Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Én betettem 2 CB-t, kapust, LB, RB, meg 2 CM-et, elöl CAM ba egy eredivise De Jong, meg valami ezüst 3 osztályos csatár enginével meg fullos training lappal.
Így egybe letudtam gond nélkül. mondjuk gondoltam rá, ezért mikor hét közben volt egy jó leosztás, egy 70-es meg egy 73-as csapat, akkoor azokat meghagytam, nem frissítettem. Így az asziszt meglett 2 meccsen, a gól 4 meccsen, a mexikói meg ugye 3 mon. Persze a mexikoiak mentek mikor meglett.
Már csak a DR swapp kell, meg Rodri, de nem tudom kell e nekem az a lap. A swap az fontos, kell Eusebioba
-
p0ty
aktív tag
gondoltam megcsinálom a mexikós swapot, hát a lényeg hogy kedvem megint elment a fifától 10 kapura lövés az összeset a rövidre rúgom és kifelé tekeredik a labda véletlenűl se legyen gól
erre már nem tudok mit mondani 
-
Yodamest
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
Florenzi jó választás CM-nek, nekem az SBC-s 89-es verzió van meg, konkrétan egy terminátor a gyerek. Ami a legjobb egyébként és még dolgozok rajta, hogyan lehetne megfelelően kivitelezni az egy Florenzi + Alaba CM duó lenne. (Alabán természetesen a 89-es RM verziót értem, embertelen az a lap is.)
-
Szigma70
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Azzíííígen grat.

Dedalon volt?
-
Szigma70
addikt
válasz
freddyadu
üzenetére
Igen, de nem a mostani a lényeg.
Ha ehhez 83-as rating kellett, akkor a 84-es lesz valószínűleg az átlag az olasz, német stb.-nél.
a spanyol és Pl-nél el tudom képzelni a 85-ös ratinget is, vagy 84 és IF.A garantált eladhatónál, ami elvileg keddenként van, annál meg tuti az IF és a 84, vagy a felletti rating.
Reggel is vettem még vagy 40db Ruffier, Neto, Jonas, Perin lapot. 4000 alatt vagy addig érdemes sztem.
Az a baj, hogy nem akarok, nem merek megint unassignedbe menni, mert akkor nem tudok nyitni a PL TOTS-kor, így a max az 150db
Olyan lapot kell venni, ami jól beépíthető, vagy a nemzetiség miatt, vagy a liga miatt. De a nemzetiség sztem hasznosabb. Brazil, Francia, Spanyol, Német
-
Sickboy25
addikt
válasz
akooos
üzenetére
Igen szar... Nálam is ez volt, de most már figyelek, ha piros 30 mp-nél, azonnal újraindítom az appot és ismét versenyben vagyok... Kb. 10-15 vétel után kezd el szarakodni, akkor újra kell indítani, ugyanúgy, mint amikor liga SBC-t csinálok, csapatonként egyszer minimum újra kell indítani, mert kifagy...
-
Zimmi91
addikt
Srácok PC-n 400-450e coin körül ki a legjobb ICON ST ?!
Előre is köszi!

-
MdewC
nagyúr
válasz
Yodamest
üzenetére
Jól tetted, hogy megálltál. Én is azt tettem.
Nekem nem volt különösebb taktika, össze vissza toltam amit megszoktam, hol bejött, hol nem, teljesen random volt minden. Hátul meg vagy kibekkeltük, vagy nem.
Mondjuk az ellenfeleken is éreztem a szenvedést, hogy valami nem a megszokott. Egyedül rohadt nehéz tolni az idei részt az már biztos.
-
Yodamest
veterán
Az tény, hogy gusztustalan volt, hirtelen azt hittem (csak egy pillanatra) a netem szar, olyan delay volt, hogy konkrétan a passzok 1mp késéssel történtek meg. 2 meccs után világossá vált, hogy cselezgetni, drag back stb -vel próbálkozni teljesen felesleges, be sem vette a drag backot, csak forgott a játékos. Szóval maradtam a favágó stílusnál, elöl Auba és Rashford futtatásokkal, középre bevert labdákkal és középről fejjel, lábbal bekotrásoknál. Erre annyira nem volt hatása a delaynak, szóval egész jól működött. Gold3-nál meg is álltam még maradt bent kb 10 meccs....
-
MdewC
nagyúr
Feri befarmolta a végét, így végül gold 1 zártunk. Erre nem gondoltam szombaton.
Többit tudjátok...
-
gabigyerek
senior tag
A hétvégi WL kalandom annyi volt, hogy 5 meccsből 5 lose. De már kedvem sem volt erőlködni. Így lett egy stresszmentes hétvégém

