- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
En azt hittem Vollanddal kiadja a 85os ratinget hamar, de sajna matekoznom kell h PLbol kijojjon... Ami rare es kell még azokat nem akarom felhasznalni főleg h igazából semmi se kell egy nyomi bundasligabol.
-
Kristof_94
nagyúr
Én is kirakom mindjárt, de kb. 2-3 van aki kellene.
Havertz, Havertz és Havertz.
De amúgy Lewa, Reus, Jovic sem rossz. -
Ragnar17
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Sajnálom,hogy nem úgy listáztam a játékosaim ahogy javasoltad, túl hamar értek véget.. amik mostanában érnek véget, drágábban mennek, mint az azonnali ár.
Koke-t vásárolgattam, vannak akik 25-ért megveszik amik most járnak le..de mivel hamarabb listáztam a legtöbbet, így listázhatom a többit 21-22k-ért, nem kockáztatok,hogy még 1 órát végigvárjak, és esetleg essen az ár.

-
akooos
veterán
Na kit dobott az SBC?
Ide Sancho
-
Szigma70
addikt
Az a baj, ha megcsinálom, de nem jön be, akkor kitettem az ablakon fél millányi lapot.
Ha nem csinálom meg, akkor meg ha nem jön hasonló lap , hasonló árban, akkor verem a fejem a falba, mint kicsit a Firminó lappal. Mondjuk előre könnyebb embert találni, de a középpálya szűk keresztmetszet sajna.És igen, tavaly próbáltam, és nem lettünk barátok, pedig akkor is mindenki ajnározta
-
p0ty
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
nem baj ha jobb
csak mikor 3/3 lövés kapufa, vagy CR elfelejt harcolni, meg mintha nem akarnának focizni meg nincs bennük rendes az a harcosság ami máskor megvan hogy ütköznek minden, ilyenkor folyamatosan lepattanok róluk és nem tudom miért, persze biztos jobb játékosok játszanak ilyenkor mert a csapaton is látszik, de akkor is ezek ha meglennének akkor lehetne gyakorolni valamint izgalmas meccsek lennének de ezek elmaradnak és látszólagosan elmaradnakmás:
a Liga nos heti küldit meglehet úgy csinálni hogy elkezdődik és becserélek 3 embert? vagy akkor nem engedi? -
Tajték
senior tag
Bocs az offért!
Van itt valaki aki játszik az NHL-el is?
Csak arra lennék kiváncsi hogy az is ilyen aljas játék mint a fifa? EA game az is!
2-3 éve bírtam nagyon, szivesen ráfeszülnék megint.
-
Yodamest
veterán
jaj az autoblokk OMG, ne is mondd... iszonyat méreteket öltött az utóbbi időben. Már már komikus helyzetek alakulnak ki a kapuk előtt, amikor sorra bombázok és még amikor nincs is előtte védő, akkor is a semmiből belerepül egy a labdába vagy a saját támadóm hátába rúgom bele, majd les... egészen elképesztő.
Csak elképzelek egy valódi mérkőzést, amin mondjuk Roni épp lő egyet a 16-osról és Dybala az ellenfél ötösén belül háttal a labdának kivédi azt az elvetődő kapus mellett, majd a bíró befújja lesnek is ráadásul.
szerintem a 2. ilyen eset után repülne a csapatból az aki útban volt 
-
MdewC
nagyúr
Ugyan így voltam tegnap. És ugye már leírni se merem, de a game play mindig konstans és soha nem változik. Aha, persze... Mintha nem ugyan azzal játszanék mint múlt héten. A labda rohadtul elpattan átvételkor, alig bírom irányítani és szinte minden késve történik a rivben, mint, ahogy lenyomom. Érzem a gépi rásegítést is.
De nem merek már ilyeneket leírni.

Yoda: ezt még adnám is, de akiket kaptam tegnap full bénák voltak, ha olyan game lett volna mint a wl-ben, akkor hátrakötött kézzel felzabálom őket.
De az irányítás miatt esélyem se volt. -
Yodamest
veterán
Én tudom mi történt, ilyenkor játszanak a jobb játékosok. Ezért létrázok WL alatt, mert akkor a legjobbak úgyis WL-eznek, így sokkal magasabbra feltudok menni, mint hét közben. Jellemzően WL alatt 2000-ig szoktam felmenni, aztán ha játszok így hétfőn, kedden, akkor akár 1800-ig vissza is tudok esni

