Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Ezt a Bruno Fernandes gyereket ajánlom mindenkinek beépítésre, gyakorlatilag egy Flashback Firmino csak 200K-ért. Olyan statjai vannak, hogy én anchor lappal használom középső CAM-ként, mert mást felesleges tenni rá. Nagyon jó, mind mozgásra, mind lövésekben és így anchorral még labdákat is gyakran szerez a visszafutásoknál, perfekt lap.
-
p0ty
aktív tag
megcsináltam a garantált Liga NOS TOTS csomagot és meglepődtem de egy Alex Telles jött belőle, FS Ferland Mendynél mennyivel jobb? statok alapján sokkal csak ig-ben is használható?
-
Szigma70
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Így belegondolva a fenti csapatba, Blanc helyett ugye rakom ki Vieirát, Rijkaard helyett meg jönne moment Blanc, túlképp egy end game csapat lehetne
Hmmmmm, ki is tudnám hozni
Csak ugye még annyi lap jön...... meg ki tudja mikor dob meg a játék valami jó lappal amit be kell tennii
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
-
v-man
őstag
válasz
Readonly2
üzenetére
Persze már itt is a többség untrade, a két csapatomban összesen van 7 db eladható, közülük csak headline Werner nyitott, a többit már célirányosan vettem: moment Baggio, prime Okocha, tots Tagliafico, Da Costa, if Mbappe, carniball Llorris. A többi értékesebb még a várt tots őrület előtt ment piacra. (De így utólag közülük már senki nem is férne be, még moment Hernandez se.)
Bundes totsból Werner kellene leginkább nekem.
-
DallasKorben
csendes tag
Sziasztok! Megfigyelelte vki hogy a tots pakkokba folyamatosan csökkenti az EA százalékos esélyt. PL TOTY nál ultimate pakk 21% volt, most meg csak 14%. Érdekes
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
2 bajom van ezzel a lappal
Az egyik, hogy aki nem bundessel játszik, annak b@szott nehéz beépíteni, főleg, hogy most adtam le Ballackot és Lothart
A másik, hogy ez egy olyan lap, amit valaki nagyon imád, és bejön neki, valaki meg nem érti, mik ezek a számok rajta. Nekem pld se tavaly, se idén nem vált be. Olyan, mint 18-ban SMS.
Minden esetre jó lapnak tűnik a statok alapján, az ára is OK, aztán, miit hoz, az már a játéktól is függ.
Más
A TOTS végén, az Ultimate TOTS-hoz is lesz garantált SBC?
És vajon mi kell bele? 11 TOTS lap?
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Marcooo Reust szeretnem, de gold3bol necces szoval beerem Pizzivel

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Lori82
üzenetére
A player pick neked is tots lesz, annyi hátránnyal, hogy a 2 pickben nem lesz garantált Bundesliga tots, de ettől persze megvan rá az esély. Gold 2-től kezdve minden pickben van legalább 1 nagy ligás játékos. Ha a TOTS alatt a kék lapra gondolsz, akkor azt csak elittől adja, ugye az eladható.
Amúgy nekem is meglett a gold 2, nagyon kíváncsi vagyok rá. Eddig IF De Gea kivételével nem volt szerencsém a "pikkel". Ő is silver 1-ből jött, ez azért komoly.
Akit szeretnék: A bundásból Havertz az első számú lap, ha beadná mellé 99-es Pelét meg 97-es R9-t, akkor is az ő lapját választanám.
Reus sem lenne rossz, de nem tudom hogyan viszonyulnék hozzá, miközben egész évben szidtam. Lewa is jó, nagyon op. Brandt szintén jó, Havertz kicsit gyengébb változata. A többi lapot meg szeretném elkerülni, mert hiába jók, az adott posztra már van emberem.
Portugál ligából meg természetesen Militao.Nálatok ki lenne a fő cél?
-
ThuG4LifE
senior tag
Fut swapbol kivettem a jumbo rare player packot, jott egy tots Demirbay es egy discardos lila, 250k osszesen, nem rossz.

