Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Szigma70
üzenetére
Én már nem is nézem, hogy hol játszom, mindenhol laggos, késik, szar. Nem is emlékszem mikor volt utoljára sima a játékmenet.
(#32199) toxicjew: Az öreg Firmino. Kinyitottam már vagy 3x az elmúlt 2 hónapban, az EA tudja hogyan szívasson még jobban. Ja és akkor kapunk 2000 WL pontot, mint kompenzáció.

-
toxicjew
addikt
Idén először nem lett meg a g3, természetesen az utolsó meccsen a gold bpl team ellen nem tudtam mit csinálni, ami kapura ment az gól is lett a részéről, Kristóf kedvenc középpályája vezérletével (Firmino, Rashford). Még egyszer gratula az EAnek a kolosszálisan elbaszott hétvégéért.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyébként minden dicséret az EA-nak, mert tökéletesen sikerült a szerver hibát megjavitaniuk.
Ugyanis pont ugyan olyan szar a játékmenet, mint amilyen mindig is volt.
Tökéletes munka.És az a büdös helyzet, hogy nálam gázabb hazaiba játszani, mint idegenbe.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Maradj már, most játszottam egy
Mikhi-Auba-Rashford középpályás sorral szembe.
Nyertem, de szenvedés volt.
Gondolkodom, le is cserélem a Balack-Blanc tengelyt.
-
Kristof_94
nagyúr
Persze hogy olyantól kell kisz*pni akinél James a CDM.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gyorsan fel is mentem és frissítettem a squad battlest, mielőtt megint lecsúszok lazán 4 squadról...
-
-
Kristof_94
nagyúr
Megint gond van a szerverekkel...

