kb 2 évre . Vagy szemléletváltás kell a barcanal, piquet, vidal,busquets pad vagy mehetnek és jöjjenek a fiatalok
-
akooos
veterán
válasz
Tubi1976
üzenetére
Szerintem ez a 433 kezdésnek megfelelő. Azt javaslom, hogy sok squad battlest nyomj, amíg nem megy minimum world class szinten (ha profin megvan a 4 win egy nap, már az is jó). Utána szép lassan mehet a division rivals, de ha most kezdted, akkor nem lesz túl sok sikerélményed, hatalmas hátránnyal indulsz, tekintve, hogy lassan végéhez ér a 19 és majdnem mindenkinek álomcsapata van már, ezért a te csapatod kevésbé lesz ütőképes.
-
thebigK
addikt
Spursnek befuztek a holland oktatofilmet. Uj klasszis csapat szuletoben!?
-
Tajték
senior tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Ahogy Mr.Guba mondja a beépíthetőség és és amiatt hogy a gold lapja is elég baszó volt nálam. A beindulása, érkezése a labdákra , befejezése és a sebessége kimagasló volt, gondolom a 88-as lapja egy kis plusz chemmel szintén állat lehet....
Vannak lapok amikben több van sztem mint a látszat, pl ilyen Vardy is
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
kérhetek segítséget egy olyan felálláshoz ami esetleg "kezdőbarát" az online világban?két hetes accunt, de úgy gondolom hogy online játékban lehet fejlődni ezért szeretnék ott fejlődni.jelenleg ez a csapatom, tudom nem nagy szám, de azért néhány kisebb-nagyobb sikerélmény már ért velük.Köszönöm a segítségetek.
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=j1ouTuaqbtsW
FA19XBO -
Csokipuding8
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Dehogynem... Amíg mi toljuk, nekik nincs hiba a gépezetben. Márpedig a legnagyobb számban eladott rész az idei, nem beszélve a folytonos bevételekről.
Kacagnak a nyomorunkon miközben halálra keresik magukat.
Ők csinálják jól, mi meg sírunk tovább miközben toljuk ezt a szart... nem vagyunk mi tiszták amúgy
-
thebigK
addikt
Nekem is 6/7et ir, megvan minden, de tobbszori ki be lepesre sem adja meg. Erdekes
-
Sickboy25
addikt
Nah ez kemeny... igy is alig van idom jatszani leulok mert egy meccs kellett a dutch swap playerhez... 2 meccs egy vereseg egyet nyertem vagy 3-at lottem Cruyffal es nem szamolta el!!!!
Rohadjon meg ott ahol van ez a szar...
-
Zimmi91
addikt
Csináltam egy UCL Premium upgradet, jött egy Telles, mennyire használható az öreg?!

-
Tajték
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
LedyGyuszi kolléga már biztos a kiváltásán munkálkodik

-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pffff, ez tényleg komoly lap. Genyó az időzítés.
-
Tajték
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére

Úristeeen ember, mekkora zsugás lap. Tényleg akinek megvan ugyan ez a Robben annak szivesen a helyében lennék
-
Kristof_94
nagyúr
Eléggé durva lett ez a Ribery!

Aki kiváltotta Robben lapját az most egy jó kis Bayernes támadósort tud összerakni. -
RyanGiggs
őstag
Valamit nem értek...
Van ez a SDP, Dutch játékossal kell gólt lőni és megnyerni a meccset Rivalsba.
Depay-al lőttem egyet, meg is nyertem, és nem fogadta el.
Mi lehet a hiba? -
s0p0q0r
aktív tag
Srácok! Az ajax-spursos objektivet hogy csináltatok egymás ellen? Nekem nem adta meg... 😐
-
Readonly2
tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
+1
Kokós , ez van. Barcelonában rászokott majd Nápolyban béren kívüli juttatásként kapta a klub felemeléséért . Ettől még varázsolt és engem személy szerint a kokós teljesítménye nem zavar annyira mint a tesztoszteronos atléták vagy súlyemelők , bringások eredménye .Nem ugyan az. Messit nem fogják emlegetni 30 év múlva . Lesz egy ügyes játékos aki minden nagy tornán összeomlott . Ronaldo egy EB-t nyert csak. Azért a legnagyobbakhoz a VB cím a belépő . Egy kivétel Puskás , de ő meg a BL döntőkben nyújtott kimagaslót, meg azért VB döntőben is lőtt gólt .Latod Platini is egy polccal lejjebb van pedig nem volt kutyaütő ő sem.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Tajték
üzenetére
Azért az Isteni Diego megtett mindent az elismerő becenévért, azért nem mindenki nyomja annyira nyíltan mint ő, és nem mindenki produkált pozitív mintát sportolóként. Amúgy meg vicces, kár ezen megsértődni, szerintem Kristóf is annak szánta, nem bántani akarja a történelem egyik legjobb focistáját.
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tudsz mondani olyan camokat, akik tots esélyesek és 5*-os SM?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sőt olyanabbakat, akik fejelni is tudnak.

néha tagolj mondatot vesszővel, hátha!

FA19XBO