-
akooos
veterán
válasz
Lori82
üzenetére
Minden rankban csak TOTS lap van. Gold 2 fölött lesz egy garantált német ligás TOTS lap, de az alatt lehet, hogy csak portugálból választhatsz. Szerinted hogy nyitottak múlt héten sokan silver 1-ből Fernandinhot?
2 TOTS lapot fogsz kapni, 6 TOTS lapból választhatsz, de nem garantált, hogy akár 1 bundesliga is lesz közte. -
Lori82
senior tag
Biztos én vagyok a vak,de nem találom. Gold 3-at értem el most 7végén a WL-ben
,milyen csomagot kapok,mi lesz benne? TOTS lap csak gold 2-től van,ha jól tudom -
Readonly2
tag
Srácok , így a játék vége felé nálam mindig majdnem full untrade a csapat, pedig év elején megfogadtam idén nem így lesz, dr valahogy csak tele lettem untrade lapokkal.. Nálatok mi a tendencia? Ez elkerülhetetlen és dolgozzam fel vagy valamit szarul csináltam ?
-
Jinxb1rd
addikt
Kiraktam én is, esett is egy jóféle lyukaskezű kapus.

Meg tegnap elnyitogattam store-ban 500k-t, 3 ultimate packból esett kettő 84-es kapus, meg egy 86-os firminho, a többi mind 83-. Még szerencse hogy csak funból csinálom már ezt, mert nem játszok. Eléggé ideges lennék, ha komolyan gondoltam volna.
(#34768) Digestive
Ezt tuti kiraktam volna én is. Szerintem a 83-as lapja is nagyon jó volt a 88-as csapatomba, hát akkor még ez. Legalábbis papíron, mert egyébként meg a nagy szint miatt úgyis csinál belőle a játék egy jóféle bronz játékost, aki nem hogy labdát nem bír átvenni, de még érte csoszogni se. -
szabyka95
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Fifaban hasznalhatatlan igy.. 56 os gyorsulas meg emellett. Remelem jon egy nemet cb sbc
-
szabyka95
őstag
Megneztem tots sule kartyajat, 36 agility, balance, 40 jumping.. Gerincserve van a csavonak? :D
Ertem en h 195 cm s 97 kilo de akkor is.. -
marcess
senior tag
Én behúztam a Goretzka sbct, packokat majd boxon nyitom, kb 250k plusz a klubb kiürítése bánta, csak annyit hagytam ami majd a bundás garantált sbc- re kell (85-ös team egy tots játékossal tippre)
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nah, most 2x elvertek. Fáradt vagyok, nem tudok úgy koncentrálni, ahogyan kellene így hagyom is inkább. Elengedem a Gold 2-őt.
Ebből a Bundás pickből pedig jól jött volna az SBC töltelék.

-
Lori82
senior tag
TOTS Mané ér 1,7 milliót? Valamit változtatnom kell,mert megint csak gold 3 lettem
Vieirán én is gondolkodom.Talán összejönne Gullit is,de baromi sok a CM-em ,CDM-ben meg szerintem pazarlás használni -
KaksziLajos
senior tag
21/14, megvan a Gold 3.
A 7 vereségből 2 a sör rovására írható, már jó kedvem volt tegnap.
2 a 93. percben kapott góllal lett vereség, csak a magam figyelmetlenségének köszönhetem. 2 vereségnél nagyon jó csapattal rendelkező jobban játszó ellenféltől kaptam ki.Na, aztán 13 győzelemnél a Gold 3-ért bedobta ezt:

Annyira undorítóan tolta a gép, hogy a pofám leszakadt. Ki is kaptam 4:2-re, volt Dub meg csitítás is részéről... Haljon meg és legyen más baja is.
(Ez egy mondás, nem kell mellre szívni)Ezután jött egy fullos csapat, jobb, mint az enyém, ott meg úgy tolt a gép engem, hogy 25 perc után 3:0 volt ide és ki is lépett csórikám...
THIS IS FIFA NÁJNTÍN!
-
thebigK
addikt
Itt is behuzva a gold3, a csapat jo, 10 meccs maradt benn sajnos(?), mar nincs idom
-
p0ty
aktív tag
2 hete 3 millás kerettel és hatalmas hiányosságokkal pár poszton mentem 22 wint jött a PL TOTS nyitások miatt kb 2.2 millát össze szedtem és mentem 24 wint aztán megint jött olyan 800k a fix PL TOTS csomag miatt, és sikerült 21 winnel végezni..úgy hogy 4 játékos volt aki azt mondom jobb volt, és ha valaki jobb az bevallom de 4 játékos volt aki jobb volt
ehhez nem tudok mit fűzni még talán annyit hogy a mostani csapattal amivel 21 win lett WL-ben kb 150 pontot felmentem DR-ben a héten..tehát számomra érhetetlen de hát ez van amit előző héten adott most elvett úgy látszik, de egy ami biztos annyi szabálytalanság van hogy az hihetetlen. -
Stylerr
addikt
Rafa érkezett az SBC-ből. Jó kis supersub!