-
akooos
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Írtam már korábban, hogy tavaly tots idején majdnem minden 2. pack tots lapot rejtett. Eladható Lozano, 2 Son, Mahrez, Sterling. Bőven esett, úgyhogy ne para, gyűjtsd a csomikat
meg kéne várnom az ultimate tots-t, de sztem a pl alatt kinyitom az összes csomagom.Uszid94: Flashback Huntelaar 3 meccs alatt hozta a kötelezőt
Már csak a MOTM gólok kellenek, eddig egy 77-es LB-vel próbáltam, sikertelenül, de most megvettem 86-os Dabburt. Ha nem jó akkor jön MOTM Di Maria, ellenem mindig sok gólt lő. -
v-man
őstag
válasz
uszid94
üzenetére
Huntelaar és Seedorf hozta itt, de akár de Jong vagy van Dijk is lehetett volna, csak akkor épp nem lőttek gólt. Egyébként bármely holland jó, ha Neked Robben szimpi vagy őt könnyű beépítened a csapatodba akkor ő, de pl Dost vagy Depay sima arany lapja is bőven jó.
Választék bőven van
(Második oldaltól nézd, ott már megfizethetők vannak) -
Meghivott
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Btw, mennyi az esélye hogy nyitunk egy jót tots alatt? Mert ha ugyanannyi, mint egy ronaldonak, akkor nem értem az értelmét, hogy most miért gyűjtöget mindenki orrba-szájba.
-
uszid94
tag
Tudna valaki segiteni a weeklyben van ez a dutch playeres kuldetes ez most holland jatekosokra vonatkozik?
-
Tajték
senior tag
válasz
üzenetére
A gép ellen kellett volna gyakorlatot szerezni és amint stabilan vered legenden utána menni online.
A Squad B. C-be nem a legjobbjainkat vagy a kezdőcsapatot kell belerakni, hanem az értékteleneket vagy venni hozzávalót...
Ez most nem a játék hibája. Nem adtál magadnak elég időt arra hogy fejlődjön a tudásod és a csapatod...
53 meccs a lókuki
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
üzenetére
És az miért a játék érdeme, hogy azt se tudod mit csinálsz? Messze a tévé... nyilván a játék hibája, hogy a budiból suad builderezel.
Amíg 84-es, 85-ös csapatod nincs, felejtsd el a divison rivalst, főleg amíg kezdő vagy.
Töröld a klubbot és kezd elölről. Legalábbis a kezdőknek szánt sbc-ket kiraktad már. Ha nem, rakd ki őket végre. Kezd azzal!
-
törölt tag
53 jatek utan vegerert a fifa palyafutasom.
Ez egy undorito, okadek jatek ugy ahogy van. Csak szorakozasra vettem meg, ha haverok atugranak sorozni, akkor tudjunk egy kicsit jatszani. Fejlodni nem tudok, ennyire bena vagyok vagy nem tudom mi van, de profi szinten szarra ver akarmilyen csapat, division rivalsban meg orulok, ha labdahoz erek.
Reggel volt egy kis sikerelmeny, nyitottam egy Neuer-t, meg egy Gabriel Jesus-t, illetve par 78-84 kozotti jatekost.
Aztan gondoltam csinalom ezt a sqad builnding dolgot, csak hat messze a tv, nem latom mit kell csinalni pontosan. Y, quad bilder, oke, ha nem oke helyezem, cserelem oket, submit squad, amit engedi azt joccakat.
Erre valami swapban elcsereltem az ossze ertekes, normalis jatekosom 2 rara pack-ra, marhajo. Eddig -1 kontroller, mert par napja ugy basztam foldhoz, hogy darabokra tort + 2x voltak itt haverok, 2bol 2 alkalommal szar volt az origin vagy az EA serverek.
53 jatek utan egy 80-as ST Jovetic a legdragabb jatekos, 1200 coin, gg nekem, meg ennek a szutyoknak. Origin fiokot is torlom, ha valahogy lehet giftelni a game-t jelentkezzetek, ingye van, nekem marhara nem kell. -
törölt tag
Squad Battles miatt kaptam pakkokat, volt benne egy 90es Neuer.
Ahhoz képest, hogy eddig 82-es Martinez Józsi volt a legjobb játékosom nem is olyan rossz..
-
p0ty
aktív tag
válasz
elod22
üzenetére
nálam azt szokta hogy szét dobja a lábakat ami jó de utána nem tud csúszni meg semmi hanem elengedi a lábai alatt valamint rosszul zárja sokszor a szögeket, szeretnék egy TOTS David Luizt és akkor Alisson jönne a kapuba sok embernél láttam, de nem tudom TOTS David Luizra mennyi esély van tehát elgondolkodtam Van Der Sar csoda kapuson, sok embernél látom sok jót is hallottam róla sajnálom hogy nem őt nyitottam ki a fix icon packből
-
Zimmi91
addikt
Srácok, melyik liga sbc részeket éri megcsinálni a jó pakkokért?! Egy 10-15 pakkot akarok onnan csinálni TOTS-ra.
-
elod22
senior tag
"De Gea elfelejtett védeni alig várom a TOTS-ot hogy védelmen alakítsak és jöjjön valaki más a kapufa"
Már keztem azt hinni, hogy csak nálam olyan szar. Az utóbbi időben kb. olyan szinten véd, mint egy 80-as non-rare kapus, ami egyszer kapura megy és nem középre, az nagy eséllyel gól.
-
akooos
veterán
Valaki kicsit később nem akarja az ajaxos weeklyt lenyomni? Elég egy öngól és kilépés. Köszi
-
p0ty
aktív tag
nem hittem volna hogy még ilyenkor is látok új dolgokat de 15-4 után vezet az ellenfelem majd egyik támadásomnál szabálytalankodik ellenem de előnyt ad a játékvezető bepasszolom Roncának aki átveszi belövi aztán visszafújja a szabadrúgást, úgy hogy senki se ért bele semmi indoka nem lett volna de ő visszafújta
utána már sok kedvem volt lejátszani a meccset valamint a maradék 10et is sok kedvem van ilyen után lenyomni 
De Gea elfelejtett védeni alig várom a TOTS-ot hogy védelmen alakítsak és jöjjön valaki más a kapufa -
Yodamest
veterán
Volt egy nagyon érdekes kis meccsem a WL-en, történt ugyanis, hogy egy full bronz csapat jött ellenem. Gondolom valami heti challenge miatt, de ki a tököm az aki WL-en próbálkozik ilyennel?

