Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
LedyGyuszi
addikt
Urak!
19:05kor elnyitom a 305 pakkot...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
LINK
-
ApaFarkas
csendes tag
Remélem jön valami olcsón kirakhato toty,mint pl a saudi volt 😄
-
ThuG4LifE
senior tag
1/1 utan 8/1 ... apa kezdodik.

-
elod22
senior tag
válasz
A guru
üzenetére
Én például tegnapelőtt raktam ki a Blanc sbc-t és a legjobb lap egy Hradeczky volt a 100k csomagból, a többiben még board sem volt. Szerintem aznap nagyon le volt húzva a drop rate, mert a reward és marquee csomagokból sem jött 83-nál nagyobb. Lehet ezzel magyarázható az is, hogy nem csökkentek a bpl tots lapok árai.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
A guru
üzenetére
Gratulálok!
Én lehet elcsesztem, mert ugye Vieirahoz kivettem Cancelot, pedig nem lett volna nagy plusz költség így az ikonra már nyilván nem tudtam rámenni, pedig egy Eusebio jó lenne, de majd ha lesz sok feláldozható lapom.
Közben 12/10-el állok, egész tűrhető csak ne kellene az ellenfél mellett a hendikep ellen is mennem...
14 a cél, aztán majd látom. -
A guru
addikt
Ma megcsináltam a Pelé SBC-t, becseréltem rá a középsőt, illetve Blanc SBC-ből minden megvan az ikonon kívül, amit majd a swapból veszek ki. Ez eddig nem is lenne érdekes, viszont ezekből az SBC-kből ~1,2 millió coin jött vissza, megtörtént az első icon nyitásom, középső Del Piero személyében, jött a bundesből Schulz illetve Kostic, ezen kívül portugál TOTS-ok és egyéb nagy ratinges lapok, szóval aki ikon SBC-ben gondolkodik, az ne habozzon, mert most eléggé megéri csinálni őket.
-
szabyka95
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miert? Ha Vieira mellé ballack nem férne be akkor megeri, ha nem nem. Padra meg nagyobb luxus egy ballack
-
toxicjew
addikt
Amúgy az ultimate tots az annyi, hogy az összes tots nyitható lesz? Legalább a szar ligákat nem veszik ki belőle?

-
Meghivott
addikt
Prime Ballackot (untrade) érdemes Vieirara becserélni? Mármint őt betenni a Vieira sbcbe....
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ah, akkor el kell kezdeni gyűjtögetni.
-
fabri07
aktív tag
Srácok 4-2-2-2 vagy 4-4-2 most a jobb felállás?
-
toxicjew
addikt
Kövi tots az olasz lesz?
-
szabyka95
őstag
Most látom h nincs cb a bundes totsban, mi a fasz?
-
Edgar2621
őstag
Srácok ez a TOTS Giuliano milyen, érdemes megcsinálni? Igazából nem is tudom hogy játszana-e, de jófélének tűnik és nem drága(plusz van egy SBC Musa-m)
-
gabesz82
őstag
válasz
Readonly2
üzenetére
+1 Ederson kifutásokat nagyon érzi, sokszor mentett már meg kontráknál, viszontba közeli lövéseknél nem mindig biztos.
Bernardo Silva is kezd magára találni, az utolsó 6 meccsen, 5 gól 4 assist és rengeteg labdát szerez.
A WL is adja most rendesen, 9/9. Talán mégis számít az erős csapat.
Gyanítom, hogy 10 win után dobni fog valami über ellenfelet aki kitöm 
-
getdizzy
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem nagyon adja a lap
11 meccs 12 gol 9asNalam ez kiemelkedo mert altalaban eloszlanak a golok es assistok
Ami szokatlan nala az a finesse, egyszeruen nem tudok vele ugy golt loni, altalaban kirugja a a stadionbol😂
Viszont cserebe nagyon jol mozog at a vedelmemnEddig a wl 5/4w
Tegnapi gameplay nem annyira volt jo, majd ma es holnap talan ☺️ -
sz_abika
addikt
Na eletem elso full ikon csapataval nost találkoztam. Vicces

