Hirdetés
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabigyerek
senior tag
Skacok. Ezt láttátok?
https://youtu.be/8y6FSRe95lsRemélem jól másoltam be. Lehet hogy összeesküvés elmélet...de lehet magyarázat is...
-
A guru
addikt
Nem ragoznám ezt már tovább, a chem lapok rohadt sokat számítanak, én elmondtam miért használja a nagy többség a prokkal együtt ezeket a chem lapokat, ezek is simán meccseket dönthetnek el és talán olyan hsz-ektől is megmenthetnének, hogy lassú ez meg az, lefutja a pista bácsi hátrafele stb..

-
A guru
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Adom, én se szeretem ha már valakire hunter kell.

Arra meg már ki se tértem, hogy miként van ugye balanszolva a védekező és támadó játékos közötti tempókönbség. Megvannak a marhaságai a játéknak, ezekkel együtt “kell” élni.

Szigma: Könyörgöm rakj a támadókra hawkot/huntert, mert így nem érzed mi a különbség és miről beszélsz.

-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
Értem, eddig is értettem amit írsz, írtatok.
Csak ha Demirbay boostolva nem érezhető a 97 gyorsulás, meg a 92 pace, akkor a 75-ös védőnek sem kellene utolérnie boostolva az alpból 90-es sebességü emberem boost nélkül.
És próbáltam. Nekem jobban érződik a lövőstatok és a passz, dribling emelése mint a pace,
Nem mondom,hogy az nem érződik, csak azt, hogy nekem ezek jobban kellenek. Még CR-en is jobb nekem a marksman, mint az engine
A védők más tészta. Ott használom a shadow-t.Amilyen nálam a játékmenet a legtöbbször, mindenki egyforma sebességgel fut. Gold Busquets is befutja Bestet.

-
Readonly2
tag
Na ezzel a patchel megjött az összes kapufa is...ma DR-ben meg SB-ben is meccsenként 3+ kapufát lőttem, emellett 1-1-ben sikerült prime Cresponak 2x is luftot rúgnia. A jó benne az, hogy már csak nevetni tudtam rajta.
-
Digestive
veterán
-
Expendable
aktív tag
Baby Pelével érdemes egy próbát tenni 4231 ST-ben? TOTS Laca árában van. Vagy inkább egy TOTS Aguero? Viszont akkor kinullázom magam teljesen.
-
A guru
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Lehet nem voltam elég érthető. Mégegyszer:
Az alapból 90 körüli pace-re is kell a speed boost, mert az ellenfél védői is boostolva vannak, ergo ha én nem rakok a támadómra extra tempót, akkor ~ egy szinten lesz a védőkkel, ami nekem hátrány, viszont, ha én is rakok boostot, akkor megmarad az az előnyöm ami akkor lenne, ha mindenki basicen lenne. Plusz én azt mondom, hogy ennyi irogatás után amit erre a témára itt rászántunk a fórumon, hogy próbáld ki a csapatoddal, hogy mindenkin hunter/hawk, anchor/shadow lapot használsz egy hétig mondjuk, 100%-ban garantálom neked, hogy jobb lesz játszani velük. Ez egy olyan game ahol a döntő stat a pace, aki lassú annak lehet 9999 shootingja meg strengthje, nem fog érni xart se.
Minden játékosra olyan chem lap kell ami pace boostot ad, kivéve Mbappé 91+ lapjaira amin eleve 99 minden pace stat plusz még az 1-2 ilyen játékosra. Én kizárolag engine, anchor, hawk, shadow, hunter chemet használok az említett kivétel(ek)től eltekintve.
Teszteld, utána térjünk vissza rá.

-
thebigK
addikt
Futbinen is vannak bajok az Immobile lap alatti kommentszekcioban

-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
De már belekezdtél és lassan tudom, hogy jószándékból, ( és ezért ne is vedd közötködésnek, támadásnak)
de már magad, magatok is belezavarodtok. Kell a pace, de egyik lapon érződik, a másikon nem, a 90 es alap sebességre rakjunk Hawk, Hunter lapot, a 85-ösön nem érződik a Shadow.
A full statos nevenincs ember szar, a gold 78-as shot-os Dembele meg bebasz mindent.Vannak a számok a lapon, higgyünk benne? Ne higgyünk? Van aki szerint az adja a lapot, van aki szerint a név a kártyán. Van aki a szar számok ellenére isten, és van, aki a maxolt számok ellenére is haszontalan.
Senki sem tud semmit, sehol semmi nincs leírva, olyan ez, mint a népmese
szájról szájra jár, terjed.Én hiszek neked, mert van alapja a mondandódnak. A pro-k is ugyan így használják ugyan azokat a lapokat.
De az a kérdés, hogy csak azért, mert muszáj, mert a másik is azt használja? Csak azért, mert ez a megszokás? csak azért. mert anno ezt valaki elkezdte?Vagy azért, mert valóban ez a jó út?
Senki sem tud semmi biztosat
Nem flame kezdemény, nem támadás, nem kötözködés, csak gondolatmenet
És valós bizonytalanság -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kéne egy Chelsea/Arsenal összemosott mez