Jó hát mondom én győzelemre megyek, végig nyomás alatt tartottam, nagyon nem jött át a félpályán, volt valami 35/25-ös kapura lövési arányom. A kapusa volt a legdurvább az egészben, nem tudom már a nevét, de az is bronz volt és a szememet is kivédte. Mindent fogott, elért, belekapott, fölé verte ujjbeggyel, gólvonalra utánanyúlt-kikanalazta, 3 méterről fogott vagy 5 Ronaldo fejest, mindent csinált és mindent is. A végeredmény egy szolid 2-0 lett ide, de komolyan mondom vagy 15-0 lehetett volna, ha a kapusa nem véd superman módra.
Érdekes.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Venni? Bakker én már egy ideje adom el őket. 2500-3000 között viszik a jobb lapokat. Kagawa és Visca még nem mennek sajnos annyiért, de ami késik nem múlik. De abban lehet igazad, hogy még ennél is drágábban mehetnek a lapok majd.
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Neked simám, nekem, nekünk, ki tudja

-
Szigma70
addikt
Jovicsot megvette a Real
érdekes
-
Tajték
senior tag
SB Elit1 rewardból, 2 rare mega és a 2 heti küldiből a rare mega és a rare player pakk, 4 pakkból egy 82-es istentudjaki volt a legjobb... Ez vicc

-
Szigma70
addikt
Megkérdem még egyszer, hátha
Az Ajax-Spusrs heti küldibe, ez a TOTKS Son lap jó egy rare CLR playernek?

-
Szigma70
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Na de bakker, sivert így is úgy is behúzom, van tarcsiban 2000 pontom, tehát ezzel ló....szt ben érek.

Ellenben 12 meccsből 8 winnel álltam, ha van időm este játszani, akkor behúzom a gold valamit, így ma este tuti nem fogom azt a rengeteg meccset lejátszani, csak a 3 winig.
Magyarul, elvették a gold rewardomat, és még sok más emberét, azért a 2000 pontért, amit egyébként is megkapunk
korrekt
-
toxicjew
addikt
Egyébként most olvasom, hogy továbbra is döglődik a matchmaking, sokakat kidobál meccs közben, vagy be sem hív. A helyetekben még nem erőltetném

-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, lenne kedves megnézni valaki, hogy ps-en a seasons kupái mennyi idő múlva zárnak? Köszönöm szépen előre is!
-
Madn!ght
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Sajnos a Battlefieldnél ugyanezt tapasztalom évről évre, csökken a színvonal. A szerverekkel kapcsolatban tapasztalt problémák ott évek óta fennállnak. (ugyanúgy EA játék)
Én már azt várom, hogy a Fifa 20-ban majd előrukkolnak a battle royale móddal, csak mert az ikonok már uncsik' lesznek.