Full auto tackle es autoblock volt, szerintem fel se tunt volna ha a srac kiszall. 2-1re kaptam ki, vegig iszonyat nyomas alatt voltam de sosem az o altala vezetett vedo miatt pl. Bele se merek gondolni h ez milyen lehet egy prime /OP vonalas csapattal, mert itt azert volt bébi r9 es cruyff is... -
KaksziLajos
senior tag
válasz
Readonly2
üzenetére
Pár meccs alapján nekem is tetszik TOTS Ederson. De amúgy idén nem érzek eget rengetően nagy különbséget a kapusok között.
Mindegyik ki tudja védeni a szemedet, és mindegyik tud bakizni. De azért a jobbak hoznak egy stabilabb, hosszabb jó átlagot.
Nálam akik bejöttek: gold Neuer, gold Ederson, FB Casillas, 87 Szczeny, 89 Donnarumma (ő nagyon tetszett).UCL Handanovic hatalmas csalódás volt.
-
Szigma70
addikt
-
Meghivott
addikt
A pl tots kapusokról röviden: hányadék mind. Nevetséges hogy a kapusok között gyakorlatilag semmi különbség nincs. 7 gólt rúgtam Alissonnak, gyakorlatilag mindenhonnan. Ederson pedig nálam van. 😶
-
Edgar2621
őstag
Vicc vót egyértelműen(és kicsit reflektáltam az esetei hszre), én azért annyira nem irigykedek mert tudom mi van mögötte. Csak jó látni hogy sikerült nektek és így ketten használjátok is a csapatot. Jövőre én is keresek párt, hátha asszony elkezd Fifazni
Na jó ez még viccnek is rossz, akkor lenne igazán háború itthon(anyádé nem nyerted meg azt a 3 meccset még, miattad nem jön CR jövő héten, miket nyitsz többet Te nyiss pakkot és hasonló finomságok) 
-
MdewC
nagyúr
Hát sry de nekem nem tűnt poénnak elsőre. Ha valóban az volt, akkor gyorsan el is engedem.
Hajrá.Arpo: persze, nem is gondoltam volna ilyet.
Edgar: ha bárki azt hitte, hogy a csapattal epélót méregetünk, az nagyon rosszul gondolja.
Ez soha nem volt célunk, sőt.Az, hogy mondjuk jön egy jobb eredmény részemről sokkal inkább az, pl div 1 xy pont, vagy wl xy eredmény, arra büszkébb vagyok, azt sokkal inkább gondolom pöcsméregetésnek, persze, hogy dicsekszik az ember. Részemről ennyi.

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rakd cm-be sentinellel, sok labdat szerez
-
Francesco003
aktív tag
válasz
arpo04
üzenetére
Mi a fass.....95 óta Juvés vagyok mikor Ftc is bl be volt és azzal az Ajaxal döntőzött akivel Ftc egy csoportba volt,,,kint voltam meccsen Nyilas Elek félidőbe egyenlített azt kaptunk 4et...Döntőt Juve nyerte azóta love....Itt sokan még homókózsóba se voltatok boccsesz..A Realnak addig szúrkoltam míg cr7 ott volt mert ő kedvencem de akkor is Juve volt az első..Szóval inkább mindenki kérdezen mielőtt ír..valószínűleg még régebb óta Juvés vagyok mint itt bárki...
-
Kristof_94
nagyúr
Na nekem jött tots Bernardo Silva, kíváncsi vagyok rá. A wf nem jó, de inkább csak előkészíteni fog.
-
Hazli17
aktív tag
válasz
A guru
üzenetére
Igen, ezt olvastam. Első körben a god of war, days gone, uncharted kipróbálása/végigjátszása miatt gondolkodnék egy ps beszerzésén, az xbox mellé, mert a kis barátaim szintén xboxosok. Bár a legtöbb játékidőt így is a fifába teszem bele, akkor lehet tényleg érdemes lenne azt is psn nyomni.
A kontroller kérdést Szigma, hogy id oldotta meg? Ha jól tudom ő box kontrollerrel játszik psn..?!Ja igen, Maldini is kirakható sbcből.
-
Hazli17
aktív tag
Én jót nevettem, egyből leesett, hogy csak cinkelés és nem komolyan buzizol