-
p0ty
aktív tag
nem tudom megint mi történt de ami csapattal csütörtökön simán felmentem 2300 pont felé most ugyan azzal semmit se tudok csinálni, tanácstalan vagyok már megint sokadjára, délelőtt se tudtam nyerni pihentem kicsit gondoltam majd most hát nem

-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Valamit valamiért. Én inkább kipróbáltam akit szerettem volna és élveztem is, minthogy az adón szorongjak. Bár hozzáteszem, legtöbbször odafigyeltem mikor kell megvenni és aztán mikor eladni, így a minimumra csökkentettem a veszteséget. De ha tényleg egyben nézem, talán még plusszban is vagyok, mert volt akit jóval többért adtam el.
-
Yodamest
veterán
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
De Te tudod milyen hiperérzékeny vagyok és nem teszed plusz szinte már nincs mit felgyújtani.

Csütörtökön viszont nyiss vmit, különben én teszek kárt vkiben!
Yoda: tudom, tudom.

Inkább jelölj be.

-
Yodamest
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
hát gyakorlatilag akkor minden szituációban kell, olyan ritkán van, hogy ne legyen a lövés pillanatában 2-3 védő a nyakamon... hát ha viszont ezt ennyire figyelem, akkor elég sok játékos kikerül a képből. sorry Poulsen

-
Kristof_94
nagyúr
Na Hazard is meglett 8 meccsből, De Brunye jónak bizonyult. Brahimi szerintem felejtős, sok az a 7 meccs egy Liga NOS csapattal.
-
toxicjew
addikt
Valaki, aki 2 csatáros felállásban tolja, tudna segíteni ctben? 442 és 4222 érdekelne leginkább.

-
Fifaisshit
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Mondjuk ha rarontanak mennyire pontosan passzol adott szituban, elol mennyire higgadtam ertekesiti a helyzetet .......
Elvileg ha vesztesre allsz szarabb composurrel rendelkezo jatekos tobbet is hibazik, de ez az uccso dolog szerintem csak urban legend ........De anno mar kiveseztem ezt is hogy mennnyire fontos “rejtett” stat a reakcio es wf mellett