(#32119) Zimmi91: pár meccsre volt időm a hét végén abban az időszakban, mikor működtek a szerverek. Abból a 4-5 meccsből volt egy 93. perces öngólom, csak pislogtam, hogy a francban váltott úgy irányt a labda, de már meg sem lepődtem...
Más: korábban írtátok, hogy a carniballos Williams milyen OP. Múlt héten megvettem, mondom remélem Suareznél gyorsabb, hátha eredményesebb is lesz. Hát nem igazán sikerült még ráéreznem. Nem érzem a 97-es pace-t. Sem a veszett jó shotjait. Kapu előtt annyit balfszoskodik, iszonyat sok kapufát rúg, vagy csak simán eltöri a labdát. Kap még pár meccset, de ez eddig a legdrágább játékosom, kicsit többet vártam tőle... (sniper chem style-lal használom, de próbáltam mást is)
-
gabigyerek
senior tag
13 winnel és 7 db fennmaradó meccsel mondom nekimegyek a Gold2-nek.
Első csapat 91 es rating. 99-es messi, prime eusebio ronadlinho toty marcelo ramos és társai.
5:1 oda. Felhozom Musát 60-ikban 5:5, 85-ikben Ibrával 3 méterről felsőléc. Kontrából 20 méterről 2 védő lába között és De Gea alatt bemegy. Középkezdésnél labdát vesztek, csávó leviszi szöglet zászlóhoz és fedezi.
OKés, első meccs, elfogadom.
Második legfullosabb bundes tagok.
6:5 oda. Reus és Werner bárhonnan kapásból beveri.
Harmadik (itt azért már kicsit ideges voltam)
Auba salah richarlson
5:1-ről megint felhozom 5:5-re. A 92-ik percben egy hosszúra ívelt labdát ricsi kapásból a 16-os sarkáról elrúg a hosszú pipába. 6:5
Negyediket már nyernem kell
Sima gold bpl team, elől Lacazette. 2-ik percben Laca betalál. 9-ik ben laca betalál. 13-ikban laca betalál...
Kilépek, jó a gold 3.
Ötödiket behúzom kínkeservesen
Újabb élmény volt. -
Yodamest
veterán
Na átéltem én is az eszméletlen trágya gameplayt, amiről mindig hallani. Egész WL ilyen volt, mindenki lassú, unreszponzív, egyszerűen mintha egy szűrőn keresztül játszottam volna, cselezni lehetetlenség, tunk foci ezerrel, az nyer aki előbb végigtunkolja magát a védelmen....
Megvettem pedig prime Crespot is és bár meccsenként két gólt szerzett, de ő is nagyon lassú, nehézkes volt, a 95+ pace és agility ellenére olyan volt vele futni, mozogni, mint egy Lukakuval, Zapatával.
Komolyan elgondolkoztam most, hogy hagyom a fenébe, ez nem jó játékélmény. Mellette amíg a szerverek össze voltak fosódva kicsit pókembereztem és annyira relaxáló, kellemes élmény volt......
A másik fele, hogy az sem tetszik, amilyen irányt vett ez az egész és most nem a gameplayra értem. Ez, hogy már Ibra CB, Lukaku CB, VVD ST meg ilyen Mena lapok vannak, akinek jobbak a statjai, mint bármilyen mai játékosnak vagy ikonnak, nonszensz az egész... full unrealisztikus a tálalás, arra fut ki, hogy csinálja mindenki napi szinten az SBC-ket, folyamatosan cserélgesse a játékosait, vegyen meg mindent. Elhiszem, hogy Lukaku CB poszton játszott egy meccset, de könyörgöm ebből miért kell egy full OP színes lapot utána betenni a játékba? Kapjon egy rare gold, de CB lapot azt csókolom, ha már ennyire meg akarják ezt a pillanatot örökíteni. Meg ezek az ír, meg taiwani meg mittudomén bajnokságban lévő játékosok, akik CR7 feletti lapokat kapnak, hagyjuk már!!! Kik ők? Elhiszem, hogy rekord meg akármi, az adott bajnokságban, de kapjon egy IF lapot, de ne ilyen világ legjobb játékosa legyen már belőle. Full unrealisztikus az egész. Miért jobb egy akármilyen Mena mint egy CR7?
Szóval ezekkel nem tudok mit kezdeni, nekem szerintem elég is volt, megyek más vizekre, aztán max ha szeptemberben valami csoda történik és minőségbeli ugrás jön, akkor visszanézek a 20-ra.
-
toxicjew
addikt
Na közben a lehető legkisebb veszteséggel abszolválják ezt a botrányos hétvégét, mindenki visszakapja a 2000 pontját. Ennyi
Azért egy "bocsipackot" adhattak volna még. Tudom, sokat kérek... Na mind1, s1et azért este még lehozom valahogy remélem. -
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
áh, pont írni akartam, de