Szigma, 4 millió a transfer listen??? Boxon olyan 1,2 millió item van, nagyon max 1,9re ment fel a nagy pakknyitásokban január óta.
Érdemes lehet a fifa 20at psre megvenni?
Gondolkozom erősen, hogy a box mellé veszek valami jóáras ps4-et, márcsak az exkluzív címek miatt is..Icon védőt ajánlotok? Ha igen, akkor kit? Cb elsősorban.
Desailly, Cannavaro, Blanc? Ugye ők jöhetnének sbcből. Vagy más? -
gabigyerek
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kedden
-
Kristof_94
nagyúr
Mikor jönnek a garantált tots lapos sbc-k?
-
Pietrosz
addikt
Jött ma valami vízilabda patch? Az előbb volt egy 7-6 ra megnyert meccsem. Volt itt minden, Ronaldo mesterharmas fejesbol, null szöges gól és hasonlók.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nekem olyan 8 millió bár ebből csak tots Allan eladható.

Tényleg bolond a piac, én is lemondtam a további vásárlásról. -
adise
őstag
no offense csak poénnak szántam reméltem át jön pár embernek
a sok összeesküvés elmélet köztDe tényleg ez egy játék a szorakozásról/szorakoztatásról kellene szólnia és az ötletekről a topiknak, nem a sok sírásról, hogy a magamfajta noobok is ellessenek pár trükköt tippet a jobbaktól. persze ez csak lehet engem zavar, hogy itt ugylátom sokan nem élvezik a játékot, csak görcsölnek felette. És a legegyszerubb annyit irni erre, hogy hello nem kell olvasni

-
arpo04
őstag
Ne vedd magadra nevess rajta. A csapatotokat pedig nem irigylem. Sok munka volt benne.

Szigma: hulye fejjel elnyitottam bpl alatt kb 50 pakkot. Semmi se jott, ma 7 pack es 3 tots... nem ertem a logikat. A csomagok erteke se igen volt tul jo megis 1,2 millas nyitas a 3 lap. Ez a jatek is olyan mint a nok, nem lehet soha megerteni. -
Szigma70
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Senkinek nem maradt pakkja, sztem csak a fanatikus bundások nyitnak. A transferen sem ugrott meg az item szám. Egy hete volt 5 és 6 millió közti eladó cucc, ma este alig ment 4 felé.
Ezért van drágulás -
KaksziLajos
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
És tényleg. 6,5 miska a csapatom. Sosem volt még ilyen jó, sokkot kaptam.

Érdekes amúgy, tényleg megugrottak az árak, nem kicsit. Mennyire kiszámíthatatlan ez a rész néha. Itt a TOTS, mindenki nyit, pickel, erre nemhogy csökkennének az árak, még nőnek is....
-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ne is mond, csináltam ma frissből lecsót, baszott drága a paradicsom is meg a paprika is.
Lassan olcsóbb a jó kis rantó husi -
Fifaisshit
őstag
Gyerekek brutalis dragulas van

-
Edgar2621
őstag
Ne húzd fel magad, szerintem poénos akart lenni és ez lett belőle. Az Epénisz méregetésetek mondjuk tényleg kicsit túlzás
Bakker tök jó látni hogy ilyen csapatotok van, és azért van mögötte befektetett idő/energia/pénz is. Ezt bárki elérheti aki beleteszi a melót, persze nem kevésről van szó, de el lehet érni. Szóval le a kalappal előttetek és itt a példa, hogy meg lehet csinálni(az más kérdés hogy közben élvezi-e valaki, de mindenki úgy él ahogy tud és akar). -
v-man
őstag
Da Costa ára beállt újra 400 körülre, lassan ki lehet próbálni 😁
-
MdewC
nagyúr
Azt gondoltam, hogy sok ember agyát felcsesszük, legalább nem árul senki zságbamacskát. 😘😘😘

-
Readonly2
tag
Bakker , olyan késések vannak boxon ami hihetetlen . Most épp a meccs utáni képernyő tölt 3 perce...
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
40k egy használt xbox. Ha csak fifazol is megéri
-
p0ty
aktív tag
PC-sek nektek is szórakozik az Origin? folyamatosan dobál offlineból onlineba
-
Kristof_94
nagyúr
Nem tudnám kihasználni a konzolt, jó ez nekem.
Amúgy brutális, hogy milyen árak vannak. Bruno Fernandes lapja elég jól néz ki, de nehezen beépíthető. -
Szigma70
addikt
Azt hittem, ez a Witsel gyerek olcsóbb lesz.
A játék egyik legjobb középpályása lett, de sajnos prime Ballack árában
Egy engine lappal hibátlan a csóka -
forras2
őstag
Szevasztok!
Offline játékban már nincs lehetőség saját csapat létre hozásának?
Mindig élveztem saját csapatot összerakosgatni, és azzal 1 saját bajnokságban küzdeni a gép ellen.
De nem találok erre lehetőséget. Csak én nem vettem észre, vagy nincs rá lehetőség már?