-
gSzotyo
csendes tag
Illetve hogy lehet hogy mindig 6-7 óra körüli frissítést ír ki az új csapatokra?
-
arpo04
őstag
válasz
A guru
üzenetére
Cam es st poszton nalam is mindenki hawk vagy hunter lapot kap. Mast nem is probalok, legtobb chem lap felesleges a jatekba.
Mas: Volland helyett kellene egy cam 4231 felallashoz aki cm poszton is megallja a helyet. Nemet es olasz johet csak szoba es 500k amit hirtelen ossze tudnek szedni. Nem rossz a nemet de nem az igazi. -
gSzotyo
csendes tag
Sziasztok. Squad Battleben ha kihagyok napot vagy napokat akkor annyival kevesebb meccset tudok játszani?
-
Digestive
veterán
Ki a tökömnek kell ez az Immobile meg Alcácer?!

-
Readonly2
tag
Na, kaptunk egy mezt meg egy Immobile-t ... nehogy valami értelmeset betegyenek az el döntő miatt....
-
Aguinaga
őstag
Ezt az UEL Immobile-t kicsit elárazták...
-
Yodamest
veterán
20K-ba kitudtam hozni ezt a bundes tots sbc-t, nagy reményeim nem voltak, de mondom ha becsúszik valami, ami köré érdemes csapatot tenni, akkor eldőlt bundes lesz, szóval a sorsra bíztam magam.
És a sors adott egy Schulz-t.... hogy is gondoltam...
-
A guru
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Lacához sok sikert, nálam egyszer jó egyszer tripla nulla, Mbappé isteni. Ballack helyett kéne egy Vieira, de amúgy okés a team.

Szigma: Azt mondom próbáld ki, szerinted fog úgy futni a pali, mint egy pace boost nélküli Hazard mondjuk? Ne vicceljünk. A pace boost nem hozza a számokat amik a lapokra kerülnek. Gyorsabb lesz? Igen, persze, de nem annyira, mint a számok mutatják. Miért? Nem tudom, így működik a game.

Próbáltam az előre felmerülő kérdésekre is válaszolni.

-
v-man
őstag
Xboxon kihalt a játék, már rég volt... 😂
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ne a te moments lapodat nézd, hanem a prime-ot
Persze ezek csak számok. A csávókám egy senki a brazilhoz képest, A lap ára is tükrözi.
Ezért mondom midíg, hogy ezek csak számok a lapon. De ilyenkor jön valaki, aki elmondja, hogy de a játék igen is, ezekkel a számokkal dolgozik,
Most akkor mi van, egyik lapon jók a számok, a másikon meg nem?
Guru, akkor melyik lapoknál kell elhinni a pace boostot? Valamelyiknél igen, valamelyiknél nem?
-
szabyka95
őstag
Nem elég szar a játék, meg a noket is belerakjak 😂
-
Szigma70
addikt
válasz
freddyadu
üzenetére
Annyi a lényege, hogy csávókámon nincs mit erősíteni a lövésen, sztem a sebesség is rendben, ellenben a backbone kimaxolja a passzt, tesz a fizikára, és valamivel még a def-ben a labdaszerzést is segítené
A másik kettő sztem egyértelmú. CAM ban, kell a passz, ő abban gyenge.
@Digestive
Nálad van megoldás, a neve Kerem Demirbay
Shadow-lappal Ballack helyett, vagy Ballack vissza a belga helyére, és Witsel helyett a csávó. Ha akarod CM, ha akarod a szélen CAM
-
Szigma70
addikt
@Yoda
Köszi, de ez még nincs meg, kell még hozzá 300K, ami jön a reward+pakkok+transferlist-ből max hétvégére.
De elgondolkodom ezen a teamen, csak Lothart kell visszavennem, Pavel és Best árából meg 2/3 Pelé megvan.
De a kimaxolásról más elképzeléseink vannak. Ez egy "átlag" end game team sztem. Nem rossz, de nem is kiemelkedő
@MdewC
Pedig csak 1, azaz 1db eladható 100K-nál nagyobb nyitásom volt. Ilyen 40-60K-s se több összesen 6-10db-nál.
A kereskedésben sem mentem kiemelkedőt idén. Ellenben ami van transfer profitom, az nálam valós profit, nem a vett, majd eladott dolgok összege,Ez a csapat nem rossz, de 1000 sebből vérzik így. Nem variálható, erre, és a 4312 re tökéletes, de nem tudnék 4231-et, 442-őt játszani vele, ezért fontolgatom, mert nagyon kötött .
Azért nem rossz nahhh