-
Readonly2
tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nekem olyan 600-700-ból jött ki anno Viera, meg belement mindenki a klubból. A múlt havi swap baby icon és a mostani swap 91-es Bayernes if sokat faragott belőle, megérte.
Nekem is a görög kapust dobta, sebaj valahol majd lesz sbc értéke .
-
A guru
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
WL egész nyáron lesz. Vieira kötelező idén is.
-
sz_abika
addikt
Azert nagyon nehéz döntés melyik feher játékost utalom a legjobban... A gyapotos bandabol van elég, de hogy a masik oldalrol Butragenyo a toplistas nálam... Szerintem nem nyertem még olAn csapat ellen, ahol tudott os jatszani a srac es megvolt neki a lap. Gusztustalan. Nem tudod felboritani, de VVD lába között megfordul es nem tud mellé lőni. Statokat megnezed, egy senki, de itt... :@
-
s0p0q0r
aktív tag
Miért emelkedtek az sbc ellenére a liga nos tots arak?
-
KaksziLajos
senior tag
Gondolkodom egy utolsó komolyabb fejlesztésen, egy ikon SBC által. Mivel coinom nem sok van, és a játékból sincs sok hátra (ráadásul WL sem lesz végig?! Wtf?!), így nem sok játékos jöhet szóba. Akik jók lennének, az R9 és Pelé
, nem lesz ennyi coinom.A további ikon SBC-k közül egyedül Vieira esélyes, de nem tudom belevágjak-e?!
Van egy FB De Rossim, nagyon szeretem, egyetlen negatívum vele kapcsolatban a sebessége, és a húzósabb meccseken a staminája.Vajon megérné Vieira? Ezen agyalok. Mondjuk amikor ellenem játszott eddig, mindig egyedül megette a középpályámat, ez tény... Elég sok pro jatekosnál is látom Gullit párjaként.
-
toxicjew
addikt
Nekem Almeida
g3 megvan habár ahogy kezdtem, sokkal több volt ebben... Közép tájt nagyon sokat buktam, de szinte mindet 2 gólokkal. Unlucky. -
A guru
addikt
A kedvenc lapom, Goretzka végre megkapta a prime verzióját, nagyon valószínű, hogy érkezik, főleg ezért az árért, a gold lapja az első vételeim között volt idén, több, mint 1000 meccsen szolgált anno.

(A való életben is nagyon megkedveltem a játékát, igazi box to box kp.)
Ja a liga NOS SBC-ből a kapust kaptam, de nem gáz, kinyitottam előtte eladhatóban, árulgattam, aztán egyszer csak elvitte valaki 70k-ért.

-
elod22
senior tag
Mindenkinek Bruno Fernandes esett?
Nekem is, de egyből ment Blanc 87-es sbc-be, már csak James hiányzott, de mivel az utolsó swap kártya csak holnap este jött volna leghamarabb inkább beleraktam a portugált, s ahogy számoltam kb. 150 ezret faragott az összköltségből. Ez most nagyon korrekt követelmény volt egy jó lapért cserébe. -
dejvid8
őstag
Csak nekem esett a görög kapus az SBC-ből ?

Annyira éreztem, hogy őt fogom.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem egy Bruno Fernandes esett, nem rossz lap, bár Militao lett volna az igazi!

Goretzka ahogy nézem max. 200k-ból kijönne, de nem tudom...
-
Digestive
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
-
Zimmi91
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nekem van egyel ezelőtti Tellesem, az tökéletes, így max Militao vagy Fernandes lett vna jó, de Mbabu miatt mindenképp kell Schar és nyitottam egy piros Laportet, szal igazából a legjobb esett

-
LedyGyuszi
addikt
pfúúú az a TOTS Goretzka...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
p0ty
aktív tag
válasz
szabyka95
üzenetére
azt hogy ugyan ezek megtörténnek velem is
belsővel 10ből 8x ugyan így lövök mint az ibra és a nedved, a nedvedes pont ugyan így történt meg velem tegnap, elhúzta a kapust gondoltam belsővel sima és senki se zavarta és mellé tekerte, a Musa féle dolog értem hogy nem lépett oda de az meg egyértelmű tizi mert elsodorta és úgy érte el a labdát
csak az Eusebio aki meglepett, láttam már ilyet és az én játékosom valamint az ellenfelem is csinált már ilyet de egy Eusebio akinek a kártyája nagyon jó megtud ilyet tenni, de amit írtam a játékvezetők nincsenek a helyzet magaslatán mint ahogy a Musánál láthatod
-
Lori82
senior tag
Gold 3-ért ad TOTS lapot a WL reward? Nagyon szarul ment a játék ezen a 7végén a WL-ben.A maradék 6 meccsemből ötöt meg kellene nyernem a Gold 2-höz . Nem valószínű,hogy sikerülni fog
3 hónapig zsinórban hoztam a Gold 2-t ,kb 4-5 hete meg szenvedek,pedig most jobb csapatom van mint 2-3 hónapja . Ki érti ezt ? 
-
Szigma70
addikt
Azon agyalok, ezt a Goretzkat, hogy a rákba építenem be
Számokban mindent visz CM
-
Tajték
senior tag
További 12 db 50k pack-ból Cuadrado és Shaqiri a legjobb...
A legalja amit ez a rendszer képvisel! -
Zimmi91
addikt

