Új hozzászólás Aktív témák

• A guru
    addikt

Szép estét az Uraknak, végztem a WL-el, jöttem írni egy kicsit mik történtek.

Az első 10 meccs meglehetősen sima volt, 10/10. A következő 10-es etap már nehezebb volt jóval, ugye tegnap sikerült kifogni FIFA Ustunt, akit nagy harcban ugyan, de sikerült legyűrnöm. Ezzel a meccsel 15/15 volt az állás.
    Mai első meccsemen (16.), sikerült összekerülnöm a Basel játékosával StarngerX-el, az 50. percig 0-0 volt az állás, viszont utána már nem tudtam tartani a gyakorlatilag 50 millás csapatát, TOTY CR, R9, Gullit, Cruyff, Pelé stb...sajnos kikaptam 0-4-re, de így is 20/19 volt a második etap vége.
    Jött az utsó 10 meccs, nem számítottam sok jóra az idei tapasztalataim alapján, nos be is igazolódott a dolog, egyszerűen ki-kimaradt az az 1-1 helyzet amivel nyerni tudtam volna, buktam el büntiken, utsó perces gólon, de a vége 30/24 lett, ami az idei rekord, 27 win simán benne lett volna, jobb matchmakinggel és egy kis szerencsével, de az utóbbi hetek szenvedése után végre sikerült kitörni a 20-22 winekből.
    [kép]
    A csapat fejlesztésen ment keresztül a WL előtt, Thauvin lekerült a kispadra, TOTY Varane el lett adva, Kanté szintén, illetve az alapkő IF Neymar is ment a piacra, UCL Live Tellessel egyetemben, nem voltam velük elégedett, nem ment egyszerűen a játék. Helyettük érkezett a már régóta kiszemelt középső Cruyff, a már egyszer klubtag középső Ballack, az idei év OP díj győztese, gold Varane, a nem rég kiadott FFS Alphonso Davies, és az egyik személyes kedvencem gold Alaba.[kép]

Ha összegeznem kéne, akkor rettentő elégedett vagyok mindenkivel, nagyon egyben volt a csapat, éreztem velük a ritmust, egyszerűen minden klappolt a legtöbb esetben. Cruyff viszont abszolút kiemelkedett még ebben a mezőnyben is, a kedvencemmé vált, nem tudom szavakba önteni, hogy milyen érzés vele játszani, de akinek lehetősége van rá, hogy megvegye, az ne habozzon egy percig sem.

A felállás szokásosan 4231 volt. [kép]
    CT közkívánatra:[kép]
    Instrukciók: ST: get in behind, közepső CAM: stay forward, 2CDM: stay back, LB&RB: stay back, az összes többi balanced.

Az idei legjobb WL-em volt ez, a legnagyobb részét élveztem, a gameplay jó volt, várjuk a peccset és a változtatásokat, az biztos, hogy jó irányba haladunk! :R

Új hozzászólás Aktív témák