Egyébbként annyi kell, ha lesz coin, hogy Lothart lecserélem Eusebiora, nahh akkor elégedett lennék
-
Readonly2
tag
Milyen update jön most boxon?
-
sz_abika
addikt
Nekem töltődik le egy laza 2.3gb patch épp. #PS
Womens worls cup. Hat ez tenyleg kurvara kellett
-
Yodamest
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
hát nem is nagyon lett elmagyarázva hogy az mi.... annyit én is tudtam amennyi itt elhangzott.
-
szabyka95
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Halstenberg 7 chemen cb?
-
arpo04
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Sejtettem reagalsz ra.
Majd friendlybe lejatszuk. 
Erkezett Witsel es enginel ranezek milyen. -
Digestive
veterán
Goretzka H/H, nem CDM-nek való! 41212ben valamelyik CM poszt a tökéletes pozíció neki. A chem lapot se kell túlgondolni! A lövő statjai pont elegendőek arra hogyha 2. hullámban érkezik akkor távolról rásuhintsa. Anchor kell rá! Az emel a jumpingon 10et, a DEF statokat szinte kimaxolja és a PACE meg soha se elég ebben a játékban!

Aki így játszatja az nem fog csalódni benne azt garantálom! Ha mégis, akkor az user error!

ui.: Erre a TOTWre akkora szükség volt, mint egy falat kenyérre!

-
arpo04
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Hat kosz, de egy ujpestitol mit is var az ember!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Anchor van nalam is rajta, most mar csak a kis belgan agyalok mi lenne a legjobb.
Taht meg bundas csapatnal kotelezo megcsinalni. Legtobb golt fejelo vedom meccs/gol aranyaban.
gabigyerek: csak a belgat tufom milyen de nalam jatek kezdete ota alap ember. Eleve cdm es stay back van rajta. Szerintem az egyik legjobb szuro a nemet ligaban. -
Szigma70
addikt
Az igazság az, hogy kezdek beleunni a coin hajhászás, csapatvariálaás, állandó webapp nézegetés kombóba.
Hiába jobb, egyre jobb a csapat, percre ugyan azok az eredmények, sikerek, kudarcok jönnek, mint hónapokkal ezelött a félmillás teammel.Lehet kiteszem ezt a csapatot, aztán jónapot. Ha jön valami esetleg, akkor jön a pakkokból, ha nem , akkor nem, de lehet elengedem a csapatépítgetést, azt játszok a végéig így.
-
gabigyerek
senior tag
Bocsi ha már volt, de TOTS Witsel milyen? M/M miatt jó védekezni?
Illetve Witsel vagy Fernandinho? Mit gondoltok?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Delaney és Goretzka is úgy játszott nálam...
talán a sima rare Gori még gladiator lappal is tolta... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#35123) szabyka95:
azt számold bele, hogy bundásban max 3 használható CB van
mondjuk most nézem, hogy eléggé felment az sbc ára, de én még így is megcsinálnám, persze csak az sbc-jét![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szabyka95
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem pont h rossz, de nem er meg annyit, sztem
-
RootRulez
félisten
Szerintetek lesz még este vmi EL sbc estére vagy letudták a döntőt EA-nél a heti kihívással?
-
Szigma70
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nahhh végre egy értelmes ember

A basic-en hagynit sokan elfelejtik. Pedig sokszor hasznos. Nálam Radja is sokáig úgy játszott
-
Gaborz1
senior tag
Heti TOTW:
Ha nem lesz TOTS pickem mérges leszek ezeket a lapokat látva.
-
Yodamest
veterán
válasz
szabyka95
üzenetére
nee ne kezd te is hogy rating szerint nézed kire mi a jó
ne nézzétek már azt a rating táblát plíz, ezt már kibeszéltük nemrég 
Amúgy meg az ultimate válasz, hogy kire mi a jó annyi, hogy azt tegyél rá amire használod! Kész! pl. Én Jovicot sokáig engine lappal használtam, mert szélső CAM volt, fontos volt a dribbling és a beadások. TOTS Witselt tuti Hawkal használnám, mert a defje már így is közel fullos, viszont a hawk sokat javítana az előre játékán ami kell mivel nálam CM lenne. Minden attól függ mire kell az adott játékos.
Még annyi kiegészítésnek, hogy mindig érdemes olyan chem lapra törekedni, ami növeli a pacet, tehát : Engine, Hawk, Anchor, én ezeket használom a legtöbbet és gyakorlatilag lefedik a játékosok legnagyobb részét. Max paces játékosoknál mint pl. Auba vagy Rashford szoktam marksmant használni.
-
MdewC
nagyúr
Gullit bácsi már fickándozik állítólag.

Köszi a tippeket, hogy maradjanak a madridiak.
-
Yodamest
veterán
na engem meg csak nem hagyott ez a NOS vonal békén úgyhogy eldőlt, ez lesz az A csapatom
és még legalább Savicot is be tudtam tenni, ha már megvan, 2 milla az egész. A végleges felállást látjátok már, kicsit meglepetés lehet, de rájöttem nekem ez a 4-3-2-1 nagyon adja. Elöl annyi passz opció van a felfutó CM-ekkel hogy az nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lacazet, Mbappe!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)