A másik, hogy haverral nyomtunk pár kick-off meccset illuminált állapotban. Ahol nincsenek szabályok az egész élvezetes dolog.
Aztán pár "vérre menőt" (a vesztes húzóra iszik ezt-azt) meccset és akkora automatikus irányítások voltak még ebben a szar offline módban is, hogy még az is nevetett aki rúgta a gólt. Megállapítottuk, hogy nem a tudásunknak köszönhetjük a győzelmeket, így mindketten ittunk és inkább UFC-ztünk.
-
akooos
veterán
Srácok mit lehet csinálni akkor, ha egy bid csatában nem tudok a végefelé már bidelni? Mire újra belépek már bőven lejár, de egyszerűen állandóan beragad és nem lehet semmit kezdeni vele. Erre van bármi megoldás?
-
Mrdevil
addikt
És mikor lesz az, amikor az összes tots nyitható vajon?
-
toxicjew
addikt

Gondolom akkor nagyjából confirmed a pénteki PL TOTS

-
gabesz82
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Én 17/11nél hagytam abba, miután vasárnap 13/11gyel ültem le... sejtheted milyen király kis 4 meccs volt

-
KaksziLajos
senior tag
Gold 3-nál gyorsan kikapcsoltam, maradt 6 meccs még.
Itt mondjuk Silver 2-nél majdnem abbahagytam:[link]
-
Szigma70
addikt
Csak szólok, hogy a hétkor 17 ért elvitt Laca és Benzema lapjaim helyett, most biddel 9 ért ismét vettem 30 db ot.
Hajrá -
törölt tag
Valaki nem került össze olyan playerrel rivalsban, aki öngóllal nyitotta a meccset, majd a kapusaval szaladgált össze vissza a pályán?
-
p0ty
aktív tag
UCL live Kimpembe jobb mint a rare gold Ramos?
-
p0ty
aktív tag
hatalmas csalódás a heti WL számomra..
előző héten építettem a csapatot és 22 wint értem el pedig nem is éreztem annyira a csapatot most hogy már érzem és tudom ki mit tud, megvagyok lepődve teljesen mert a középpályám Pogba és baby Blanc mióta TOTS van mintha vissza vedtek volna és már gyengék lennének, valamint rájöttek a gold feletti játékosok hogy fentebb tudnak lépni ha azt játszák hogy a támadóra passzolnak és azonnal lőnek ezek tuti gólok, és ezeket sajnos nem tudom levédekezni
valamint még észrevettem hogy mindenki a taktikánál valamelyik pressure cuccot használják mert folyamatosan 5-6 játékos van a védelmemnél és egyből megy a passz és lövés ami ha van moments ikonod 90+ lövéssel instant gól
1et tudok ajánlani mindenkinek pressure taktika valamint a passz és lövés minden poziból mert minden beesik -
Madn!ght
addikt
Srácok!
Baby Blancot érdemes most megvenni? Már 325k körül megkapható. Hét közben még 400k volt. További esés várható vajon? -
uszid94
tag
Nektek ez a tots sbc milyen playert adott? Nekem nagyon durva jatekost azt se tudom kicsoda valami 80s angol szarmazasu jobbhatved
-
Szigma70
addikt
Ti megcsináljátok ezt az EFL TOTS sbc-t?
Nem kerül sokba, effektív ingyen van, de a lapok jók lennének máshova is -
Jinxb1rd
addikt
Nem értem ezt a Rijkaard kártyát. Az van bele írva, hogy Low/Med, ennek ellenére úgy viselkedik, mintha High/High lenne.
De egyébként abszolút jól játszik, tökéletesen látja a helyzeteket, csak így kimerül mint a pitsa, hogy mindkét penalty boxban ott van folyamatosan.