-
Yodamest
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
Hát elvileg a higgadtságot jelöli, hogy a játékos mennyire érzi a nyomást kritikus pillanatokban, de ez nem mond sokat nekem. Egy manager játékban még oké, de itt a fifában mi az, hogy "érzi a nyomást"? azt nem nekem kellene érezni? Nem a játékos higgadtságán, ítélőképességén kellene múlnia, hogy jó döntést hoz-e kritikus pillanatban vagy sem? Ezt nem értem, hogy tükrözheti egy szimpla stat. Magyarán ha ez így van ez a stat jóformán minden más statot felül tud írni önmagában, mert lehet neked 99 finishing vagy 99 tackle, ha nyomás alatt van a játékosod és ez kihat rá, akkor semmit nem ér a többi stat.
-
Szigma70
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
En is nézem azt a statot, és sztem érezhető. Akinél ez magas, 85 felett, az átlagosabban, egyenletesebben teljesít. Szinte minden meccsen hozza amit tud. Akinél ez alacsony, az is lehet jó, de sűrűbben tünedezik el, lesz szürke egy egy meccsen. Persze amilyen jó néha a játék, lehet szarni is kellene erre a statra, hisz van mikor a lōvő, vagy passz statok sem számítanak
-
Yodamest
veterán
és ha kérhetem a véleményed, tots Brandtról egy hawk lappal mit gondolsz? Ő most nagyon jó árban van vagy csak én nem veszek észre valamit? 3. verzió, hogy a composure ennyire sokat számít, mert szerintem ha az 85-86 körül lenne akkor simán millió felett érne a lapja gondolom.
-
-
zolika7373
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem az a szivas hanem a 11portugal ligas. Egyszeruen nem tudtam elkezdeni se, mert allandoan kilepnek. Pedig full ezustot raktam ossze.
Ugyhogy felejto. -
v-man
őstag
Nem használtam iden a portugált, így összehasonlítani nem tudom, de a németnek már a swapos lapja is hibátlan volt az akkori ellenfelekkel szemben, ezt a 300 pénzt nagyon megéri szerintem, főleg mivel erre a posztra ikon megoldás sincs, Alexander Arnold meg szinte dupla áron megy.
-
Yodamest
veterán
A composure statot ti mennyire figyelitek? döntően befolyásolja kit tesztek a csapatba? Elég perdöntő lehet sok játékosnál, mert ott van pl. TOTS Brandt, aki fullos, viszont egyetlen hiányossága, hogy elég alacsony a composure nála. Na most ez mennyire teszi őt rosszá?
Inception tudom hogy composure buzi, ő gyakorlatilag csak azt a statot nézi mindenkin, de vajon ez tényleg ennyire számít? Ott van pl. Werner bármelyik verziója, atom fos a composure, viszont mégis rengetegen szeretik a lapjait. Ha tényleg olyan fontos lenne ilyen Werner szerű lapokat senki nem használna és pláne nem lődöznék a gólokat velük. Nem tudom hova tenni azt a statot, azt se tudom konkrétan miben számít.
-
Hazli17
aktív tag
Jelenleg ugye a tots (team of the season) promó van. Ezeket a való életben nyújtott teljesítmén, alapján választják ki. Ha követed a focit, vagy legalább a fifát akkor nagyjából sejthető, hogy kik lesznek, de vannak mindig előrejelzések is és azok 80-90%ban pontosak szoktak lenni. Leginkább onnan tudni, hogy mik fognak jönni
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Ez a Da Costa RB tots tényleg sokkal jobb mint Cancelo legjobb lapja védőben? Mert akkor megérné tots Goretzkát megcsinálni.
Köszi
-
Madn!ght
addikt
Tegnap beújítottam Stoichkov baby lapját. Korábbi hozzászólások alapján reménykedve vártam, miként működik majd a csapatomban. Hááát az őszintét megvallva 10 meccsen (míg 10-re nem váltott a chem/loyality) csetlet botlott, nem találta a kaput. Oké, hogy főleg egylábas, de akkor is fura volt. Aztán váltottam hawk helyett hunter chem style-ra, illetve beállt a 10-es chem, mintha megtáltosodott volna.
Létezik, hogy ekkora változást eredményeznének az előbbiek?! Csak mert találkoztam már olyannal online, hogy 80-as chemistryvel volt az alapfelállása, és kb. mint az úthenger, úgy letarolt.
Jah, még valami. A base icon packból egy Mattheust sikerül lootolni. Nagyon örültem, mert upgrade-ra szorult a védelmem. Azt kell, hogy mondjam, nagyon elégedett vagyok a sráccal. Rettenetesen jól lép közbe, szinte a védelem motorjává avanzsálódott. Kicsit megkövetem magam, mert a napokban a csalódottság beszélt belőlem, de most talán kárpótolt picit a játék. Jó-jó nem egy über értékes Eusebio lap, de legalább hozza az elvárt szintet.
-
Szigma70
addikt
Ha ma a garantáltból nyitok Reust, akkor eldől, hogy jön Goretzka

-
Yodamest
veterán
válasz
sz_abika
üzenetére
Ez a Marega elgondolkodtatott, ez milyen lenne?
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Szomorú lennék azért, ha kimaradna. /bár nem férne be a csapatba szerintem/ Anno a 85ös lapja is nagyon jó volt. Mindent szinte mindenhonnan, ballal, jobbal, fejjel..
Neymar nekem valahogy nagyon nem adta idén. Főként draftban játszottam különböző lapjaival, de valahogy nem éreztem.
-
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, a francia ligában is lesznek brutál lapok. Pl Depay..

De én azért várom az olaszt, mert velük játszottam szinte egész évben és szinte bárkit be is tudnék építeni/lecserélni. -
Yodamest
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
hogy lehet egy 175 magas játékost összehasonlítani egy 188 magassal?
A jobb az tág fogalom.sz_abika fú erről a Maregáról nem is tudtam ezidáig, ez nagyon beteg
Aztakurva. Lehet be kéne építeni, ez nem pénz érte. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Hazli17
üzenetére
Elvileg a spanyolnak kellene jönnie, legalábbis az előző években így volt. De mivel idén a nagyok mellett jön egy-egy kisebb liga is, így az sem biztos, hogy a Serie A és a Ligue 1 egyben jön idén.
A Ligue 1-t várom, remélem lesz TOTS Aouar. Ha igen, akkor biztos jobb lesz, mint TOTS Havertz.
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
ÁááááááÁÁÁÁ
MdewC megől, nem hisz a teóriámban, hogy jó a jobb láb a bal oldalon

