Hirdetés
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Bocsánat, kicsit hulla voltam, azt nem fogalmaztam rendesen... Origin előfizetésre gondoltam. Tehát nem veszem meg a fifa20-at, csak előfizetek originre.
Elvileg így az összes EA játékkal tudok játszani, de az új NFL-el sem lehetett játszani előfizetéssel, ezért is kéreztem
#41233 Bohus84
Igen, arra, köszönöm szépen
-
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Azért, mert ez nem a 3 hónappal ezelőtti állapot, hanem a mostani
Csapatom mindig volt jó, de nem a mák tényező miatt, hanem mert kikereskedtem, megjátszottam érte, beleöltem az időt.
Mire elértem ide, hogy van lóvé, van rahedli nagy lap, érdektelen lett a játék. Ez már vagy 3 hete így van. Vagy több. Wl t leszarom, 20 ból gold azt annyi, SB t már nem jatszom jó ideje, de már az SBC k hez sincs idegem.
Már semmi értelme a további harácsolásnak. Most kiraknék egy Pelé t, akkor mi van? Ebben a foshalmazban nem számít már semmi. Akkor meg minek öljem bele az időt?
A 18 ban is bennehagytam vagy 2 millát, meg a csapatot, klubbot vagy 1000 playerrel. Most is így lesz.
Gyerek draftozgat a coin ból, meg csöpōgtetek neki át apránként, had csessze el.
Ennek már vége.
Még játszunk vele, de vége
A nagyobb baj, hogy igazán el se kezdődött. Ez egy béta FIFA rész volt. Egy pillanata nem volt, ami élvezetes lett volna.
Ez van -
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Mert Te amatör vagy
Én csináltam egy 100K-s pakkot egy 89 csapatból, ez cirka 250K, és jött egy gold Rabiot.
Az olcsón jót már nem menő, drágán szart, az a menő
Van még vagy 40+db 89+-os playerem, kirakhatnám Pelét, de minek?
A 30K-s TOTS.ok 0 chemen, posztjukon kívül uralják a pályát.
Pelé? Eusebio? Lóxxxxxszt.Mena,Mendes Vela, ezek a menő lapok.

@MdewC
Miért? Most ráérsz nem?

-
arpo04
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Tegnap chaten beszeltem a pack miatt. Most azt irta a szerencsetlen nem vagyok jogosult ra mert nem neztem....
osszekapcsolassal nincs gond, kirohogtem. Bemasoltam a par nappal elotti beszelgetest... majd jott a sablon szoveg. Vegen megkoszontem a segitseget es megjegyeztem jobb az EA support mint a Blizzard... nem ertette a szarkazmust. -
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Jajjjj de jó az is.
És mi a szōszt keresel arrafelé? Nekem a közelben van házam, oda járunk hétvégente. A tó körül meg ez meg Agárdon a halász csárda az értelmes kajalehetőség. No meg a fő úton a kinai

195 vagyok és 120 kiló. Sajna már nem csak izom, de a korral jár. Majd megtudjátok -
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Most szívtam én is egy ilyentől.
Minden percét élveztem.
Még jó , hogy holnap utazok. Ez és a jövő hétvége is off a fifának. A rewardok se hiányoznak majd, mert a semmiből is tud semmi jönniJahhh, Guardado minden formában elérkezik hozzám. Most egy narancs 84es jött. Szép lap. Lett is QS
-
Csokipuding8
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Hát én az ilyen 7-8as chemmel már rég nem foglalkozok Bazsi... ha lemegy 6ra ott már variálok, de 7-8cal úgy vettem észre semmi hátrányom nincs. Azóta letojom. Úgy mondanám h már rettentő lusta vagyok ilyenekkel foglalkozni. Eddig se bonyolítottam túl, tehát a konkrét játékon kívül nem sok mindenből állt az idei évem, de mostmár még úgy se.. CR volt az utolsó kiszemeltem piacról is, mostmár abszolút csak matchmaking lesz miután beléptem. Innentől amit ki tudok hozni, az lesz
Mindenesetre köszi a szemfülességet, nem semmik vagytok néha hogy átlátjátok rögtön a tutit 
-
sz_abika
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Eusebio 27/12 - 0.44 GPG
Mena 46/14 - 0.30 GPG
Musa 362/115 - 0.32 GPGA számok nekem Eusebiot "igazolják" (kezdő 11 vs 60. perces cserék), de a gameplay impacttel abszolút nem vagyok megelégedve. Eközben a többiek akik hasonló szerepkört játszottak:
Lesajnált PIM DP aki kispadra se fér be már 522/222 - 0.43 GPG
Chem miatt kispadra száműzött Ibra 737/495 - 0.67 GPG
TOTS Mertens aki LCAM és ST között ingázik elleféltől függően 149/110 - 0.74 GPGTl;dR: vártam a Gullit faktort mert itt nagyon ajnározva volt, de nagyon nem ért 2 milliót, CR7 >>>
-
sz_abika
addikt
-
szabyka95
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Mosg keltsem megint a hangulatot? Mintha mar lattam volna hasonlo kommenteket.
Hs jol emlékszem magas depthhel es agressziv letamadassal jatszik, van h visszanyal.
12 lovesbol 7 talalta el a kaput, az gyenge lovespontossag
Aludnek en ha tudnek, hajnali 5 van itt lassan, de nem tudok a jetlag miatt -
-
Kristof_94
nagyúr
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz
Digestive
üzenetére
Fulyy ilyet kiraknite tiszta szétyen... Ki jaccik ilyen csapattalmár.. toty embáppé sincsen benne, se egy maldini se ety Ronaldo. Minek égeted magat esszel? Gyere visza ha nem ijjen gyenke márr a csapadot. De amúgy is akkor se fok ertekelni senkit se. Bújj el inkább battya
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Lehet jobban járnék, ha a Dallast nézném, ittasan, hogy vicces legyen. Vagy kéne egy új feleség, hogy eszembe ne jusson oda ülni a ps elé.
Ezeken az opciókon gondolkodom.
Bár egy új nőnél biztosa olcsóbb az új FIFA +sok point+ sok új kontroller.
MeggondolandóNehéz az élet gyerekek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A felállás miatt vagy ennyire szarok a védőim?