-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Évekig szenvedtem PC-n a gép instabilitása miatt (pedig jó gépem van, minőségi alkatrészekből), idén konzolra váltottam, és nektek is csak ezt tudom javasolni. A konzol nem kap kékhalált, nem lesz vírusos, nem romlik el benne alkatrész, nem kapcsol ki random.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ige, aztan 2 perc mulva ujraindul. Felforrt, nem hutott a procihuto, 80 fok felett volt, harmadszor (!!!) sikerult ujrapasztazassal ravennem, hogy terheles alatt se legyen tobb mint 60 fok, de baszhatom, megint kikapcsolt....proci, alaplap vagy ram.
Feladom. Megy ki az ablakon a francba -
gabesz82
őstag
válasz
uszid94
üzenetére
Az az igazság, hogy volt egy olyan ember, hogy Raoul Wallenberg, egy svéd diplomata, aki nem mellesleg rengeteg magyar zsidó életét mentette meg a 2. VH ALATT, nem utána, nem előtte, hanem közben. Elég erős a gyanum, hogy róla is tanulnak töri órán, viszont így felborul az idősík... De ezzel befejeztem a töri témát

-
KaksziLajos
senior tag
Na, most nézem csütörtökön egy Telles-Militao picket kérnék.
Köszönöm! 
-
uszid94
tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nem kell komolyan venni ez egy koltoi tulzas volt ...
-
toxicjew
addikt
Ilyennel se találkoztam még... Gyerek lőtt egy szarmák gólt szögletbol, fogalmam sincs hogy hogyan, kapus kiejtette a labdát, erre lőtt utána egy öngólt
utólag biztos bánja mert a hosszabbításban nyertem
egyébként ezen a meccsen elkepeszto dolgok történtek, időnként a jatekosom egyiranyban futott és nem lehet le váltani róla, sőt semmit se csinálni...
és ez nem a labdás glitch volt, általában szöglet után történt. -
uszid94
tag
válasz
Sickboy25
üzenetére
Ez nem bekepzeles fix hogy igy van. Velemenyem szerint a multunk soran valakiknek mely sebet okoztunk es azota is az atkukat szivjuk... vannak sved ismeroseim es a tori orajukon azt tanitjak magyarorszagrol hogy a 2. Vh utan jott letre ... ok pedig lealltak vitatkozni az oran...
-
ThuG4LifE
senior tag
Castro b2b ikon nyitas!

-
thebigK
addikt
5bol 2 win, 3 vereseg a kikapcsolo gep miatt... remek

-
elod22
senior tag
Azért Halstenberg se piskóta egy shadow lappal. 187 cm, 96 jumping, 91 strenght, 97 pace, majdnem 99 def, ráadásul az ára se vészes.
-
v-man
őstag
Duplázták Da Costa max árát, 400-ról 800, ha esetleg vki szerencsésebb volt mint én és sikerült vennie, már adhatja is el 200 haszonnal.
Legalább 8at vittek el az orrom elől, abban a pillanatban, hogy kitették 😐 -
p0ty
aktív tag
válasz
zolika7373
üzenetére
ezen én is gondolkodtam, és vártam a weekly obj-ben mert jövőhét szombattól lesz június 1, szerintem jövőhéten kedd-szerda körül jön majd sbc, vagyis most erre számítok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Linux Mint
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Házimozi belépő szinten
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- További aktív témák...
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bakker tök jó látni hogy ilyen csapatotok van, és azért van mögötte befektetett idő/energia/pénz is. Ezt bárki elérheti aki beleteszi a melót, persze nem kevésről van szó, de el lehet érni. Szóval le a kalappal előttetek és itt a példa, hogy meg lehet csinálni(az más kérdés hogy közben élvezi-e valaki, de mindenki úgy él ahogy tud és akar).

Köszönöm!