@Hazli
Ha az a Zapat, vagy Quagliarella jö szembe, azonnal kilépek majd. A mostani lapjaik is viccesek, hát ezek.....
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Annyira nem nehéz az. Nekem 7 meccsből 7en volt belga assziszt, ebből 6on a győzelem is meglett. De bruyne megoldotta. Az a nagyon érdekes, hogy ronaldo helyett raktam be és 7 ből 6 win.. Most akkor kit kell játszatni? Az a baj, hogy a toty de bruyne nagyon húzós árban..
A hétvégén megint gold2. Német totsből nem vágyom konkrétan nagyon senkire. Viszont láttam most egy lehetséges olasz előrejelzést. Az kicsit felizgatott
most az olasz liga lesz a következő? Vagy a spanyol?Ezeket csak úgy, hiszen fifa topic és nem csúnyák..

-
akooos
veterán
válasz
Edgar2621
üzenetére
Elkezdtem én is leírni ezt a gondolatmenetet, de aztán úgy ítéltem meg, hogy nagyon off, ezért töröltem
De tényleg a black friday a legideálisabb időszak a konzolvásárláshoz, ha valaki újonnan, boltból akarja. Bár amazonról majd most nyáron is tuti lesz one s akció. -
evibly
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Milyen pozícióban/felállásban játszatod? (CAM, CF, ST) Chem style?
-
Edgar2621
őstag
Azért ezt cáfolnám. Akkor érdemes új konzolt venni amikor olyan akció van, ami miatt megéri beszállni. Karácsony nem az az időszak, akkor inkább felfelé szoktak menni az árak. Black Fridaykor nagyon jó akciók szoktak lenni és addig is érdemes nézni a különböző oldalakat (pl. amazon.de, ebay stb.) és a használt piacot is (hardverapro pld.), plusz a különböző topicokat is érdemes nézegetni (playstation és bestbuy prohardver topicok pld.). Egyébként ha nem akarsz mással játszani akkor bőven megéri a slim, ha viszont akarsz akkor egy pro a Neked való(ha a pénztárca engedi).
-
Lori82
senior tag
Kösz mindenkinek

-
Yodamest
veterán
válasz
sz_abika
üzenetére
hát azért az túlzás, én kimondottan tervezem betenni a csapatomba Vollandot. Tenni kell rá egy Hawkot és perfekt statokra. Az, hogy 3-3 meg most olyan, dolog, hogy pl. Müllernél senkit nem zavar a 3 vagy Slahnál senkit nem zavar, akkor nála miért zavarna. Én a helyedben simán beépíteném, hibátlan statjai vannak.
Most ezen filózok a BPL helyett: Bundes Endgame
-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ket balos vedo meg van. Russo villam gyors de magassaga miatt inkabb a nemet. Shadow-al gyosasaga is meg van + jol kifejeli a labdakat, tamadasnal vagy szogletnel jol helyezkedik es van is par fejes golom vele. Franciat azota nem eroltetem bar o is jo.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Egyiket se. Egyelőre megy a matek + pörgetem a bizniszt és sbc-ket.
Csütörtökön nagy keret átalakítás lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Demirbayt nézegettem, lehet majd le is tesztelem, de most más irányú elképzeléseim vannak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
CM-ben jó lehet, CDM-ben sztem nem
Schulznál meg a fejelés és 2* WF, ami visszatart. Halstenberget vagy Russzót előbb próbálnám ki -
Lori82
senior tag
Na akkor mégegyszer nekifutok,hátha
. Tegnap kiraktam Vieirát,CDM pozícióban fogom használni,milyen chemistry lapot tegyek rá? -
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Gyuszi
Schulz és Demirbay. Próbáltad őket? Az első ha megcsinálnám Goretzkat, akkor lenne linkm a másik meg ha nem csinálom meg az SBC-t
akkor érdekes lehet e? -
scholl
tag
hali.
ismét érdekelne a véleményetek. Fifat most PC-n játszom, váltanék konzolra, egy korábbi hozzászólás alapján inkább ps4 -re. inkább FIFA -ra használnám, itt jön a nagy kérdés elég a sima slim 500gb-s vagy inkább pro-ba érdemes belefektetni, mert a pro talán hosszabb távon használható. jővőre jön állítólag új ps verzió, a pro meg kb 3 éves, talán tovább adnak ki rá Fifát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nála jobb középpályás kétlem, hogy jönne 1 millió alatt. (Vagy akár felette, nem is jut eszembe egy potenciális jó TOTS sem erre a posztra.)
megy a következő sbcbe majd.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)