-
Mrguba
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Ja amikor nyomom az rb+rt-t es szaladgalok aztan a vegen dab?
vagy a vegen majomugras?
vagy a csipcsirip?
szoktam...ma is csog roman 91 es csapattal o jott....rugtam egy golt elnyomtam az oromot.....jott felrugott felpalyanal....gondoltam hazapasszolom kapusnak az meg valahogy bevedte 
Jott a golorom hogy majom vagyok
Akkor anyad picsaja....3-1 re mentem mindent megneztunk es kapott futos oromoket is a vegen dab-el -
Szigma70
addikt
válasz
elprimo
üzenetére
Két út között mindíg a legrövidebb az egyenes. Kellenek a cselek, de csak a helyükön, ha elérsz vele valamit. Egyébként a gyors, pontos passzok, szöktetések célravezetőbbek. De kellenek a skillek, csak nem holt helyzetben, és nem céltalanul
@Guba
Nem szó szerint, de a fél pályát lehet
@toxicjew
83, 84, 85, meg IF ek
-
Szigma70
addikt
Úgy időzitettem a listázást, hogy kb 19.25 kor járjon le.
Mint a cukrot visznek mindent
Lassan nem marad késöbbre 
Más
Nem nagyon szoktam délután játszani, de most nyomtam 3 meccset. Hááááát
Vóóót minden.
Első meccsen annyira lejtett a pálya nekem, pedig idegenbe voltam, hogy csak az nem volt gól, amit direkt lőttem mellé. Már sajnáltam az ellent. Látszott, semmit nem tud csinálni a késésével.Második meccsen, ellennél ST Eusebio, Prime Butragenho, Nedved, moments Figo a szélen, Prime Ballack és Live Fabinho a középpálya, Valamelyik VVD és Cambel a CB.
Na mondom faxa. Kellett a win, nagy meccs volt, de CR és Best lehozta. Jó gameplay
WLHarmadik meccs a kedvencem.
Pelé, Cruyff, Messi.....
A f@szán is pörgette a labdát. Tette vette, skillhuszár. Kettővel elment, majd körbefutotta a pályát és a kamerába szivecskézett. Szerettem
Az 55. ben 4-2 nél kilépett
Mindent visszanéztem, eveztem a palánkon, a szögleteinél a rugás pillanatában megállítottam, szivecskéztem neki. Biztosan szeretett 
Tanulságos délután volt. Egy biztos. Én csak este játszok. Akkor a gyerekek és a casualok már alszanak, így azt mondom, délután könnyebbek a meccsek.
-
toxicjew
addikt
Jaj istenem, 24/14, azt hittem itt fogok szopni egész este, de hála égnek hamar meglett. Nagyon jó lesz most egy ideig nem játszani

-
Jinxb1rd
addikt
Ma is játszottam egy csomót.
Statisztika:
W/L (win/lose)
bronzpadolás előtt: 1 / 15
bronzpadolás után: 10 / 3 (6 ragequit)88-as csapatokat simán vertem, 82-esek már kemények voltak. Alright EA.
-
szabyka95
őstag
Jött egy end of era van persie
-
akooos
veterán
Nem lesz garantált TOTS Sbc
most még nem kell bele tots, de majd a pl-be tuti kell.
-
v-man
őstag
Minden eddiginél rosszabb kezdés, 12. Meccsen lett meg a 3. Win, aztán 20/9, a vége a szokásos 14. Meg a szokásos szétrobbant idegrendszer, ez egy ocsmány f.s. mégis minden héten újra nekiállok.
-
Tajték
senior tag
Prime Shevchenko: [link]

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Itt 17/14 de inkább kikapcsoltam.

Feri meg próbálja befejezni az sb top 100-at.
Freddy: nem is vettem magamra.

-
Kristof_94
nagyúr
Nekem 21/14, a lényeg megvan.

-
szabyka95
őstag
Ismét egy kalap sz.r az egész, nyertem 4 3 ra 3 kickoff al s 1 tizivel 😂 😂
-
Mrguba
őstag
Na errol a hetvegerol ennyit...penteken 5/5 el kezdtem....aztan szombat vasarnap 20/8 a vege...tragya fos volt tegnap is ma is...inkabb kimentem fukaszalni