Engem az idegesít, hogy megérkeztem és direkt elkezdtem csinálni a squad battlest, hogy az elite 1 simán meglehet 700 pontk ellett hozzá. Mondom majd később lejátszom. De előtte játszottam kb másfél órát, hogy tudjam majd enemyt updatelni. Nem megérte a másfél órás küszködés?
-
Szigma70
addikt
Egy tökös, valamire is adó, a felhasználóit kicsit is tisztelő cég most azt közölné, hogy
" Bocsi, gonjaink lettek,de rajta vagyunk a dolgon. A mostani WL ennyi, mindenki aki elindult gold rewardot kap, aki ennél feljebb áll, az azt. És visszaadjuk a 2000 pontot. Mégegyszer bocsi"
De ez az EA. Várom mi lesz a komunikáció
-
nrico
tag
Sziasztok!
Mivel az EA úgy gondolta, hogy kompletten az összes játékát leválasztotta a netről bemutatom mire jutottam a csapatommal. Ma délután volt némi tagcsere és kissé idegesítő, hogy nemtom kipróbálbi és csinálni a feladatokat.
Jelenleg DIV 6-ban tolom a rivals-t. Van még mit fejleszteni a játéktudásomon, gyakorlok serényen. WL-ben sikerült összekaparnom 7 győzelmet. (legalacsonyabb szintről)
Nagy tervem, hogy szeretném Futswap-ból kiszedni Suarezt.
https://www.futbin.com/19/squad/7375044
-
toxicjew
addikt
Csodálatos lesz a holnap esti wl dömping

-
Edgar2621
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Én pont nem vettem meg de ez részletkérdés. A mondandód többi részével egyetértek, de az EA valószínűleg egy jól működő szervezet amelyik azt csinálja amiben pénz van. Most úgy tűnik a community nagy részének elég a csiliviliség, a maradék meg elfogadja mert nincs más focis játék. Nem tudom hogy azok akik igazán a foci szeretete miatt játszák és hallatják a hangjukat különböző platformokon mennyien vannak, de az eddigi tapasztalatok és érzéseim alapján nem elegen ahhoz hogy megváltoztassák a rendszert. Ez van édesapám.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Edgar2621
üzenetére
Már nem azért, de a mostani fifa játékosok miatt engedi meg magának az EA ezt. Nem vennétek meg, akkor nem csinálná ezt és próbálna jobbat csinálni. De megveszitek. A szart is. Tök mind1 milyen lesz a fifa 20.
Én előfizetni fogok csak és ha szar lesz, hagyom a picsába. Ti is csak fizessetek csak elő, ne pedig megvegyétek.
-
Edgar2621
őstag
válasz
gabesz82
üzenetére
Ja ha az EA szerverek kompletten úgy már rendben van, arról a gyíkemberek tehetnek nem az EA.
Ma beszélgettem egy haverral, oldschool Fifa-s, az elmúlt években mindig elite3 játékos a WLben(a topicban is aktív volt még tavaly is) és rákérdeztem sok más mellett nála arra is hogy mit gondol a játékról. Azt mondta hogy ekkora sz.rt a föld nem hordott még a hátán, egy inkonzisztens gameplay-jel rendelkező, gyakran lagos, noobokat segítő, hányinger communityvel rendelkező képződményként jellemezte. És ő egy kimondottan nyugis és elfogadó srác. Azt mondta hogy minden évben eddig ez volt a hobbija, de jövőre van esély rá hogy nem veszi meg a játékot. Basszus mindenki csak egy jó focis játékot szeretne a pénzéért. Mi olyan nehéz ebben? Ezért mérges az ember, mert tudjuk hogy tudna jó játékot csinálni az EA. Na jól van, ma már nem írok több okosságot, a lényeg hogy legyenek ikonok meg p.na azt jóvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ki mit ajanl? Robben? Vagy vmilyen gagyibb op jatekos nincs? Xd
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De nem is várok mást ettől a cégtől