Szerintem megéri megcsinálni ezt az SBC-t, untrade 81-es lapokból elég jó

-
RyanGiggs
őstag
Kiraktam a 93-as Bergkamp-ot és azt vettem észre, hogy a kommentátor nem mondja a nevét. Az hogy lehet? Esetleg az ügy érdekében lehet valamit tenni?
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
De pont ilyen liga lapot keresnék, de nincs egyszerűen...
-
sz_abika
addikt
Nincsen olyan kártya h icon edzőt csinaljon egy MLS edzőbol? Vagy ez valami companion app bug h nem talál? Edzőt icon ligaval sem
-
Tajték
senior tag
TOTS Vlachodimos lett a legjobb lap, 5db 125k pack, 10db 45k pack, 10db 15k pack -bóóóól
Egy olyan Tots lap aminek a minimal ára 70k ezért kb 300db van a piacon, így eladhatatlan.
Volt egy pár 84-es lap és ennyi....
Nem is baj hogy abbahagyom ezt a szart, ez nonszensz és gusztustalan is egyben!!!
Aránytalanul van felosztva a pack nyitás, valaki minden 10. nyitásra nyit valamit valaki meg 200-ból sem.Nem elég hogy az online része is ugyan ez: valakinek játszható minőség valakinek meg a játszhatatlan szintet hozza folyamatosan, erre még a packok pofátlansága is, ez így totálisan random, bizonytalan, instabil, amatőr...
-
dracox
addikt
Más is hatalmas ellenszélben tolja az SB meccseket?
Próbálom kiszedni a chelsea-arsenal pakkot Legendaryn, de hihetetlen mit meg nem enged magának az EA. -
ThuG4LifE
senior tag
19/5 utan 25/10, aztan ismet 5-ik meccsen sikerult nyerni. 4szer egymas utan tizikkel kaptam ki. 6-6, 7-7 ... ilyen meccsekkel. Rengeteg kick off golt kaptam. Unom mar nagyon, de a hulye fejemmel csak szenvedek ezzel a tragya jatekkal ...

-
p0ty
aktív tag
válasz
szabyka95
üzenetére
egyértelmű hogy jobbak jönnek de a 4 vereségből 1x volt hogy jobb volt az ellenfelem, az hogy a zöld nem megy be meg a sok hülyeség előjön az már nem azért van mert jobb az ellenfél hanem mert fos a játék
és igen én is szoktam molnargabot nézni és láttam már nála is nem 1x hogy rosszabb játékos ellen szenved mert semmi se megy be neki.. -
Tajték
senior tag
Ráuntam a játékra végérvényesen. Már nincs is kedvem elindítani csak a 4 SB-t toltam le napi szinten kötelező jelleggel. Már a csapat építgetés sem hoz lázba, amúgyis a "sok" untre miatt nincs is már sok lehetőség....
Eladtam a mozdíthatő 50k + os játékosokat és elnyitom a most promo ulti pakkokat belőle...
13% esélyt ír a Tots-ra per pack, haha persze
Jelentkezem az eredménnyel

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a vicc az, hogy talán egy fejese volt.

31meccs 30 gól 25 assist 
Reus sem lenne rossz, de nem tudom hogyan viszonyulnék hozzá, miközben egész évben szidtam. Lewa is jó, nagyon op. Brandt szintén jó, Havertz kicsit gyengébb változata. A többi lapot meg szeretném elkerülni, mert hiába jók, az adott posztra már van emberem.

,milyen csomagot kapok,mi lesz benne? TOTS lap csak gold 2-től van,ha jól tudom

g3 megvan habár ahogy kezdtem, sokkal több volt ebben... Közép tájt nagyon sokat buktam, de szinte mindet 2 gólokkal. Unlucky.