-
akooos
veterán
Nekem sem pénteken sem szombaton nem volt delay meg semmi. 17 win lett, jó meccsek voltak. Sok emberrel dumáltam 1-1 jobb meccs után, senki nem anyázott, csak gratuláltunk egymásnak.
-
thebigK
addikt
Nekem 12/9 utan lett 30/13
hanyinger egy jatek ez -
Bence910905
tag
15/10 utan nem lett meg a 30/11..nem idegeskedtem 3 honapja gold szint mindig megvolt szimplan sokkal jobb ellenfeleket rakott be minimum 2-3 golal kikaptam mindig tehat kidobtam a mai napot szepen de ezt akkor se ertem..
Aranyos jatek👏 -
MdewC
nagyúr
válasz
freddyadu
üzenetére
Hát én 1x full részletesen leírtam, sőt többször is linkelten ugyan azt
ami azóta nem változott. Idén ennek nem sok jelentősége van, mert kevés a variáció, nem tudod teljesen magadra szabni.Vagy beállsz a kapu elé 80 percig és ennyi, vagy letámadsz 80 percig és ennyi, vagy berakod balance és az első kettő lesz0pat. (Ezeket mixeled.)
Nagyjából ennyi a varia.
De ha érdekel a taktika kirészletezve, akkor a topik keresőbe írd be a 4335-öt és a hosszú kommentet keresd.

-
ThuG4LifE
senior tag
Na amig itt szepen osszevesztetek ... 12/3 utan meglett a gold 3, ugyh most tenyleg pihentetem a jatekot.

-
Csokipuding8
tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Így így. Nem szabad sok időt szentelni erre a részre. Ki hogy tud hozzáállni. Örülök ha valaki még élvezettel tudja tolni.
Azt meg el kell engedni h kiadtuk rá a pénzt, nem tartottak pisztolyt senki fejéhez. Más kérdés h zsákbamacska volt, és elég csúnya maska lett, de na. Igazítsa mindenki az idegrendszeréhez
-
elprimo
tag
Ha %ban kellene megadni a skill/játékos tudás arányát,ki hova tenné?
-
Edgar2621
őstag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Én nem sanyargatom magam, idén már csak funból játszok úgy hogy a tavalyit ki is hagytam, pedig az előtte lévő években elég sokat toltam. Nekem már a Fifa17 is sok volt a végére, pedig jó csapatom volt és viszonylag eredményes is voltam. De beláttam a játék hibáit és azt hogy azokkal együtt nem tudom annyira szeretni hogy olyan sok időt szenteljek neki. Úgyhogy idén már csak kis trade és játék amikor éppen kedvem van movember óta. Szerintem a játék minősége miatt jelenleg nem érdemel többet és ez nem csak az én véleményem hanem az ismerősök, barátoké is. Valahogy úgy kell hozzáállni hogy bármi jön jó az úgy, csak ugye ha már az ember pénzt adott érte és energiát tesz bele akkor nem lehet így hozzáállni, legalábbis nagyon nehéz.
-
freddyadu
senior tag
Nekem meg az a véleményem, hogy erre a témára mindig van azonnal 100 hozzászólás, de taktikával, játékosokkal kapcsolatban jóval kisebb az aktivitás...
Befektetési tanácsok pl nem is igazán pörögnek, most tekintsünk el a 83-84 betárazástól még most az olcsó TOTS lapoktól.
Ebben a formában teljesen haszontalan ez, inkább néha bosszantó.
Néha még játszani is jobban esik... 😂 -
Tajték
senior tag
Ha egy játékosra rárakok egy chem lapot és az pl 80-ról megemeli a ratingjét 82-83-ra azt a játékban hol látom?
Mert ha meccsen rámegyek a csapatomra ott az eredeti rating látható
(Amúgy botrányosan lassú és vontatott a játékmenet még SB-ben is, beszarás)
-
MdewC
nagyúr
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Szigma.

-
Csokipuding8
tag
Néha elég viccesnek hat hogy még mindig össze tudtok külöbözni ezen a szaron
Mintha nem ugyanúgy mazochista, önsanyargató, függő bolondok lennénk mindahányan... Szerintem azt h fostenger a játék, nem kell magyarázni meg bizonygatni, főleg nem egymásnak. Amellett érvelni pedig, hogy valakinek ez egy konstans, élvezhető, pont azt a szükségletét kielégítő produktum, ami miatt kiszarta rá a pénzt, egyenesen álszentség. Nemár h egy oldalon keresztül harcoltok hogy kinek volt szarabb az utóbbi pár meccse vagy wl-e...
Ugyanazt a lufit fújjuk srácok. Inkább írjátok az okosságot úgy meta felállásra, emberre, tradelésre, akármi... az hasznos is lehet, és együtt legyőzzük Thanost...izé, ezt a szart

-
Szigma70
addikt
A legjobb bizonyíték arra, hogy a játékkal van a baj, az, hogy ilyen viták és panaszok vannak.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

erre már nem tudok mit mondani 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)